Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2011

More
04 May 2010 21:49 #71593 by Άγγελος Φασούλης
Δείτε το anouncement trailer:

[youtube:1vtwpzee]
[/youtube:1vtwpzee]

Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2010 09:42 #71599 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Βασικά πολυ νωρις, αλλα τι να πεις.. δεν δειχνει και τιποτα

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 May 2010 12:31 #71602 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Και καλά, πάλι ο Μέσσι κεντρικό πρόσωπο;

PC user forever !!!

More
10 May 2010 11:59 #71808 by Μάνος Γρυπάρης
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Konami έχει πραγματοποιήσει μία σειρά αλλαγών στο gameplay του Pro, τις οποίες μένει να δούμε και στην πράξη. Συγκεκριμένα, επανασχεδιάζονται οι πάσες και η τεχνητή νοημοσύνη των παικτών, κάτι που θα κάνει την ανώτερη δυσκολία του παιχνιδιού ακόμη πιο δύσκολη. Η μεγαλύτερη ανακοίνωση όμως, έχει να κάνει με το Master League (ένα από τα ατού του PES έναντι του Fifa) το οποίο για πρώτη φορά φέτος θα παίζεται online! Το πως θα εφαρμοστεί αυτό σωστά, μένει να το δούμε στην πράξη.

Το Pro Evolution Soccer 2011 υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2010 για PC, Playstation 3, Xbox 360, Playstation 2, Wii και PSP.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 May 2010 15:20 #71927 by jimpao
Replied by jimpao on topic Pro Evolution Soccer 2011
βρηκα στο gazzetta.gr αυτο το αρθρο:
www.gazzetta.gr/component/k2/ite ... E%AC%CE%BB

Ισχύει??

Μερικές φορές πιστεύω οτι η εξυπνάδα μου μειώνει την ομορφιά μου

More
12 May 2010 15:44 #71929 by Μπάμπης Χαραλάμπους

jimpao wrote: βρηκα στο gazzetta.gr αυτο το αρθρο:

Ισχύει??

Επειδή ειναι μεγάλο το αρθρο και θα μπερδευτεί ο κόσμος, εσύ προφανώς αναφέρεσαι σε αυτο:

Pro Evolution Soccer με Σωτηρακόπουλο-Θαναηλάκη
Οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Γιώργος Θαναηλάκης έκαναν το σπικάζ (ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες) στο Pro Evolution Soccer 2011, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2010 στην αγορά. Μαθαίνουμε πως υπάρχουν "μυθικές" ατάκες που θα ενθουσιάσουν όσους γίνουν κάτοχοι του Pro Evolution 2011.

Εγώ δεν ξερω αν ισχύει αυτό το πράγμα, αλλα αν είναι οντως έτσι θα παρω το PRO απο την πρωτη κιολας μερα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 May 2010 16:17 #71930 by thanasis
Replied by thanasis on topic Pro Evolution Soccer 2011

BigBoss wrote:

jimpao wrote: βρηκα στο gazzetta.gr αυτο το αρθρο:

Ισχύει??

Επειδή ειναι μεγάλο το αρθρο και θα μπερδευτεί ο κόσμος, εσύ προφανώς αναφέρεσαι σε αυτο:

Pro Evolution Soccer με Σωτηρακόπουλο-Θαναηλάκη
Οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Γιώργος Θαναηλάκης έκαναν το σπικάζ (ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες) στο Pro Evolution Soccer 2011, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2010 στην αγορά. Μαθαίνουμε πως υπάρχουν "μυθικές" ατάκες που θα ενθουσιάσουν όσους γίνουν κάτοχοι του Pro Evolution 2011.

Εγώ δεν ξερω αν ισχύει αυτό το πράγμα, αλλα αν είναι οντως έτσι θα παρω το PRO απο την πρωτη κιολας μερα!

Τι φανταστικα νεα ειναι αυτα?? \:D/ Πωπω αλλη φαση αμα ειναι αληθεια αυτο... :icon bow:

More
12 May 2010 16:36 #71931 by VeNoM77
Replied by VeNoM77 on topic Pro Evolution Soccer 2011
\:D/ Θα ναι τζαματο αν φυσικα ισχυει ποδοσφαιρακι με Ελληνικη αναμεταδοση μετα απο σχδον 10 χρονια..... :icon applaud:

More
12 May 2010 16:47 #71934 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Pro Evolution Soccer 2011
Τι λέτε τώρα ρε παιδιά? :O
Εδώ ετοιμάζουν έλληνες σχολιαστές στο game, ενώ παράλληλα στο FIFA 11 την Superleague.. Εμένα δεν μου φαίνεται για σύμπτωση ;)
Πάντως αν και τα 2 που είπα γίνουν πραγματικότητα, τότε εγώ θα πάρω και PES αλλά και FIFA την ίδια χρονιά!!

More
12 May 2010 16:58 #71936 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Αν ισχύουν όλα αυτά, έχει να πέσει τρελό κάψιμο. ( Και γέλιο φυσικά με τις ελληνικές ατάκες).

PC user forever !!!