Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2011: Βασικές απορίες ΕΔΩ!

More
15 Nov 2010 19:59 #84213 by syfiltzo
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΒΑΡΕΤΟ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ!

edit: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ?ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΧΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2010 22:15 #84220 by komhs777
φιλε frank μίλησα στην εκπομπή users και είχα μια απορία όσον αφορά το πως θα μπορέσω να περάσω τις διαφορες φωτό από πρόσωπα και εικονίδια στο manager και μου είπαν πως εσύ θα μπορούσες να με βοηθήσεις το πως τα βάζω μέσα..... μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις..???
και άμα μπορείς να μου δόσεις κάποιο link στο οποιο θα βρω τις εικόνες μαζεμένες .....ευχαριστώ.....!!!!!!!ΚΩΣΤΑΣ

edit: ΓΙΑ ΤΟ FM 2011 ...

More
15 Nov 2010 22:32 #84222 by Frank

syfiltzo wrote: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΒΑΡΕΤΟ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ!

ναι υπαρχει, οταν το αγορασεις και το εγκαταστησεις υπαρχει ενας πληρεστατος οδηγος μεσα, που σου εξηγει τα παντα :wink:

syfiltzo wrote: edit: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ?ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΧΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?

τι εννοεις "κανονικο ποδοσφαιρο" ? το manager ειναι manager παντα. Εισαι ο manager της ομαδας οπως παντα, απλα καθε χρονο υπαρχουν και καποιες βελτιωσεις :wink:

komhs777 wrote: φιλε frank μίλησα στην εκπομπή users και είχα μια απορία όσον αφορά το πως θα μπορέσω να περάσω τις διαφορες φωτό από πρόσωπα και εικονίδια στο manager και μου είπαν πως εσύ θα μπορούσες να με βοηθήσεις το πως τα βάζω μέσα..... μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις..???
και άμα μπορείς να μου δόσεις κάποιο link στο οποιο θα βρω τις εικόνες μαζεμένες .....ευχαριστώ.....!!!!!!!ΚΩΣΤΑΣ

edit: ΓΙΑ ΤΟ FM 2011 ...

Καλησπερα,

Αν εχεις κατεβασει φωτογραφιες παιχτων βαζεις τον φακελο των στην παρακατω τοποθεσια:

C:\Εγγραφα\user\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\faces

Αν εχεις κατεβασει σηματα ομαδων βαζεις τον φακελο των στην παρακατω τοποθεσια:

C:\Εγγραφα\user\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\logos

Εδω μπορεις να βρεις οτι γραφικα θες

More
15 Nov 2010 23:13 #84232 by komhs777
μήπως ξέρεις αν πρέπει να πειράξω τίποτα από τα preferences του παιχνιδιού (ίσος να τικαρω κάποιο σημείωμα γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει)........????????????

More
15 Nov 2010 23:21 #84233 by Frank
ναι στην καρτελα display, ξετικαρεις το "use skin cache" και τικαρεις το "always reload skin on confirm"

More
16 Nov 2010 12:37 #84243 by xites
καλημερα παιδες, καινουργιος στην παρεα, χρειαζομαι συμβουλες για τις προπονησεις, τι πρεπει να κανω για να βγαλω καλους παιχτες μακροπροθεσμα?

edit: επαιξα το fm2010 με μια ομαδα μεχρι την σαιζον 2030, πηρα καλους προπονητες αλλα ειναι ζητημα να εβγαλα απο την ακαδημια μου 2-3 μετριους προς καλους παιχτες σε ολη την διαδρομη, εκτος απο καλους προπονητες πρεπει να κανω και κατι αλλο?

More
17 Nov 2010 21:06 #84336 by eliminator
Καλησπέρα.

Πως μπορώ στο fm2011 να παίξω online? Πατάω Join Network Game και δε βρίσκει κανέναν σέρβερ, πατάω Join Other Server(μπας και βρει τίποτα) μου λέει να βάλω adress καποιου σέρβερ για να συνδεθώ απευθείας, όσο και αν έψαξα στο google δε βρήκα ούτε ένα adress για το fm 2011...Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

More
19 Nov 2010 12:02 #84397 by Frank

xites wrote: καλημερα παιδες, καινουργιος στην παρεα, χρειαζομαι συμβουλες για τις προπονησεις, τι πρεπει να κανω για να βγαλω καλους παιχτες μακροπροθεσμα?

edit: επαιξα το fm2010 με μια ομαδα μεχρι την σαιζον 2030, πηρα καλους προπονητες αλλα ειναι ζητημα να εβγαλα απο την ακαδημια μου 2-3 μετριους προς καλους παιχτες σε ολη την διαδρομη, εκτος απο καλους προπονητες πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Για να βγαλεις ταλεντακια χρειαζεσαι εκτος απο καλους προπονητες στη μικρη ομαδα και καλες εγκαταστασεις. Μπορεις να βαλεις σκαουτερς να ψαχνουν για ταλεντακια, δεν μπορει να βγαζει μια μετρια-μικρη ομαδα καθε χρονο ταλεντα απο μονη της.

Επισης καθε χρονο βγαζουμε μια shortlist, οταν βγει θα βρεις κι απο εκει καλα και φτηνα ταλεντακια :wink:

eliminator wrote: Καλησπέρα.

Πως μπορώ στο fm2011 να παίξω online? Πατάω Join Network Game και δε βρίσκει κανέναν σέρβερ, πατάω Join Other Server(μπας και βρει τίποτα) μου λέει να βάλω adress καποιου σέρβερ για να συνδεθώ απευθείας, όσο και αν έψαξα στο google δε βρήκα ούτε ένα adress για το fm 2011...Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το Join Network Game ειναι για να μπεις σε καποιο τουρνουα, οποτε πρεπει να εχει την IP αυτου που το διοργανωνει. Να σου βρει απο μονο του αντιπαλο δεν γινεται. Η καλυτερη λυση αν θες online ειναι τα τουρνουα του gameworld :cool:

Προτεινε μας εδω ποια χωρα θες και ξεκιναμε :wink:

More
20 Nov 2010 00:02 #84455 by Nikos
παιδια μια ερωτηση....δν μου δειχνει τα γηπεδα στο μανατζερ το 11....πως γινεται να το φτιαξω???

More
20 Nov 2010 01:05 #84458 by Frank

darkleader wrote: παιδια μια ερωτηση....δν μου δειχνει τα γηπεδα στο μανατζερ το 11....πως γινεται να το φτιαξω???

αυθεντικό ?