Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
22 May 2013 17:09 - 07 Aug 2015 17:58 #124396 by Κώστας Λάβαρης

Η μάχη για την πρωτιά αναμένεται τιτάνια.

Χθες το βράδυ η Microsoft κατά την διάρκεια της πολυδιαφημισμένης press conference της μας αποκάλυψε το Xbox One. Πλέον και επίσημα μπορούμε να πούμε ότι ο "πόλεμος" για την ανάδειξη της καλύτερης οικιακής κονσόλας όγδοης γενιάς έχει ξεκινήσει. Όπως βλέπετε και στο θέμα του thread λείπει το Wii U, καθώς χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε την κονσόλα της Nintendo είναι απίθανο να καταφέρει να μπει σφήνα στις Microsoft και Sony και να διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς στους hardcore gamers.

Σχετικά άρθρα:
- PS4 vs Xbox One
- PS4 vs Xbox One στις πωλήσεις

Ποια κονσόλα προτιμάτε από τις δύο και γιατί?
Σημειώνουμε ότι θα πρέπει να έχετε αφιερώσει ορισμένες ώρες στο να παίξετε και τις δύο κονσόλες.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Attachments:
Last edit: 07 Aug 2015 17:58 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2013 17:21 #124397 by Παντελής Δασκαλέλος
Αν και τα αισθήματα μου γέρνουν περισσότερο προς την Microsoft, στην προκειμένη περίπτωση ψηφίζω PS4. Τουλάχιστον με ότι έχω δει ως τώρα, το ξανατονίζω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

More
22 May 2013 17:37 #124401 by Βασίλης Καμακάρης
Και εγώ ψηφίζω Ps4 όχι μόνο επειδή είμαι με την πλευρά της Sony, άλλα μέχρι στιγμής έχει το πάνω χέρι και αν το κρατήσει χωρίς παρατράγουδα θα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

More
22 May 2013 17:40 #124402 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ αν αγόραζα κάποια από τις δύο κονσόλες, θα έπαιρνα το PS4. Είναι καλύτερο στο hardware και με πείθει περισσότερο. Αλλά μάλλον θα μείνω στην καλύτερη παιχνιδομηναχή που υπάρχει. Το PC... :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
22 May 2013 19:05 #124415 by Παντελής Δασκαλέλος

SirLvr wrote: Εγώ αν αγόραζα κάποια από τις δύο κονσόλες, θα έπαιρνα το PS4. Είναι καλύτερο στο hardware και με πείθει περισσότερο. Αλλά μάλλον θα μείνω στην καλύτερη παιχνιδομηναχή που υπάρχει. Το PC... :P

Κοίτα για μένα αγοραστικά κριτήρια δεν υπάρχουν ανέκαθεν πίστευα ότι ο σωστός gamer έχει όλες τις κονσόλες και σοβαρό PC για να απολαμβάνει όλα τα games. Κατόπιν αυτού θα αγοράσω και τις δύο next gen κονσόλες. Ποια θα πάρω πρώτη εξαρτάται από το ποιο exclusive θα με ψήσει.

More
22 May 2013 19:56 #124418 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
χαχχα αφοπλιστικός ο Παντέλής. Πως να λύσεις το πρόβλημα του διλήμματος επιλογής κονσόλας; Αγοράζεις και τις δύο!

More
23 May 2013 23:22 #124482 by Μάνος Γρυπάρης
Η γνώμη του Francis θα σας βοηθήσει.

Δεν είναι το βίντεο του Xbox One. Είναι το νέο versus βίντεο που έσκασε τώρα:

[youtube:mdvyd3ac]
[/youtube:mdvyd3ac]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 May 2013 23:32 #124483 by Κώστας Λάβαρης

Lordwinter wrote:

SirLvr wrote: Εγώ αν αγόραζα κάποια από τις δύο κονσόλες, θα έπαιρνα το PS4. Είναι καλύτερο στο hardware και με πείθει περισσότερο. Αλλά μάλλον θα μείνω στην καλύτερη παιχνιδομηναχή που υπάρχει. Το PC... :P

Κοίτα για μένα αγοραστικά κριτήρια δεν υπάρχουν ανέκαθεν πίστευα ότι ο σωστός gamer έχει όλες τις κονσόλες και σοβαρό PC για να απολαμβάνει όλα τα games. Κατόπιν αυτού θα αγοράσω και τις δύο next gen κονσόλες. Ποια θα πάρω πρώτη εξαρτάται από το ποιο exclusive θα με ψήσει.

Αυτό που φοβάμαι όμως είναι πως τα τωρινά PC θα χρειαστούν τα επόμενα 1-2 χρόνια γερές αναβαθμίσεις. Και αυτό το λέω γιατί η Sony έβαλε μνήμη ram που πιάνει υψηλές ταχύτητες, και τα γραφικά στο PS4 θα είναι καταπληκτικά. Σε αυτό η MS δεν μπορεί να τη συναγωνιστεί. Τέλος δεν θα διαφωνήσω εντελώς στην άποψη σου για το σωστό gamer, το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι πρέπει να παίζει πολλά διαφορετικά είδη και όχι μόνο 1-2 παιχνίδια. (Pro, Lol...)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
24 May 2013 01:26 #124493 by Στάμ
Replied by Στάμ on topic PS4 vs Xbox One
είμαι Fan της Sony έχω και ένα 360 αλλα με αυτά που διάβασα για το XBone σίγουρα θα προτιμήσω κάτι σε κονσόλα,υπολογιστή για internet και games me account έχω δεν θέλω αλλα,ούτε θα θελα να χρεωθώ ή να χρεώσω ένα φιλαράκι για game που έχει και θέλω να το δανειστώ και το αντίστροφο σε τέτοιες μέρες που ζούμε,ευχαριστώ microsoft...δεν θα πάρω

More
24 May 2013 03:07 #124495 by Κώστας Λάβαρης
PlayStation 4 και Xbox One: Τα εξώφυλλα των games

Δείτε πως θα είναι τα κουτιά των games. Η αρχή με το Battlefield 4.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.