Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2011

More
12 Aug 2011 18:31 #97367 by eliminator

mimakos wrote: mporei na m pei kapios pos ginete na protimiseis silogo sto BAL (become a legend) ?
iparxei stis diapragmatefsis mia epilogi pou legete :"Οι προτιμώμενοι σύλλογοί μου"
(Pro2011 - PC)

Ότι σου είπε ο draginfable και να γράφεις ελληνικά γιατί τα greeklish απαγορεύονται. Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2011 22:12 #99196 by Dinos Gavrilis
παρα πολυ καλο θα ειναι το καινουργιο pro παιδια και το master league θα σπαει!!!

More
10 Apr 2013 12:24 #122693 by Παναγιωτης Κοκκόσης
καλησπερα.πως μπορω να εχω φουλ gp Points στο pro 2011 ξερει κανεις?βρηκα ενα εργαλειο αλλα ειναι για Pc ξερουμε καποιο τροπο για ps3?

More
10 Apr 2013 13:03 #122696 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν μπορείς να κάνεις hack την έκδοση του PS3 και να περάσεις mod. Εκτός αν έχεις σπασμένη την κονσόλα σου και περάσεις cracked version κάτι που δεν έχω δει να γίνεται. Αλλά επειδή δεν ασχολούμαστε με πειρατικά δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Jun 2013 18:40 #125892 by Παναγιωτης Κοκκόσης
σορρυ για καπακι ποστ..πως περνεις βιντεο απο replay ωστε να τα δεις στο pc ή να τα ανεβασεις καπου?δοκιμασω με USB αλλα ειναι αρχειο του ps3 κ δεν βλεπεις βιντεο...

More
13 Jun 2013 18:52 #125893 by Μάνος Γρυπάρης
Βαλε ενα USB στο PS3 σου, πηγαινε στο βασικο μενου της κονσολας στα βιντεο και θα το βρεις εκει (Via storage media νομιζω, ειμαι εκτος κονσολας τωρα). Επιλεγεις το αρχειο, μετα πατας το Δ και υστερα Copy.

Edit: Αν δεν υπαρχει στα βιντεο, τωρα που το σκεφτομαι, δες στα Save game data, εκει πρεπει να βρισκεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jun 2013 02:47 #125945 by Παναγιωτης Κοκκόσης

Manos wrote: Βαλε ενα USB στο PS3 σου, πηγαινε στο βασικο μενου της κονσολας στα βιντεο και θα το βρεις εκει (Via storage media νομιζω, ειμαι εκτος κονσολας τωρα). Επιλεγεις το αρχειο, μετα πατας το Δ και υστερα Copy.

Edit: Αν δεν υπαρχει στα βιντεο, τωρα που το σκεφτομαι, δες στα Save game data, εκει πρεπει να βρισκεται.

αυτο εκανα αλλα μου βγαινει σαν αρχειο data στο pc κ δεν ξερω με τι το διαβαζω ωστε να το δω βιντεο.ενας player δεν το παιζει...