Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αυθεντικά ή αντιγραφές?

Poll: αυθεντικα παιχνιδια η αντιγραφες (was ended 2012-11-03 13:21:37)

αυθεντικά παιχνίδια
16 84.2%
πειρατικά παιχνιδια
3 15.8%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
01 Nov 2012 18:03 #114185 by Τάσος Δημητρίου
Αν και πραγματικά προτιμώ τα αυθεντικά ,όχι μόνο για την θήκη και το βιβλιαράκι και τα σχετικά, αλλά και για το online (αν και πάλυ με τα crack της skidrow μπορείς να παίζεις online και με πειρατικά) Βέβαια λόγο των υψηλών τους τιμών επιλέγω να κατεβάζω παρά να αγοράζω!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2012 19:12 #114187 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δεν δικαιολογώ τα πειρατικά. Προτιμώ να μην παίξω ένα παιχνίδι παρα να το κατεβάσω!
Ομολογώ οτι κατέβαζα και εγώ αλλα δεν μου φαίνεται σωστό πλέον. Εξάλλου, υπάρχουν τόσα πολλά indie και ανεξάρτητες παραγωγες, προσφορές κλπ που σίγουρα θα βρείτε κάτι να ασχοληθείτε. Πχ είχα πάρει πέρσι το Rome Total War Gold, το έπαιξα δλδ με μεγάλη καθυστέρηση.

Την εποχή του PS1 έπαιρνα τόσα πειρατικά που δεν έπαιζα σχεδόν κανένα!!
Οπότε μετά το 2000 αποφάσισα λίγα και καλά.

Υπάρχει φυσικά και ο λόγος των ιών που λέει ο Pokemon. Το έχω ζήσει με κάτι εφαρμογές που δοκίμαζα (premiere) μέχρι που βρήκα GIMP, Camtasia studio 7 και OpenOffice.
Θέλει ψάξιμο.

More
02 Nov 2012 09:47 #114251 by Γιώργος Κουνναφής

More
02 Nov 2012 10:35 #114258 by Νίκος Τριανταφύλλης
Πειρατίκα δυστηχος!Δν υπαρχοθν λεφτα ουτε για δειγμα!Μακαρι να μπορουσα να τα αγοραζα αλλα ειναι πανακριβα κ ειδικα σε αυτη την εποχη που ζουμε δν υπαρχουν λεφτα!Συν οτι σε κλεβουν κι ολας με τα DLCs κ τα σχετικα που ειναι κοροιδεια να πληρωνεις εξτρα λεφτα! Ετσι τους κοροιδευω κ εγω!

More
02 Nov 2012 11:45 #114261 by Γιώργος Κυρενές
Στις κονσόλες πάντα έπαιρνα αυθεντικά...στο PC, επειδή και δεν μου έμεναν άλλα χρήματα αλλά κι επειδή ήταν εξαιρετικά εύκολο, κατέβαζα πειρατικά...μέχρι που τα άλλαξε όλα το Steam...αν έχεις υπομονή και παρακολουθείς τι γίνεται πετυχαίνεις τρελές προσφορές...μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι είναι όλα σε ψηφιακή μορφή και δεν μου πιάνουν χώρο τα κουτιά αλλά πάνω από όλα δεν φοβάμαι μην αλλοιωθούν τα δισκάκια...!!!

More
29 Jun 2014 13:48 #146189 by Μάρκος Ασκανιάν
Παλιά ομολογώ ότι είχαν περάσει αρκετά πειρατικά από τα χέρια μου (games,music cd, dvd) και είχα φτάσει σε σημείο να μη ξέρω τι έχω! Ο λόγος που είχα πειρατικά; Άλλο 2000 δρχ και άλλο 22900!!! Σαν πιτσιρίκια, που θα τα βρούμε τόσα χρήματα; Αργότερα, όταν έγινε το BAM!!! και κάθε σπίτι απέκτησε internet και cd/dvd recorder τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά. Αφήστε και το γεγονός ότι σε ξένες χώρες πχ Συρία όπου κάθε χρονιά κατέβαινα για διακοπές (πριν ξεκινήσουν τα αίσχη των φανατικών μουσουλμάνων), υπήρχαν μαγαζιά που στις βιτρίνες τους πουλούσαν νόμιμα κόπιες για PC, PS1, PS2, DVD & CD!!! :rolleyes: Οι τιμές; 0,65 cent το πολύ!!! :icon bow: Ουσιαστικά ήταν σαν μονόδρομος. Είχα φτάσει σε σημείο η συλλογή μου σε games για PS1 μέσα σε 2 χρόνια να έχει φτάσει πάνω από 200 τίτλους και να μην έχω ασχοληθεί με κανένα είτε γιατί το game ήταν χάλια είτε γιατί η κόπια ήταν κακο-αντιγραμμένη. (Οι κόπιες της Συρίας ήταν τέλειες παρεμπιπτόντως :icon applaud: )
Όταν βγήκα στην αγορά εργασίας το 2003 και έβγαζα χρήματα (όχι τα ψίχουλα που μας δίνουν τώρα τα γ@W!d!@) και δεν είχα υποχρεώσεις, ξεκίνησα να αγοράζω αυθεντικά cd μουσικής τα οποία έβρισκα σε απίστευτες τιμές σε ένα κατάστημα (όνομα δε λέμε αλλά δίνω ένα hint: η επιχείρηση που διαφημίζει το ΤΖΑΜΠΑ και τώρα ληστεύει κόσμο. :wink: ) Όταν συνειδητοποίησα τη διαφορά μεταξύ original & copy τα 'χασα με τον εαυτό μου. Σιγά σιγά κατάφερα να αποκτήσω όλα τα cd που ήθελα σε απίστευτες και λογικές τιμές και ξεφορτώθηκα όλες τις κόπιες. Το ίδιο έκανα με τις ταινίες και τα games. Ομολογώ ότι για Dreamcast, όλη η συλλογή που έχω είναι κατά 99% κόπιες, αλλά δυστυχώς τη περίοδο που το απέκτησα δεν έβρισκα games προς πώληση. Αν τύχει και βρω κάτι θα το τσιμπήσω σίγουρα. Επιπλέον, έχω κρατήσει καμιά δεκαριά κόπιες για συναισθηματικούς λόγους (Συρία) αλλά όλα τ'άλλα είναι original. Και πιστέψτε με, είναι πραγματικά άλλο πράγμα το original.
Χαίρεσαι να το βλέπεις και να το χαζεύεις. Από το εξώφυλλο, το manual μέχρι και το ίδιο το δισκάκι. :D :D :D Δυστυχώς βέβαια οι τωρινές εκδόσεις είναι πολύ φτωχές σε σχέση με τις παλιότερες αλλά και πάλι έχουν τη χάρη τους. :wink: Στη τελική, το γνήσιο ξέρεις ότι θα λειτουργεί ενώ η κόπια είναι 50-50...

