Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Το ρυθμίσαμε και τα αρχεία ανέβηκαν στον server μας.kontinaki wrote: Το rapid ειναι υπερφορτωμενο αν υπαρχει κανα alternative link να βαλετε θα ηταν ωραιο..
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Να ρωτησω κατι...κατεβασα το patch (πολυ καλη δουλεια) και απο τι ειδα στην ομαδα της περιοχης μου "Δοξα Βυρωνα" ειχε εναν δυο παικτες οι οποιοι παιζουν στην πραγματικοτητα...θα προστεθουν και αλλοι στο μελλον?Manos wrote: Αυτά είναι! Τώρα μπορείτε να αναλάβετε και την ομάδα της γειτονιάς σας!
Σύντομα θα προστεθούν περισσότερες ομάδες!
Αυτό έχει να κάνει με την έρευνα του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Είτε βάλεις, είτε δεν βάλεις το patch, η βάση παικτών του Football Manager θα έχει τους ίδιους παίκτες. Άρα για να δεις περισσότερους, περιμένεις το Football Manager 2011 μήπως προστεθούν (ή κάποιο μελλοντικό patch με database update, αυτό που θα βγει τον Φεβρουάριο με τις μεταγραφές Ιανουαρίου ας πούμε).doxitis wrote: Να ρωτησω κατι...κατεβασα το patch (πολυ καλη δουλεια) και απο τι ειδα στην ομαδα της περιοχης μου "Δοξα Βυρωνα" ειχε εναν δυο παικτες οι οποιοι παιζουν στην πραγματικοτητα...θα προστεθουν και αλλοι στο μελλον?
Αυτά τα προβλήματα θα διορθωθούν στο μέλλον. Απ' όσο γνωρίζω πολλές μικρές ομάδες από Ελλάδα δεν υπάρχουν καν στο παιχνίδι.doxitis wrote: Και ενα αλλο...γιατι δημιουργησατε "πρωταθληματακια" απο 6 ομαδες στον καθε ομιλο?
legend10 wrote: ρε παιδια εχω παρει τον αιολικο δ εθνικη αλλα στη προπονιση μπορω να κανω μονο part time τι πρεπει να κανω εχω την εκδοση 10.3 :-k :-k :-k
legend10 wrote: παιδια ειμαι γ εθνικη εχω τον αιολικο προτινετε κανα παιχτη μπας και ανεβω στη β δεν εχω ουτε ενα euro