Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

EA SPORTS FIFA Superstars

More
08 Jul 2010 17:11 #74979 by Frank
Replied by Frank on topic EA SPORTS FIFA Superstars
μετα τις τελευταιες αλλαγες το training ειναι απαραδεκτο !!! καθε πρωι απο 100 που εχω το βραδυ πεφτει σε 75 :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2010 17:32 #74981 by Μάνος Γρυπάρης
Κάνανε "μαγκιά" τα εξυπνοπούλια. Είχανε πάει όλοι Training 100 και μετά παίζανε αγώνες.

Οπότε σου λέει ότι θα πρέπει να μπεις μέσα εντός διώρου να τους βάλεις να προπονηθούνε, διαφορετικά κάθε ώρα που περνάει θα χάνουν ένα πόντο.

Απ' την άλλη, εγώ κάνω άλλη μαγκιά. Τους βάζω να προπονούνται ένα 24ωρο και την άλλη μέρα ίδια ώρα μπαίνω μέσα και κάνω το ίδιο. Αλλιως δε παλευεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jul 2010 14:00 #75085 by Frank

Manos wrote: Απ' την άλλη, εγώ κάνω άλλη μαγκιά. Τους βάζω να προπονούνται ένα 24ωρο και την άλλη μέρα ίδια ώρα μπαίνω μέσα και κάνω το ίδιο. Αλλιως δε παλευεται.

και εγω το 12ωρο κανω αλλα το ξεχναω να το βαλω πολλες φορες και την παταω ...

σημερα μου κατεβηκε το training στο 61, και αγόρασα 2 Personal Trainers και μου το πηγε 81, χανοντας φυσικα 20.000 κερδισα ομως χρονο στο να ξαναανεβει...

τεραστια λαλακια πάντως αυτο το συστημα του training ...

More
11 Jul 2010 20:08 #75137 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, τελείως άκυρο αυτό που έκανες. 20.000 δεν αξίζει να δώσεις σε καμία περίπτωση! Τα χρήματα τα μαζεύεις μόνο για να πάρεις Gold παίκτες με 65.000 coins.
Αν θες να ανεβάσεις Training, κάνε 5 λεπτες προπονήσης, μετά κάνε κάτι άλλο και ξαναγύρνα. Σε μιση ωρίτσα θα έχεις στρώσει και μάλιστα τζάμπα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Jul 2010 16:03 #75181 by Frank
μπα μια χαρα ειναι η ομαδα μου απο gold εχω παρει 3-4 φορες ηδη :mrgreen:

αλλα εκτος αυτου, το 5αλεπτο trainig εδινε +5 μεχρι το 90κατι και μετα +2 μεχρι το 90κατι και +1 μεχρι το 100 και εγω ειχα 61 οπως ειπα αρα γλίτωσα μιση ωρα περιπου ετσι, και βιαζομουνα να φυγω για ταξιδι εκεινη την μερα οπότε δεν ειχα χρονο για το fifa :wink:

σίγουρα παντος δεν συμφερει για αλλες περιπτωσεις ... ειναι τραγικο το 10.000 για +10 και θα το ξαναπω οτι ειναι απαραδεκτο το συστημα του training η μονη λυση ειναι η 12/24ωρη προπονηση αρκει να μην ξεχασει κανεις να την βαλει :?

More
22 Jul 2010 15:24 #75515 by Frank
Άνοιξε σημερα το trade !!!

[img

βαζεις τον παιχτη που θες απο τους παγκιτες των φιλων σου, τον παιχτη που δινεις (πρεπει να ειναι ιδιας δυναμικότητας) και σου λεει το tranfers fee που πρεπει να πληρωσεις αλλα και το transaction price το οποιο δεν ειναι αλλο απο playfish coins δλδ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

το περιμεναμε τοσο καιρώ και τελικα μας βγηκε μαπα το καρπουζι ...

Επισης στην θεση του world cup στο play μπηκε το πρωταθλημα της Ligue 1

More
01 Aug 2010 14:31 #76091 by Frank
ειμαι ετοιμος να το παρατησω το παιχνιδι, πλεον εχει χασει το ενδιαφερον του, και δεν βρισκω αλλο νοημα να συνεχιζω αυτον τον παραλογισμο του να ανγχωνομαι αν πεσει η προπονηση, να καθομαι να παιζω ενα ενα ολα τα φιλικα και μετα να παιζω τα επισημα τα οποια στην κατηγορια που ειμαι ειναι 50κατικαι απ τους 7-9 αγωνες που εχω καθε μερα να κερδιζω 2-3 το πολυ ... και με καθε gold μεταγραφη το πολυ να παρω εναν(κανεναν) καλυτερο απ τους δικους μου επομενως δεν αλλαζει κατι σε κανεναν τομεα ... :roll:

More
01 Aug 2010 22:00 #76116 by Γιωργος Βλαχος
ωραιο παιχνιδι ειναι για facebook παντα αλλα αυτο το θεμα με το training ειναι εκνευριστικο!!!

More
04 Aug 2010 13:46 #76242 by Frank

Frank16 wrote: ειμαι ετοιμος να το παρατησω το παιχνιδι, πλεον εχει χασει το ενδιαφερον του, και δεν βρισκω αλλο νοημα να συνεχιζω αυτον τον παραλογισμο του να ανγχωνομαι αν πεσει η προπονηση, να καθομαι να παιζω ενα ενα ολα τα φιλικα και μετα να παιζω τα επισημα τα οποια στην κατηγορια που ειμαι ειναι 50κατικαι απ τους 7-9 αγωνες που εχω καθε μερα να κερδιζω 2-3 το πολυ ... και με καθε gold μεταγραφη το πολυ να παρω εναν(κανεναν) καλυτερο απ τους δικους μου επομενως δεν αλλαζει κατι σε κανεναν τομεα ... :roll:

Το παρατησα σημερα, Level 24 το εφτασα απο Level 10-15 ειχε ηδη χασει το ενδιαφερον του, δυστυχως δεν ηταν αξιο των προσδοκιων μου :roll:

More
16 Aug 2010 13:58 #76771 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
ασχολούμε λίγο με αυτο αλλά όταν φτάσω 15-20 θα το σταματήσω!