- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Freak\ wrote: Αν θες rpgs τοτε πρεπει να παρεις 360. Το PS3 εχει μονο action και FPS και προσωπικα το εχω βαρεθει. Πολυ καλη κονσολα αλλα εγω δεν μπορω χωρις rpg. Αν εισαι σαν κι εμενα τοτε οπωσδηποτε 360. Αλλιως αν σαρεσουν πιο πολυ games σε στυλ Devil May cry, Killzone, Far cry τοτε PS3 γιατι εχει τσιτα online mode και τζαμπα!
Εντάξει 50 ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο δεν είναι και το τρομερό ποσό. Και μην ξεχνάμε το τι προσφέρει το XBOX Live και τι το PSN. Η μέρα με τη νύχταntelalis\ wrote:
Freak\ wrote: Αν θες rpgs τοτε πρεπει να παρεις 360. Το PS3 εχει μονο action και FPS και προσωπικα το εχω βαρεθει. Πολυ καλη κονσολα αλλα εγω δεν μπορω χωρις rpg. Αν εισαι σαν κι εμενα τοτε οπωσδηποτε 360. Αλλιως αν σαρεσουν πιο πολυ games σε στυλ Devil May cry, Killzone, Far cry τοτε PS3 γιατι εχει τσιτα online mode και τζαμπα!
Εάν παίζεις πολύ online σκέψου πόσα θα δίνεις στο xlive και πόσα στο psn, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει το καθένα και κάνε την επιλογή σου.
Ξέρω κάποιον που το πουλάει 25 ευρώ (ασύρματο) στη ζελατίνα του (του το έκαναν δώρο ενώ έχει ήδη 4). Αν ενδιαφέρεσαι πες μου.blackadder\ wrote: φτηνά το XBOX τα χειριστήρια και τα καλώδια;
Ευχαριστώ!
Freak\ wrote: Βασικα δεν ξαρω ακριβως...Τι παραπανω εχει το Xbox live? Αντε να μαθαινω τωρα που θα παρω 360