- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά ο 1ος μήνας συνήθιζε να ήταν δωρεάν. Τώρα δεν είναι καθώς έχω δημιουργήσει πρόσφατα άλλα 2 προφίλ στο Xbox LIVE και ήταν και τα 2 Free members αντί για Gold.Thodoris21 wrote: Μετά από 2 χρόνια προσπάθεια κατάφερα και σύνδεσα το ίντερνετ στο 360 :cool: όμως χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έβαλα να παίξω fifa 11 και μου έλεγε να κάνω εγγραφή στο ΕΑ, την έκανα όλα μια χαρά! Όμως οταν πήγα να παίξω στο Xbox LIVE (απο το FIFA 11 πάντα) μου έλεγε οτι το προφίλ μου δεν έχει την άδεια για κάτι τέτοια.. Τι φταίει? Ότι δεν έχω gold λογαριασμό? αλλα αφού ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν γιατί εγω δεν μπορώ να παίξω?
Παρακαλώ I need help! :icon bow:
Ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω με το ultimate team γιατί ακούγετε πολύ ωραίο.Manos wrote: 1)Από το κεντρικό μενού επιλέγεις κάπου Ultimate Team. Ειναι ξεχωριστο mode.
2)Θα πας στο Match Lobbies πατας Y (Δ στο PS3) και σου βγαζει διαφορα διαθεσιμα ματς. Εκει βλεπεις στα ranked matches τι rank εχει ο αλλος. Και διαλεγεις και παιρνεις.
3)Παίξε Fifa Ultimate Team. Ασχολησου με τα Tournaments αλλά αρχικά μόνο τα Single-Player. Και πάρε κατευθείαν Gold players από το Trade. Βρίσκεις και με 250-300 coins. Οταν φτιαξεις μια ομαδα που να...βλεπεται παιξε μερικα φιλικα να ανεβεις και τελος πηγαινε στα επισημα online τουρνουα.