- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
syfiltzo wrote: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΒΑΡΕΤΟ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑ!
syfiltzo wrote: edit: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ?ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΧΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?
komhs777 wrote: φιλε frank μίλησα στην εκπομπή users και είχα μια απορία όσον αφορά το πως θα μπορέσω να περάσω τις διαφορες φωτό από πρόσωπα και εικονίδια στο manager και μου είπαν πως εσύ θα μπορούσες να με βοηθήσεις το πως τα βάζω μέσα..... μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις..???
και άμα μπορείς να μου δόσεις κάποιο link στο οποιο θα βρω τις εικόνες μαζεμένες .....ευχαριστώ.....!!!!!!!ΚΩΣΤΑΣ
edit: ΓΙΑ ΤΟ FM 2011 ...
xites wrote: καλημερα παιδες, καινουργιος στην παρεα, χρειαζομαι συμβουλες για τις προπονησεις, τι πρεπει να κανω για να βγαλω καλους παιχτες μακροπροθεσμα?
edit: επαιξα το fm2010 με μια ομαδα μεχρι την σαιζον 2030, πηρα καλους προπονητες αλλα ειναι ζητημα να εβγαλα απο την ακαδημια μου 2-3 μετριους προς καλους παιχτες σε ολη την διαδρομη, εκτος απο καλους προπονητες πρεπει να κανω και κατι αλλο?
eliminator wrote: Καλησπέρα.
Πως μπορώ στο fm2011 να παίξω online? Πατάω Join Network Game και δε βρίσκει κανέναν σέρβερ, πατάω Join Other Server(μπας και βρει τίποτα) μου λέει να βάλω adress καποιου σέρβερ για να συνδεθώ απευθείας, όσο και αν έψαξα στο google δε βρήκα ούτε ένα adress για το fm 2011...Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
darkleader wrote: παιδια μια ερωτηση....δν μου δειχνει τα γηπεδα στο μανατζερ το 11....πως γινεται να το φτιαξω???