Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

EA SPORTS FIFA Superstars

More
21 Jun 2010 17:33 #74299 by Frank
Replied by Frank on topic EA SPORTS FIFA Superstars
οχι δεν εχει αποθηκευση γινεται αυτοματα.

οσο γι αυτο που λες με τα coins τα coins των προβλεψεων ειναι διαφορετικα απ τα αλλα που εχεις, μπορεις να τα εξαργυρώσεις οταν φτασεις 500,1000 κλπ

τις τελευταιες μερες παρατηρησα πολλα bugs στο παιχνιδι
1) παιζεις φιλικο και οταν τελειωσει μπορεις να το ξαναπαιξεις ειτε κολλαει δείχνοντας σου οτι μπορεις να το ξαναπαιξεις αλλα δεν μπορεις
2) συνέπεια του (1) οταν προχωρας στο επομενο φιλικο δεχεται το προηγουμενο σαν να εγινε ομως τοτε δεν κραταει το τελευταιο
3) παιζεις παιχνιδι πρωταθληματος και δεν σου υπολογιζει την νικη/προκριση με αποτελεσμα να χανεις credits
4) στις προβλεψεις πολλες φορες τελειωνουν τα παιχνιδια/περνα η μερα και δεν σου δειχνει τι εκανες, αν επιασες κατι η αν τα εχασες ολα, ουτε υπολογιζει τα coins των επιτυχιων και χανεις ετσι αρκετες προβλεψεις
5) στελενεις gift το δεχεται ο αλλος και κανεις refresh τις περισσοτερες φορες παίρνεις 150 coins οσα refresh και να κανεις
6) δεχεσαι gift και δεν κερδιζεις τιποτα

φαινεται μπηκαν πολλοι χρηστες στο παιχνιδι και τα επαιξε η playfish :roll:

Υ.Γ. το trade επρεπε να ειναι ανοιχτο απ την πρωτη μερα, ντροπη τους :evil:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2010 17:45 #74301 by Haris
Replied by Haris on topic EA SPORTS FIFA Superstars
Σωστές οι παρατηρήσεις, θα δω και εγώ αν θα μου βγουν στην πορεία.Το prediction Πορτογαλίας-Β.Κορέας μου το έβγαλε σχεδόν αμέσως όταν πήγα στο fifa world cup. Λογικό να συνδέονται όλο και πιο πολλοί με το game.Για να δουμε θα επιληφθούν των προβλημάτων?

More
21 Jun 2010 22:45 #74311 by doxitis
Replied by doxitis on topic EA SPORTS FIFA Superstars

Frank16 wrote: 3) παιζεις παιχνιδι πρωταθληματος και δεν σου υπολογιζει την νικη/προκριση με αποτελεσμα να χανεις credits

Υ.Γ. το trade επρεπε να ειναι ανοιχτο απ την πρωτη μερα, ντροπη τους :evil:

Αστα να πανε εχω παιξει στην νεα κατηγορια που εχω παει 5 με 6 παιχνιδια τα οποια τα εχω κερδισει και δεν μου τα μετραει! :twisted:
Για το trade συμφωνω και εγω! :twisted:
Αυτη την στιγμη παιζει να διορθωνουν πραγματακια οποτε κατι καλο ελπιζω να δουμε!!

More
22 Jun 2010 00:53 #74322 by Aνέστης Αδαμίδης
Δηλαδή είναι παιχνίδι μόνο του Facebook? Αυτό είναι άδικο. Εγώ που δεν έχω fb που θα το βρω να παίξω; Δλδ να το δοκιμάσω για αρχή.

More
22 Jun 2010 01:54 #74329 by Frank
μονο στο facebook :wink:

More
23 Jun 2010 19:59 #74390 by Haris
Replied by Haris on topic EA SPORTS FIFA Superstars
Aγορασα μόλις 20 playfish cash(μέσω paymo) αλλά δεν μου τα ανανεώνει στα 28. Για να δουμε... :ninja:

More
29 Jun 2010 20:27 #74674 by Frank
ορίστε και το trailer του παιχνιδιού
[youtube:10jw7cr1]
[/youtube:10jw7cr1]

πρωτη φορα βλεπω trailer για παιχνιδι στο fb ...

More
01 Jul 2010 16:53 #74759 by doxitis
Replied by doxitis on topic EA SPORTS FIFA Superstars
Ναι ισχυει,πρωτη φορα!

More
02 Jul 2010 16:40 #74799 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Θα ρωτήσω και 2 πραγματάκια προς καμένους, καθότι δεν θέλω τα χρήματά μου να πάνε χαμένα και να λιώνω πάλι με τις ώρες.
- Άμα αγοράσεις καθίσματα π.χ. των 7.000, μετά για τα επόμενα πληρώνεις την διαφορά ή τα χρυσοπληρώνεις κανονικά? (μάλλον το 2ο υποθέτω)
- Ο Coach που δίνει Training +10 προφανώς και είναι μία κι έξω, έτσι? Δηλαδή αυτό το +10 ενεργοποιείται μόνο μία φορά (αν είναι έτσι τότε σίγουρα δεν συμφέρει το 10.000αρο).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jul 2010 17:10 #74801 by Frank

Manos wrote: - Άμα αγοράσεις καθίσματα π.χ. των 7.000, μετά για τα επόμενα πληρώνεις την διαφορά ή τα χρυσοπληρώνεις κανονικά? (μάλλον το 2ο υποθέτω)

λογικα το 2ο ...

εγω αγορασα κατ ευθείαν τα grandstand, και κου εβγαλε στα standar και στα luxury οτι ειναι purchased, οποτε μαζεψε χρηματα κατ ευθείαν για αυτο (20.000)

Manos wrote: - Ο Coach που δίνει Training +10 προφανώς και είναι μία κι έξω, έτσι? Δηλαδή αυτό το +10 ενεργοποιείται μόνο μία φορά (αν είναι έτσι τότε σίγουρα δεν συμφέρει το 10.000αρο).

λογικα μια κι εξω σε περιπτωση που βαριεσαι να κανεις training ... αλλα δεν παιρνω και ορκο