Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θα κάνατε ηλεκτρονικές αγορές παιχνιδιών μέσω Internet?

Poll: Θα αγοράζατε αυθεντικά Games μέσω Internet? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι. Έχω ήδη αγοράσει στο παρελθόν
10 55.6%
Ναι, (με πιστωτική κάρτα) αν οι τιμές ήταν ανταγωνιστικές σε σχέση με τα καταστήματα
3 16.7%
Ναι, αρκεί να γινόταν η αγορά με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας
1 5.6%
Ναι, αρκεί να υπήρχαν παλιότερα Games σε τιμή ευκαιρίας (50% και κάτω)
No votes 0%
Όχι. Δεν με ενδιαφέρει το θέμα.
4 22.2%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
16 Oct 2006 18:05 #21087 by Γιώργος Σοφιανός
Εγω θα εκανα και εχω ξανακανει πολλες φορες !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2016 23:32 #186651 by Christos Danil
Καλησπέρα
Ξέρετε αν αυτό το site είναι καλό για αγορές ;(να μην είναι απάτη κτλ)
www.g2a.com/
Ευχαριστώ !

More
24 Aug 2016 02:04 #186662 by Blood Prince
Αρκετά ενδιαφέρον αυτό το topic και δεν το είχα δει παλιότερα.Εγώ πάντα όταν αγοράζω μέσω internet το παιχνίδι το οποίο παραγγέλνω είναι σε retail edition και ποτέ δεν έχω ενδιαφερθεί να αγοράσω απλά Keys.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Aug 2016 09:11 #186665 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Chris21Dan wrote: Καλησπέρα
Ξέρετε αν αυτό το site είναι καλό για αγορές ;(να μην είναι απάτη κτλ)
www.g2a.com/
Ευχαριστώ !

To site αυτό δεν είναι απάτη και έχω κάνει πολλές φορές αγορές. Σε πολλά έχει πολύ καλές τιμές. Οι sellers που πουλούν μέσω αυτού του site ίσως είναι απατεώνες. Να αγοράζεις μόνο από όσους έχουν φούλ % βαθμολογία. Αφού αγοράσεις περνάει λίγος χρόνος μέχρι να σου δοθεί το key που πήρες. Μόλις σου δοθεί απλά πας και το κάνεις activate στην πλατφόρμα που έχεις τα παιχνίδια σου. Να προσέχεις να αγοράζεις αυτό που ακριβώς θες. πχ αν θες steam key να κοιτάς ότι όντως είναι για steam. Την έχω πατήσει έτσι και πήρα αντί για steam key κωδικό για GOG.
Επίσης αν όταν περιμένεις το key σου και σου βγάλει κάτι βλακείες για να βάλεις το κινητό σου μην το κάνεις, αγνόησε το, κάνε ανανέωση και μετά από λίγο θα είναι έτοιμο. Έχω αγοράσει κοντά 50 παιχνίδια χωρίς κανέναν θέμα από το site ή από selleres μέχρι στιγμής.(πέρα από αυτό που έγραψα που ήμουν απρόσεχτος)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Christos Danil, Πιέρρος Φουστέρης

More
24 Aug 2016 14:56 #186673 by A
Εχω αγοράσει στο παρελθόν και θα αγοραζω και στο μέλλον αρκεί η τιμή να είναι αρκετά χαμηλή. Ψωνίζω απο steam και από Xbox live που είναι ασφαλές. Εχω ψωνίσει και από το site της blizzard. Γενικά στα υπόλοιπα sites πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ακόμη και στο eBay παίζουν απαταιωνιες.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
24 Aug 2016 16:22 #186679 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

efane wrote: Εχω αγοράσει στο παρελθόν και θα αγοραζω και στο μέλλον αρκεί η τιμή να είναι αρκετά χαμηλή. Ψωνίζω απο steam και από Xbox live που είναι ασφαλές. Εχω ψωνίσει και από το site της blizzard. Γενικά στα υπόλοιπα sites πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ακόμη και στο eBay παίζουν απαταιωνιες.

Από ebay μην ψωνίζεις καν, οι τιμές είναι πραγματικά ότι να ναι.

More
24 Aug 2016 22:21 #186692 by Γιώργος Φιλίππου
Εγω έχω αγοράσει παλιότερα και αγοράζω ακόμη και τώρα.Πολύ πιο φθηνά είναι ο βασικότερος παράγοντας.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
25 Aug 2016 00:50 #186697 by Christos Danil
Ευχαριστώ παρά πολύ για τις απαντήσεις σας Να στε καλά !!! :) :) :) :) :) :) :)