Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
13 Jun 2013 23:16 #125924 by Χριστιάνα Θάνου
Η αλήθεια είναι ότι δεν με νοιάζει και τόσο το κουτί της συσκευασίας αλλά η κονσόλα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2013 00:51 #125934 by Αντώνης Κονδύλης
Μετά από την παρακολούθηση των παρουσιάσεων και διαβάζοντας πολλά άρθρα ακόμα δεν έχω καταληξει σε κάποια από τις δύο κονσόλες και λογικά ειδικά στην αρχή δεν θα αγοράσω καμμία. Πιστεύω ότι υπαρχει πολύς δρόμος ακόμη για να δούμε όλα τα θέματα που θα μας απασχολήσουν στις next gen κονσόλες.Το μόνο σίγουρο για μένα είναι πως η Νιντέντο πήρε αρκετούς πόντους με τα παιχνίδια που παρουσίασε.Σίγουρα θα είναι κατώτερο το Wii U από τους αντιπαλους του,αλλά έτσι όπως εξελίσεται ο "πόλεμος" πιο εύκολα θα αγοράσω αυτό παρά ps4 ή xboxone.

More
14 Jun 2013 02:41 #125943 by Γιώργος Λόλας
Κι εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά τείνω προς την μεριά της Microsoft για τα exclusives που έδειξε. Τα κουτάκια πολύ ωραία και επιβλητικά btw. Ειδικά του Xbox One είναι πανέμορφο! Όπως είπα και στο άρθρο, θα τραβάνε τα βλέμματα των πελατών στα καταστήματα πιστεύω.

More
14 Jun 2013 03:07 #125946 by Γιώργος Ματσαμπλόκος
Εγω για την ωρα ειμαι υπερ του Xbox One γιατι στην τελικη μας εχει δειξει περισσοτερα και πιο σημαντικα games. Τι να τα κανω τα 20 παραπανω games του PS3 απο indie developers.

More
20 Jun 2013 02:01 #126329 by Κώστας Λάβαρης
Όσο αφορά τα pre-orders των κονσολών , το PS4 βρίσκεται μπροστά του Xbox One ακόμα και στα αμερικάνικα καταστήματα.

Πιστεύω πως αυτό μπορεί να αλλάξει με την τελευταία αλλαγή στάσης της Microsoft για το Online και τα μεταχειρισμένα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Jun 2013 12:33 #126848 by Κώστας Λάβαρης
Ο Conan O'Brien πήγε στην Ε3 και ρώτησε τους εκπροσώπους των κονσολών γιατί οι καταναλωτές πρέπει να επιλέξουν τις κονσόλες τους. Έπαιξε παιχνίδια στο PS4 και Xbox One, αλλά από ότι φαίνεται στο τέλος προτίμησε το Wii U. :P

[youtube:exq3y0lc]
[/youtube:exq3y0lc]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
29 Jun 2013 18:46 #127056 by Γιωργος Γεωργιτσας
Xbox One λόγω των exclusives και την κατέργησης των χρεώσεων στην μεταπώληση των μεταχειρισμένων.

More
01 Jul 2013 02:25 #127155 by Βασίλης Καλφούντζος
Δεν αγοράζω κονσόλες για να παίζω, μιας και είμαι fan του PC Gaming, αλλά σε περίπτωση που θελήσω να αγοράσω κάτι αυτό θα είναι το PS4 απλά και όμορφα!

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
04 Jul 2013 11:46 #127438 by Γιώργος Λακαφώσης
To Xbox One με έχει κερδίσει μέχρι στιγμής. Περισσότερα exclusives όπως και το Kinect είναι στοιχεία που με απασχολούν. Ειδικότερα για το δεύτερο θα πρέπει να δούμε και στην πράξη βέβαια το αν θα κάνει όλα αυτά που μας έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η Microsoft.

More
04 Jul 2013 12:05 #127440 by Νικολής Ασημάκης
Αν και δεν υπάρχει ούτε στο άμεσο ούτε στο απώτερο μέλλον η ιδέα να αγοράσω κάποια από τις νέες κονσόλες (καλά καλά τώρα άρχισε να μου κάνει απόσβεση το PS3) αν αγόραζα, θα έπαιρνα PS4. Τα exclusive της Sony πάντα μου άρεσαν περισσότερο από τα αντίστοιχα exclusive της Microsoft (που εντωμεταξύ κάποια θα τα δούμε και στο PC)