Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αυθεντικά ή αντιγραφές?

Poll: αυθεντικα παιχνιδια η αντιγραφες (was ended 2012-11-03 13:21:37)

αυθεντικά παιχνίδια
16 84.2%
πειρατικά παιχνιδια
3 15.8%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
30 Jul 2014 14:37 #147278 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Προσωπικά θα ήθελα να έχω αυθεντικά παιχνίδια.Πάντα ήθελα.Βέβαια παλιά σε εποχές PlayStation 1 τσίπαρα και αγόραζα 5-6 παιχνίδια αντί για ένα.Το ίδιο και με το Xbox 1.Έχω όλα τα παιχνίδια σχεδόν του Xbox 1 απο αντιγραφές.Για συλλογή θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να αποκτήσω games με τα κουτιά τους για παράδειγμα αλλά αυτό είναι δύσκολο.Τώρα δεοντολογικά δεν έχω κάποιο θέμα.Για το PC πέραν 5-6 αγαπημένων παιχνιδιών δεν έχω αγοράσει ποτέ game και ούτε και πρόκειται.Δεν έχω κάποιο θέμα να πω ότι κοιτάξτε τι έχω.Μου αρέσει πιο πολύ να τα παίζω να τα χαίρομαι, να τα τερματίζω και να τα διαγράφω.Πάντα εκτός μερικών όπως για παράδειγμα τα Warcraft που επιβάλλεται να τα έχεις αψεγάδιαστα. :) Επίσης δεν είμαι υπέρ του να δώσω 50 και 60€ για ένα παιχνίδι που θα το τερματίσω σε 3-4 μέρες. Χαλάω λίγο internet το κατεβάζω με cracked servers και να ζήσει η πειρατεία.Να κάθομαι να με κοροϊδεύει η κάθε εταιρία με δήθεν ευκαιρίες,όχι δεν θα πάρω.Τέλος ευκαιρίες σε steam και μερικά sites που έχουν πραγματικά φθηνά παιχνίδια,είμαι απόλυτα υπέρ.Διότι υπάρχει και μια ομάδα ατόμων που έχει κουραστεί για να το φτιάξει το συγκεκριμένο και πρέπει να φάνε κιόλας.Αλλά κάτι εξωπραγματικά ποσά για AC και κάτι Watchdogs, no thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2014 00:03 #147333 by Βασίλης
γνησια.χωρις συζητηση.ειδικα σε κονσολες ΟΛΑ ΓΝΗΣΙΑ.

games σε pc,τα περισσοτερα αντιγραφες..τοτε που τα τσιμπουσαμε με το κιλο :P
δηλαδη 1990-2002 περιπου..
πλεον αν παρω κατι σε pc(fm κυριως)τοτε γνησιο...

More
29 Aug 2014 21:38 #148845 by Νίκος Δρακόπουλος
οι κονσόλες έχουν ασφαλίσει τις θέσεις τους και η πειρατεία είναι σαφώς μειωμένη...αλλά στα pc όσο οι τιμές πλησιάζουν τα 70(αρχικές τιμές) τόσο θα μεγαλώνει η πειρατεία...προφανώς προτιμώ αυθεντικά αλλά πολλές φορές απλά δεν έχω τα λεφτά να πάρω τα παιχνίδια που θέλω οπότε τα κατεβάζω και αν κάπου κάποτε μπορώ(γκουχου steam summer sales) το παίρνω(fu...i mean f...art digital).Προσωπικά ενθαρύνω τον κόσμο να μην παίρνουν παιχνίδια που κοστίζουν 60 ευρώ(με 20 ώρες gameplay or something) ακόμα και σε προσφορά γιατί τις τιμές μόνο εμείς μπορούμε να τις αλλάξουμε.