Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Ελληνικά patches βγαίνουν στο www.greeksuperpatch.comgazp wrote: παιδια εμενα ενα πραγμα με χαλαει στο φετινο fifa...η ελλειψη τουρνουα.Δηλαδη οκ, εχει τα πρωταθληματα συλλογων,αλλα διεθνη τουρνουα,πχ euro,mundial κλπ δεν υπαρχουν.Ισως γιατι βγαζει ξεχωριστη εκδοση η ΕΑ για αυτα.
Και μια ερωτηση: Ξερετε αν εχει βγει η αν θα βγει patch με Ελληνικες ομαδες για το fifa;
ευχαριστω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Για τι κονσόλα μιλάς τώρα φίλε?Redsoul wrote: Σαν νέο μέλος να πω κι εγώ την γνώμη μου....
Τα τελευταία χρόνια το FIFA με προσελκύει γιατί είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα,δλδ έχει περισσοτερους παικτες,ομαδες,πρωταθληματα κτλ αλλα και για το υπεροχο κατα την γνωμη μου passing game.Επισης στο pro club ειμαι σε ελληνικη ομαδα και ειμαστε top 300,οποιος πιστευει οτι εχει τις ικανοτητες να μπει ας το πει
giannis18 wrote: Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν αγοράσω τώρα το ΦΙΦΑ 11 για PSP θα έχει τις μεταγραφές Ιανουρίου ? Αν όχι ποιο patch μπορώ να βάλω (και πως) ?
@alexthrylos 2η είναι η Τσέλσι πώς δεν τα πάει καλά στην Premier League ? Εβάλε και γκολ ο Τόρες.
Και σε PC και PS3 το ίδιο γίνεται. Απλά τώρα η μαγκιά είναι ότι στο Ultimate Team έχει penalty -100 coins κέρδος στους επόμενους αγώνες, αν τολμήσεις και εγκαταλείψεις αγώνα (DNF Rating). Κι αυτό αργεί να στρώσει, οπότε καλό είναι να βγάζετε τους αγώνες μέχρι το τέλος.MaTeKoN wrote: Κανένας να παίζει online στο Xbox 360? Οι περισσότεροι κάνουν quit αν φάνε goal ή αν βαρεθούν..