Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
anadelta wrote: Ρε παιδια τι πρεπει να κανω για να παιξω online?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
rapperdelis wrote: τέλειο έχω είδη πάρει το uefa & παγκόσμιο στις 12 του μηνός θα βγει το dlc για ps3 kai xbox με τις καινούργιες μεταγραφές "και θα τις έχει όλες!"
Ακου αν τα εχεις κανει ολα σωστα θα σου ανοιξει μια σελιδα κ θα κατεβασεις ενα patch θα το αποσυμπιεσεις θα το τρεξεις κ αφου πατησεις ενημερωση θα κλεισει.Το προβλημα ειναι οτι αργει παρα πολυ κ μπορει να κανει εγκατασταση το patch κ μετα απο 15 λεπτα !!! Μν κλεισει τον η/υ.Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω.stratilatis wrote: Ρε παιδια εχω παρει φετος πρωτη φορα ενα οριτζιναλ pes 2011..και οταν παω να παιξω στο ιντερνετ κανω κανονικα την εγγραφη ολα μια χαρα αλλα οταν παταω το konami id και βαζω τον κωδικο μου και παταω συνδεση μου λεει ακριβως: η εκδοση pro evolution που διαθετετε δεν ειναι συμβατη. Τι να κανω; Ευχαριστω πολυ!
makis71 wrote: εχω ps3 και αγορασα το pro2011 στην ελληνικη εκδοση. μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως θα βαλω αγγλικο menu και σχολιασμο στο παιχνιδι? Ξερω για τα αρχεια dt00_e.img και dt05_e.img που εχω κατεβασει από την pes-patch.com αλλα βαζοντας τα μεσω usb στο ps3 λεει no data found. Πρεπει να είναι μεσα σε φακελο ps3? Μεσα σε υποφακελο update? Αν είναι με ονομασια dt00_e χωρις το img όπως μου βγαινουν μετα το unrar πειραζει? Μηπως τελικα αυτά είναι για pc και όχι για ps3? Μη με στειλετε στη we-hellas ουτε εκει τα καταφερα.. Πως πρεπει να ναι το παιχνιδι, σβησμενα όλα τα files και updates η θελει κατι άλλο? Μπορειτε βημα βημα μια καλη βοηθεια? Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως!
](*,)