Adododo!!!

More
29 Jun 2014 14:43 #146199 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Λοιπόν είμαι κάπου στη μέση και θα σας πω και γιατί.
Αρχικά να πώ ότι τα τελευταία χρόνια α) λόγω κρίσης και β) λόγω της τρομακτικής μείωσης των παιχνιδιών με καλή ποιότητα κλείνω προς τα πειρατικά. Αυτό όμως συμβαίνει για games που κυρίως δεν αξίζουν τα λεφτά τους (και είναι άπειρα) γιατί έλεος πλέον με τα 60 ευρώ που έχουν φτάσει πλέον τα παιχνίδια.
Υπάρχουν συγκεκριμένα games που δεν καταδέχομαι να κατεβάσω ως πειρατικά ( βασικά αυτά δεν καταδέχομαι να τα αγοράσω ούτε σε ψηφιακή μορφή παρά μόνο retail ) και αυτά είναι παιχνίδια όπως Battlefield 3 (το αγόρασα το 2011 και τα λεφτά του τα έχει βγάλει υπεράνω προσδοκιών) και games όπως The Witcher, Dragon Age, Mass Effect που είναι τόσο ωραία ώστε θεωρώ πως επιβάλλεται να ανταποδώσω τη χάρη στους κατασκευαστές τους.
Για μένα λοιπόν και επειδή έχω πάρει games παλιότερα που τελικά εκλαψα τα λεφτά μου και υποτίθεται ήταν και super duper ( πχ GTA 4 το πείρα αυθεντικότατο αλλά δεν καταδέχτηκα ούτε να το τερματίσω και το χάρισα σε ένα ξαδελφό μου αλλά παρόλα αυτά κράτησα το περίβλημα του παιχνιδιού για να θυμάμαι πάντα το λάθος που το πείρα αυθεντικό - καταννοώ ότι πολλοί διαφωνείτε εδώ μαζί μου ) βλέπω το θέμα με διαφορετικό τρόπο, πολύ απλά αν μου πουλάς αυτό που θέλω και πραγματικά περιμένω από σένα και που ανταποκρίνεται στο μέγιστο σε αυτό που προωθείς ως ατού αυτού του game τότε το αγοράζω αυθεντικό, αλλιώς "άντε γεια".

More
29 Jun 2014 15:34 #146203 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να προτιμάει τις αντιγραφές από τα αυθεντικά. Είναι καθαρά θέμα κόστους. Ισχύει ότι πέρα από collector's-limited editions, τα πράγματα που έρχονται μαζί με το ίδιο το παιχνίδι (παρουσιαστικό του κουτιού/manuals/λοιπά καλούδια) δεν συγκρίνονται με πριν 20 χρόνια. Αλλά και πάλι, όπως είπε ο Mr.Dododi, το αυθεντικό κάθεσαι και το χαζεύεις! Έχω τίτλους στην συλλογή μου που τους έχω πάρει πολύ καιρό και ακόμα δεν έχω παίξει, αλλά χαίρομαι και μόνο που τους έχω.

More
30 Jul 2014 03:08 #147260 by deratop
Αυθεντικά εκτός ότι τα patches σου κατεβαίνουν χωρίς πρόβλημα τα εκτιμάς και καλύτερα και δεν χρειάζεται να τα ακριβοπληρώνεις προσωπικά μέχρι 10 ευρώ δίνω για κάθε game(μεταχειρισμένα μεν σε άψογη κατάσταση δε) και παιχνιδάρες.Το θέμα είναι ότι ασχολούμε και παίζω ενώ στο pc που όλα είναι τσαμπέ τελικά βρίσκεσαι με καμιά 100στη games παθαίνεις overdose παίζεις 10 λεπτά και μετά πάς στο επόμενο,και έχεις και τα γνωστά προβλήματα των πειρατικών παιχνιδιών.

More
30 Jul 2014 13:40 #147268 by Αντώνης Καλογερής
Αυθεντικά.Ποτέ δεν αγόρασα ή κατέβασα πειρατικό παιχνίδι.Με ότι χρήματα διέθετα αγόραζα το ανάλογο και επειδή ασχολούμαι χρόνια,ήξερα που να πάω να το αγοράσω.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!