Προσωπικά θα ήθελα να έχω αυθεντικά παιχνίδια.Πάντα ήθελα.Βέβαια παλιά σε εποχές PlayStation 1 τσίπαρα και αγόραζα 5-6 παιχνίδια αντί για ένα.Το ίδιο και με το Xbox 1.Έχω όλα τα παιχνίδια σχεδόν του Xbox 1 απο αντιγραφές.Για συλλογή θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να αποκτήσω games με τα κουτιά τους για παράδειγμα αλλά αυτό είναι δύσκολο.Τώρα δεοντολογικά δεν έχω κάποιο θέμα.Για το PC πέραν 5-6 αγαπημένων παιχνιδιών δεν έχω αγοράσει ποτέ game και ούτε και πρόκειται.Δεν έχω κάποιο θέμα να πω ότι κοιτάξτε τι έχω.Μου αρέσει πιο πολύ να τα παίζω να τα χαίρομαι, να τα τερματίζω και να τα διαγράφω.Πάντα εκτός μερικών όπως για παράδειγμα τα Warcraft που επιβάλλεται να τα έχεις αψεγάδιαστα.
Επίσης δεν είμαι υπέρ του να δώσω 50 και 60€ για ένα παιχνίδι που θα το τερματίσω σε 3-4 μέρες. Χαλάω λίγο internet το κατεβάζω με cracked servers και να ζήσει η πειρατεία.Να κάθομαι να με κοροϊδεύει η κάθε εταιρία με δήθεν ευκαιρίες,όχι δεν θα πάρω.Τέλος ευκαιρίες σε steam και μερικά sites που έχουν πραγματικά φθηνά παιχνίδια,είμαι απόλυτα υπέρ.Διότι υπάρχει και μια ομάδα ατόμων που έχει κουραστεί για να το φτιάξει το συγκεκριμένο και πρέπει να φάνε κιόλας.Αλλά κάτι εξωπραγματικά ποσά για AC και κάτι Watchdogs, no thanks.