- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Lalo007 wrote: Τι να τα κανω εγω αυτα αν δεν υπαρχουν τιτλοι.Ε ωραια λες "Xbox Pause" και σταματαει η ταινια.Σιγα τα αυγα....Δηληδη μου ειναι τοσος κοπος να πατησω ενα κουμπακι και πρεπει να μιλαω κιολας?Οσο για τα παιχνιδια 2-3 ειναι αυτα που αξιζουν.Το Dance Central λες να εχει απηχηση?Να γυρναει καποιος το βραδυ κουρασμενος απο την δουλεια και να σκιζεται στο χορο?Προς το παρων δεν αξιζει με τη καμια.Οταν βγουν τιτλοι και διορθωθουν καποια προβληματα,και φυσικα πεσει και η τιμη τοτε το ξανασκεφτομαι.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
rafor wrote: Σαν τεχνολογικο επιτευγμα, δεν χωραει αμφισβητιση οτι δεν ειναι.Ομως, απο τη μια ειναι οτι δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα πολλοι τιτλοι, απο την αλλη σε καποια βιντεο που εχουμε δει για παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει, ο χειρισμος δεν ειναι ο ιδανικος για να κατακτησεις την πρωτια, ολα αυτα νομιζω ηδη μας προδιαθετουν αρνητικα.Επειτα το να δινεις 35 ευρω ή ακομα χειροτερα 60, απλα για να εχεις την ευκαιρια να παιζεις online,κατι που θεωρειτε αυτονοητο πλεον ειναι ενα ακομα μειον στο Xbox,οταν μπορεις να παιζεις σε ολα τα αλλα formats δωρεαν.Και σιγα τι προσφερει...τα καινουργια demos οπως και την ευκαιρια να αγορασεις καποιο παιχνιδι online(τα ιδια δινει και η Sony,αν δεν κανω λαθος).Στις επιδοσεις κυριαρχει παλι το PS.Οσο για το παραδειγμα που αναφερες με το Fifa και το Pro,εχω να σου πω οτι η Sony για τους περισσοτερους πλεον αποτελει εγγυηση!Βεβαια το χειροτερο απ' ολα αυτα ειναι οτι λογο της διαμαχης των 2 εταιριων , πολλοι αξιολογοι τιτλοι κυκλοφορουν μονο για το ενα απο τα 2 formats και στο τελος οι gamers βγαινουν χαμενοι...
eliminator wrote: Υ.Σ. RESPECT στην Microsoft για την ΤΡΟΜΕΡΗ βελτίωση που έκανε στο 360 σχετικά με το πρώτο Xbox που βγήκε που ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΣΠΑΓΕΣ και κατά την γνώμη μου από τις μεγαλύτερες "απάτες". Όπως και να το κάνεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙ 300+ΕΥΡΩ(που κόστιζε κάποτε)ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ.
Leo wrote: Τέλος, το καλύτερο που προσφέρει η Microsoft είναι το multitasking... Δεν νομίζω η Sony να προσφέρει με το ps3 την ευκαιρία να παίζεις το αγαπημένο σου game + να μιλάς με τους φίλους σου που παίζουν άλλα, άσχετα games + να έχεις ανοιχτό το msn σου + να ακούς την δικιά σου μουσική από το USB stick σου ή τον σκληρό δίσκο ή τα τραγούδια που έχεις στο pc σου, ενώ μπορείς να ακούς και όλους τους ήχους του παιχνιδιού που παίζεις, όλα μαζί...
Leo wrote:
eliminator wrote: Υ.Σ. RESPECT στην Microsoft για την ΤΡΟΜΕΡΗ βελτίωση που έκανε στο 360 σχετικά με το πρώτο Xbox που βγήκε που ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΣΠΑΓΕΣ και κατά την γνώμη μου από τις μεγαλύτερες "απάτες". Όπως και να το κάνεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙ 300+ΕΥΡΩ(που κόστιζε κάποτε)ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ.
Α ναι? Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά μήπως να σου θυμίσω κάτι άλλο? Ποια ήταν η κονσόλα που είχε 4 θύρες USB, μπορούσες να αλλάξεις OS, μπορούσες να παίξεις ps2 παιχνίδια και είχε και υποδοχές για όλες τις κάρτες μνήμης? Α ναι, το PS3! Και τι από αυτά έχει μείνει? ΤΙΠΟΤΑ! Αυτό είναι πραγματική κοροϊδία! Και τουλάχιστον το κατάλαβαν ότι έκαναν βλακίες στις πρώτες εκδόσεις και πρόσφεραν το αντίστοιχο service, όχι σαν κάποιους άλλους που έχουν η εγγύησή τους είναι για πέταμα!!!
eliminator wrote:
Leo wrote:
Α ναι? Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά μήπως να σου θυμίσω κάτι άλλο? Ποια ήταν η κονσόλα που είχε 4 θύρες USB, μπορούσες να αλλάξεις OS, μπορούσες να παίξεις ps2 παιχνίδια και είχε και υποδοχές για όλες τις κάρτες μνήμης? Α ναι, το PS3! Και τι από αυτά έχει μείνει? ΤΙΠΟΤΑ! Αυτό είναι πραγματική κοροϊδία! Και τουλάχιστον το κατάλαβαν ότι έκαναν βλακίες στις πρώτες εκδόσεις και πρόσφεραν το αντίστοιχο service, όχι σαν κάποιους άλλους που έχουν η εγγύησή τους είναι για πέταμα!!!
Μεγαλύτερη πατάτα από το Xbox το πρώτο δε πρόκειται να ξανακάνει η Microsoft έβαλε μυαλό και πρόσθεσε ΤΡΟΜΕΡΕΣ καινοτομίες στο Xbox παρ'όλα αυτά παραμένω ps3 fan.
eliminator wrote: Δηλαδή; Όποια πληροφορία και αν έχω πάρει εγώ όλοι λένε ότι ήταν χαζομάρα(πατάτα).