Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο RPG του 2015?

Poll: Ποιο ήταν το καλύτερο RPG για το 2015 (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Blackguards 2
2 3.9%
Bloodborne
3 5.9%
Fallout 4
9 17.6%
Monster Hunter 4 Ultimate
No votes 0%
Pillars of Eternity
3 5.9%
The Witcher 3
31 60.8%
Victor Vran
1 2%
Xenoblade Chronicles X
2 3.9%
Total number of voters: 51
Only registered users can participate to this poll
More
02 Dec 2015 02:03 - 04 Dec 2015 01:23 #171973 by Μάνος Γρυπάρης

Φέτος είχαμε μία ιστορική χρονιά για τα RPG καθώς οι καλοί τίτλοι ήταν περισσότεροι από ποτέ!
Ήταν λογικό λοιπόν να βάλουμε το σχετικό γκάλοπ.

Ποιο είναι το καλύτερο RPG για το 2015? Επιλέξτε το στο γκάλοπ.

Πιστεύω ότι κανείς μας δεν πρόλαβε να τα παίξει όλα. Εγώ πάντως έχω παίξει τα περισσότερα της λίστας κι αισθάνομαι πολύ τυχερός για την εμπειρία που μου προσέφεραν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 04 Dec 2015 01:23 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2015 03:20 #171974 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ποιο να πιάσεις και ποιο να αφήσεις... Για μένα τόσο το Fallout 4 όσο το Bloodborne, το Witcher 3 και το Pillars of Eternity παίζουν άνετα για κορυφή. Κάτι μου λέει ότι οι φανατικοί old-school θα έδιναν ψήφο στο τελευταίο, κόντρα στα μεγαθήρια. Νομίζω ότι για λόγους μορφολογίας του κόσμου, του περιβάλλοντος γενικότερα, των επιλογών που προσφέρει και των εντυπωσιακών γραφικών και τεράτων, κατασταλάζω στο Witcher 3.

More
02 Dec 2015 06:00 #171975 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Με ένα στόμα μια φωνή Witcher 3. Τόσο στα γραφικά, στον περιβάλλοντα κόσμο και στο feeling που σου δίνει δεν το φτάνει κανένα άλλο φέτος

More
02 Dec 2015 06:44 #171976 by Myrmidon
Για μένα το Pillars of Eternity. Ένας νέος τίτλος στα χνάρια των κλασικών RPG που μεγάλωσα παίζοντας δεκαετίες τώρα. Εμπλουτισμένος με νέα στοιχεία, γιατί πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση και εμπλουτισμό στα χαρακτηριστικά του genre, φτιαγμένος με μεράκι σε με μια μοντέρνα μηχανή. Άψογη απόδοση κορυφαίο παιχνίδι στο όλο σύνολο.

More
02 Dec 2015 08:07 #171979 by Γιάννης Μοσχονάς
Τρομερά δύσκολη η απόφαση αλλά θα κλείνω προς το Witcher 3 που με εντυπωσίασε πραγματικά με την ποιότητα του.

More
02 Dec 2015 10:38 #171980 by Νικολής Ασημάκης
Victor Vran και Blackguards 2 δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Monster Hunter 4 και Bloodborne αν και καλά, δεν πάνε το είδος πιο μπροστά. Περισσότερο συνεχίζουν επιτυχημένες συνταγές των franchise τους.

Fallout 4 από αυτά που είδα και διάβασα, για μένα, είναι χαμηλότερο των προσδοκιών. Θα προτιμούσα να προχωρήσω το New Vegas. Όχι ότι είναι κακό παιχνίδι, αλλά δεν θα χαλούσα χρήμα γι'αυτό.

Xenoblade Chronicles X δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και από τα βίντεο φαίνεται τρομερό. Είμαι άτομο που πήρε Wii U με το που ανακοινώθηκε, αλλά δεν ξέρω αν θα ήταν RPG of the Year.

Pillars of Eternity ήταν ένα διαμαντάκι από το παρελθόν με σύγχρονα γραφικά και στυλ. Πολύ καλοφτιαγμένο και θύμιζε πολύ άλλες εποχές, που όλοι μας ήμασταν σε άλλες ηλικίες, οπότε η νοσταλγία έπαιξε και αυτή ρόλο.

Witcher 3 για μένα όμως έκανε τη διαφορά. Όλα τα side quests είχαν ένα καλοδουλεμένο δικό τους backstory, έβγαζε αυτό το gritty feeling όπου και να πήγαινες, βράδυ, με καταιγίδα, κλέφτες να στην πέφτουν, ένας random npc να σε βρίσκει και να σου δίνει ένα minor quest. Και το storyline ήταν το τέλειο κλείσιμο μιας επικής τριλογίας. Βάζει τα γυαλιά σε πολλά ΑΑΑ παιχνίδια, ειδικά από τη στιγμή που αποτελεί πρώτη προσπάθεια της ομάδας για open world. Ένα masterpiece που μάλλον θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο blog post που θα κάνω για τα καλύτερα games της χρονιάς.

More
02 Dec 2015 11:57 #171981 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Όντως είχαμε μια καλή χρονιά σε αυτό το είδος των παιχνιδιών , και εγώ νομίζω το Witcher 3 ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση φέτος , και όχι μόνο για το συγκεκριμένο είδος.

More
02 Dec 2015 12:00 #171982 by Πιέρρος Φουστέρης
Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να πιάσω στα χέρια μου κανένα από όλα τα παιχνίδια (εκτός από τα λίγα λεπτά του Fallout 4). Έχοντας δει, όμως, μπόλικο υλικό για κάποια μέσω videos και reviews/άρθρων, θα ψηφίσω και εγώ το Witcher 3. Σε συνδυασμό με τον τεράστιο κόσμο που σου προσφέρει ατελείωτες ώρες εξερεύνησης κτλ., το χτίσιμο του χαρακτήρα αναλόγως το gameplay σου και τη μεγάλη γκάμα αποστολών που η κάθε μία θέλουν "ειδικές ικανότητες", το παιχνίδι της CD Projekt Red αξίζει το βραβείο για το καλύτερο RPG του 2015.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Dec 2015 12:07 - 02 Dec 2015 12:12 #171983 by George Vamvakidis
Το Witcher 3 θεωρώ ότι είναι το καλύτερο RPG της χρονιάς, αλλά και ένα από τα καλύτερα RPG που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.
Επίσης το DLC του επιβεβαίωσε ακόμα περισσότερο το πόσο καλή δουλειά κάνει η CD Project και το πόσο σέβεται τους Gamers και τα λεφτά που διαθέτουν για τους τίτλους της (EA i'm looking at you). Αναμένω με μεγάλο ενδιαφερον το Cyberpunk 2077.

To Pillars of Eternity, όπως και το Divinity original Sin πριν από αυτό, είναι άξια αναφοράς για την ποιότητα τους αλλά και γιατί υπενθυμίζουν σε εμάς τους παλιότερους - και ταυτόχρονα μαθαίνει στους νεότερους, ότι τα πομπώδη γραφικά θα έρχονται πάντα δεύτερα σε σχέση με το gameplay. Είμαι σίγουρος ότι το Torment: Tides of Numenera θα είναι αντάξιο τους.
Last edit: 02 Dec 2015 12:12 by George Vamvakidis.

More
02 Dec 2015 13:30 #171985 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Πολύ δύσκολη απόφαση μιας και φέτος βγήκαν πολύ καλα RPG games.Όμως σαν το Witcher 3 δεν είναι κανένα.!