Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θα κάνατε ηλεκτρονικές αγορές παιχνιδιών μέσω Internet?

Poll: Θα αγοράζατε αυθεντικά Games μέσω Internet? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι. Έχω ήδη αγοράσει στο παρελθόν
10 55.6%
Ναι, (με πιστωτική κάρτα) αν οι τιμές ήταν ανταγωνιστικές σε σχέση με τα καταστήματα
3 16.7%
Ναι, αρκεί να γινόταν η αγορά με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας
1 5.6%
Ναι, αρκεί να υπήρχαν παλιότερα Games σε τιμή ευκαιρίας (50% και κάτω)
No votes 0%
Όχι. Δεν με ενδιαφέρει το θέμα.
4 22.2%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
15 Oct 2006 02:40 #21019 by Μάνος Γρυπάρης
Το ερώτημα είναι το εξής: Θα κάνατε ηλεκτρονικές αγορές διαφόρων Games μέσω Internet? Απαντήστε στο γκάλοπ (κάντε κλικ στο ανάλογο κουτάκι κι αν θέλετε γράψτε την άποψή σας)...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2006 11:12 #21020 by Σπύρος Κλαουδάτος
Πλεον οι αγορες μεσω internet ειναι must πολυ απλα γιατι οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες. Το παιχνιδι που εδω θα το παρεις με 70Ε, απο το play.com πχ το παιρνεις 60Ε, χωρις να πληρωσεις ταχυδρομικα η τιποτα αλλο.
Τη Limited Edition του Gears of War δεν πιστευα οτι την εχουν τοσο φθηνη, 67.5 Ευρω τη στιγμη που εδω στη μπανανια θα πουλιεται απο 80Ε και πανω. Το ιδιο ειχαν κανει και με το Halo 2.

More
15 Oct 2006 13:40 #21022 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Από τη στιγμή που οι τιμές στα καταστήματα έχουν γίνει "φαρμακείο" και πλέον οι προπληρωμένες κάρτες είναι γεγονός και ασφαλέστερες γιατί όχι? Σου έρχεται και στο σπίτι σου, κυριλέ!

Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια που αν δίνεις πάνω από 60 euro το κομμάτι τίναξες την μπάνκα στον αέρα.. Οπότε αν μπορείς να τα βρεις φθηνότερα και μάλιστα και παιχνίδια πιο δυσεύρετα εννοείται..

More
15 Oct 2006 14:00 #21024 by Νikos Gameworld
Nai gaiti oxi!!
Arkei i times ton games na eixan mia es8iti diafora apo ta katastimata.
ta paixnidia pleon einai panakriba.
Eutixos pou yparxoun kai oi antigrafes!!!
Alios pai to miniatiko.....

More
15 Oct 2006 15:05 #21029 by Χριστόφορος
Φυσικά!Ποιός ο λόγος να τρέχω στα κατασtήματα για ένα παιχνίδι που είναι ζήτημα αν το έχουν τη στιγμή που μπορώ να το παραγγείλω και σε τρεις μέρες το πολύ να το έxω.Άσε που έχω βρει πολύ φθηνότερα αντικείμενα στο internet

PSN: personGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Oct 2006 17:23 #21035 by a Guest
Για τα προϊόντα αυτού του είδους, δηλαδή που δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσεις ή να τα δεις αν σου πηγαίνουν δεν έχει κανένα νόημα η αγορά τους από κατάστημα.. Ειδικά αν πρόκειται ούτως η άλλως να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα. Προσωπικά για software ή σχετικά φθηνό hardware προτιμώ τα online καταστήματα ενώ ένα πλήρες σύστημα θα το αγοράσω από ένα μικρό κατάστημα του οποίου είμαι πελάτης και κατά προτίμηση τοις μετρητοίς. Αφενώς γιατι αγοράζοντας από μικρό κατάστημα με μετρητά σίγουρα θα πετύχεις καλύτερη τιμή και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να μου πεί άλλαξες το σκληρό δισκό και γι'αυτό χάλασε η κάρτα γραφικών.... Βέβαια αν καταλάβουν οτι ξέρεις τι σου γίνεται δεν θα στο πούν αυτό αλλά σε βγάζουν εκτός εγγύησης...
Anyway για να μην βγώ ΟΤ συμφέρει η αγορά παιχνιδιών απο Internet και επίσης καλή λύση είναι και η αγορά μέσω ebay shops. Απλά θέλει προσοχή η επιλογή του πωλητή....To τονίζω δεν είπα για auctions αλλά για ebay shops.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Oct 2006 18:41 #21037 by a Guest
Όχι. Δεν με ενδιαφέρει το θέμα.

More
15 Oct 2006 23:29 #21050 by Giannis

More
16 Oct 2006 15:10 #21070 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Με τίποτα. Θες να γίνει καμιά μαλακία με τον κωδικό και να μου έρθει νίλα???

More
16 Oct 2006 17:14 #21078 by Σωκράτης
Για αυτό υπάρχουν οι προπληρωμένες κάρτες!