Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο RPG του 2015?

Poll: Ποιο ήταν το καλύτερο RPG για το 2015 (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Blackguards 2
2 3.9%
Bloodborne
3 5.9%
Fallout 4
9 17.6%
Monster Hunter 4 Ultimate
No votes 0%
Pillars of Eternity
3 5.9%
The Witcher 3
31 60.8%
Victor Vran
1 2%
Xenoblade Chronicles X
2 3.9%
Total number of voters: 51
Only registered users can participate to this poll
More
02 Dec 2015 14:40 #171989 by Marios Ntallaris
Και εγώ πιστεύω πως το Witcher 3 ήταν σε άλλο επίπεδο και εύκολα και δικαίως τo ψηφίζω ως το καλύτερο φετινό (και όχι μόνο) RPG.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2015 15:09 - 02 Dec 2015 15:55 #171994 by Αντώνης Δελησάββας
Μια πρaγματικά τεράστια χρονιά για τα RPG φέτος, νομίζω αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα Bloodborne, Pillars of Eternity, Fallout 4 και φυσικά το Witcher 3. Μην έχοντας (δυστυχώς) παίξει κανένα από τα τέσσερα, πέραν του Fallout 4 για λίγο στην AthensCon, κανονικά θα έπρεπε να επιλέξω η αυτό η το Bloodborne αφού είμαι fan των games της From Software. Με αυτά που έχω δει όμως και δεδομένων προβλημάτων αλλά και χαρακτηριστικών του κάθε παιχνιδιού νομίζω πως είναι στανταράκι για φέτος, σαν καλύτερη συνολική RPG εμπειρία το Witcher 3.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)
Last edit: 02 Dec 2015 15:55 by Αντώνης Δελησάββας.

More
02 Dec 2015 16:24 - 02 Dec 2015 16:36 #171995 by Σταύρος Δήμου
Δύσκολη επιλογή μεταξύ Witcher 3 και Fallout 4.

Αν και στο τέλος θα καταλήξω να αφιερώσω περισσότερες ώρες στο Fallout 4, λόγο mods κυρίως, θα πω The Witcher 3, για 2 λόγους:

1. Επειδή στον υπολογιστή μου μπορεί και τρέχει με μεγαλύτερο και πιο σταθερό frame rate έχοντας συνάμα και καλύτερα γραφικά. Για κάποιο παράδοξο λόγο το Fallout 4 ενώ είναι εμφανές κατώτερο οπτικά, τρώει αδικαιολόγητα frame drops, τα οποία ούτε αλλαγές στις ρυθμίσεις γραφικών τα λύνουν, ούτε ini tweaks, ούτε καν mods... Άθλιο το optimization του Fallout 4.

2. Λόγο του ότι η σειρά Witcher όσο πάει και βελτιώνεται, ενώ οι σειρές της Bethesda, κατά τη προσωπική τουλάχιστον γνώμη μου, έχουν πάρει άσχημο μονοπάτι. Προχωρώντας από το Witcher 1 στο 2 και απ' το 2 στο 3, βλέπεις εξέλιξη. Τη νιώθεις. Τα μενού και το GUI γίνονται πιο εύχρηστα, η μάχη καλύτερη, τα side quess πιο ενδιαφέροντα... Βλέπεις τη CDproject να βελτιώνει ότι δεν ήταν και τόσο καλό, και να ακούει το feedback των fans. Η Bethesda από την άλλη έχει τρελαθεί στο streamlining να πετσοκόβει features δεξιά και αριστερά τσαντίζοντας παλαιότερους hardcore RPG fans, για χάριν προσέλκυσης νέου μεγαλύτερου κοινού από τους πιο casual gamers, ενώ πράγματα όπως το GUI και τα μενού αντί να τα κάνει καλύτερα τα κάνει πιο δύσχρηστα.
Last edit: 02 Dec 2015 16:36 by Σταύρος Δήμου.

More
02 Dec 2015 20:03 #172008 by Κατερίνα Μαρίνου
Εχω παιξει λιγο το Pillars of Eternity, περισσοτερο το Witcher 3 αλλα δεν το εχω τερματισει, και τωρα ειμαι στον κοσμο του Fallout 4. Τα υπολοιπα δεν τα εχω παιξει καθολου για διαφορους λογους. Απ'οτι εχω δει εως τωρα μαλλον το Witcher 3 ειναι το καλυτερο ακολουθουμενο απο το Pillars of Eternity και στην τριτη θεση ερχεται το Fallout 4 που δυστυχως στην εκδοση που ειναι τωρα υστερει σε γραφικα και εχει αρκετα bugs. Με τα mods που θα κυκλοφορησουν θα γινει οπωσδηποτε τελειο οπως εγινε και το Skyrim που οταν πρωτοβγηκε ηταν χαλια και τωρα ειναι θαυμασιο.

More
02 Dec 2015 21:01 #172012 by Marios Theophilou
Αν και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με το Fallout 4, το Witcher 3 μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που έχω ξοδέψει πάνω από 200 ώρες (!) συνολικά σε ένα game και γι' αυτό βγάζω το καπέλο στη CD Projekt Red. Από που να ξεκινήσει κανείς; Σενάριο καταπληκτικό, λεπτομερέστατα τοπία και ιδιαίτερο βάθος στους χαρακτήρες που απαρτίζουν το game. Αχανές χάρτης, αμέτρητα side quests! Για το Fallout 4, αν και είναι αναμφισβήτητα από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς, έχω γενικά παρατηρήσει από διάφορα reviews και videos ότι ήταν κατώτερο των προσδοκιών, κυρίως λόγω και των αρκετών bugs. Εντούτοις, έχω διάθεση να ασχοληθώ και είμαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητευθώ από το περιεχόμενό του. Κλείνοντας, όπως είναι προφανές, ψηφίζω το Witcher 3 ως καλύτερο rpg της χρονιάς.

More
02 Dec 2015 21:05 #172014 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Και γω The Witcher 3 θα πω. Σόρρυ Fallout αλλά δυστυχώς έχεις κάτι που μισώ: quest bugs(κιας είναι σε side quest). Πέρα από τα προαναφερόμενα, σαν συνολική εμεπιρεία το The Witcher 3 με ικανοποιεί περισσότερο από το FO4.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
02 Dec 2015 21:38 #172018 by Michael Dobekidis
Εύκολο Witcher 3, και για μένα το καλύτερο RPG απο όσα έχω παίξει, και είναι πολλά συμπεριλαμβανομένων Planescape:Torment, Baldur's Gate, Fallout, Fallout2, Neverwinter Nights, και όλα τα witcher.

More
02 Dec 2015 22:58 #172026 by Spyros Rizos
Fallout 4 για μενα! τερματησα την ιστορια και τωρα εχω καει στα side quests ασε που σιγα σιγα βγαινουν και mods...Το Witcher 3 παιχνιδαρα αλλα εγω προσωπικα το βαρεθηκα.

More
02 Dec 2015 23:40 #172032 by Άννα Κυριακοπούλου
Ψηφίζω Xenoblade Chronicles X για να μην είναι παραπονεμένο το wii μου :)
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης

More
03 Dec 2015 09:32 #172042 by Γιώργος Κοσκινάς
Έπαιξα και Fallout 4 και The Witcher 3 δεν με κέρδισε κάποιο πολύ περισσότερο αν και τα 2 games τα περίμενα καλύτερα.....Καθαρά επειδή γουστάρω Bethesda Fallout 4