Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2011: Βασικές απορίες ΕΔΩ!

More
16 Jul 2011 21:00 #96054 by Θοδωρής Κώτσελας
παιδια θα ρωτησω κατι αλλα μαλλον θα με περασετε για ασχετο.παρολο που παιζω manager 4 χρονια ποτε δεν εχω καταφερει να ολοκληρωσω πανω απο 2 σεζον στην ιδια ομαδα.μια φορα μονο με τον ολυμπιακο εκανα 2 σεζον και μετα μου ειπε οτι τελειωσε το συμβολαιο.για να ανανεωσεις το συμβολαιο θα πρεπει να κανεις κατι εσυ η στο ανανεωνει μονη της η ομαδα εαν ειναι ευχαριστημενη?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jul 2011 21:37 #96058 by eliminator

theonirvana wrote: παιδια θα ρωτησω κατι αλλα μαλλον θα με περασετε για ασχετο.παρολο που παιζω manager 4 χρονια ποτε δεν εχω καταφερει να ολοκληρωσω πανω απο 2 σεζον στην ιδια ομαδα.μια φορα μονο με τον ολυμπιακο εκανα 2 σεζον και μετα μου ειπε οτι τελειωσε το συμβολαιο.για να ανανεωσεις το συμβολαιο θα πρεπει να κανεις κατι εσυ η στο ανανεωνει μονη της η ομαδα εαν ειναι ευχαριστημενη?

Σου προτείνει ανανέωση η ομάδα(κατά πάσα πιθανότητα) αλλά αν δε σου έχει κάνει μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα μπορείς να επικοινωνήσεις και με το Board.

More
16 Jul 2011 22:08 #96062 by Σπύρος Λούης
Παιδιά εγώ έχω μια άλλη απορία όταν γίνομαι server και πάω να παίξω με ένα φίλο μου ενώ εγώ είμαι σπίτι μου και αυτός στο δικό του όταν κάνει Join και παίζουμε, εκείνου το manager τρέχει πάρα πολύ αργά, πατάει πάνω πχ σε μια επιλογή και κάνει 2 λεπτά να εμφανιστεί ενώ σε εμένα όλα τρέχουν μια χαρά. Να δώσω και μια άλλη πληροφορία όταν όμως έρχεται σπίτι μου και παίζουμε, το παιχνίδι τρέχει σε αυτόν και σε εμένα μια τέλεια.Πως μπορώ να διορθώσω αυτό το θέμα...

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
17 Jul 2011 09:10 #96067 by Kostas Milonas
Αν εχεις εσυ ή αυτος καποιο προγραμμα που χρησιμοποιει το upload της γραμμης , πχ torrent client τοτε ειναι λογικο να εχετε καθυστερησεις.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
17 Jul 2011 11:07 #96072 by Θοδωρής Κώτσελας

eliminator wrote:

theonirvana wrote: παιδια θα ρωτησω κατι αλλα μαλλον θα με περασετε για ασχετο.παρολο που παιζω manager 4 χρονια ποτε δεν εχω καταφερει να ολοκληρωσω πανω απο 2 σεζον στην ιδια ομαδα.μια φορα μονο με τον ολυμπιακο εκανα 2 σεζον και μετα μου ειπε οτι τελειωσε το συμβολαιο.για να ανανεωσεις το συμβολαιο θα πρεπει να κανεις κατι εσυ η στο ανανεωνει μονη της η ομαδα εαν ειναι ευχαριστημενη?

Σου προτείνει ανανέωση η ομάδα(κατά πάσα πιθανότητα) αλλά αν δε σου έχει κάνει μέχρι κάποιο χρονικό διάστημα μπορείς να επικοινωνήσεις και με το Board.

α οκ σε ευχαριστω.

More
19 Jul 2011 12:50 #96197 by Σπύρος Λούης
Όχι δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα torrent.

More
19 Jul 2011 12:57 #96198 by Μάνος Γρυπάρης
Τοτε αφου συνδεεστε και παει τοσο αργα κι εφοσον εχετε απενεργοποιησει antivirus και firewall, τοτε καποιος απο τους δυο σας εχει αργη συνδεση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Jul 2011 19:41 #96211 by Σπύρος Λούης
Εγώ που είμαι ο server έχω την αργή σύνδεση. Άρα άμα γίνει αυτός server που είναι όλα οκ με την ταχύτητα της σύνδεσης του τότε λογικά θα δουλέψει σωστά. Θα το δοκιμάσω κιόλας για να σας πω το αποτέλεσμα.

More
20 Jul 2011 11:21 #96260 by Θοδωρής Κώτσελας
παιδια χρειαζομαι βοηθεια.μολις η προετημασια εγκαταστασης παει 100% μετα δεν μου βγαζει τιποτα.το παιχνιδι ειναι αυθεντικο.

More
21 Jul 2011 02:37 #96323 by Μάνος Γρυπάρης
Γραψε τι PC εχεις (μνημη, επεξεργαστη, καρτα γραφικων).
Και αν ειναι Desktop ή Laptop

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)