Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γ' Εθνική, Δ' Εθνική, Α' Τοπικό & Κύπρος στο FM

More
25 Dec 2009 20:43 #67163 by Μάνος Γρυπάρης
Α' Τοπικό
κατεβάστε το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα (Α' Τοπικό):
www.gameworld.gr/downloads/downloads-index/Sports/Football-M...νικό-Πρωτάθλημα-για-το-FM-2010

Αυτά είναι! Τώρα μπορείτε να αναλάβετε και την ομάδα της γειτονιάς σας!
Σύντομα θα προστεθούν περισσότερες ομάδες!

kontinaki wrote: Το rapid ειναι υπερφορτωμενο αν υπαρχει κανα alternative link να βαλετε θα ηταν ωραιο..

Το ρυθμίσαμε και τα αρχεία ανέβηκαν στον server μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2009 21:54 #67169 by doxitis

Manos wrote: Αυτά είναι! Τώρα μπορείτε να αναλάβετε και την ομάδα της γειτονιάς σας!
Σύντομα θα προστεθούν περισσότερες ομάδες!

Να ρωτησω κατι...κατεβασα το patch (πολυ καλη δουλεια) και απο τι ειδα στην ομαδα της περιοχης μου "Δοξα Βυρωνα" ειχε εναν δυο παικτες οι οποιοι παιζουν στην πραγματικοτητα...θα προστεθουν και αλλοι στο μελλον?

More
26 Dec 2009 23:25 #67199 by doxitis
Και ενα αλλο...γιατι δημιουργησατε "πρωταθληματακια" απο 6 ομαδες στον καθε ομιλο?

More
01 Jan 2010 15:44 #67416 by Μάνος Γρυπάρης

doxitis wrote: Να ρωτησω κατι...κατεβασα το patch (πολυ καλη δουλεια) και απο τι ειδα στην ομαδα της περιοχης μου "Δοξα Βυρωνα" ειχε εναν δυο παικτες οι οποιοι παιζουν στην πραγματικοτητα...θα προστεθουν και αλλοι στο μελλον?

Αυτό έχει να κάνει με την έρευνα του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Είτε βάλεις, είτε δεν βάλεις το patch, η βάση παικτών του Football Manager θα έχει τους ίδιους παίκτες. Άρα για να δεις περισσότερους, περιμένεις το Football Manager 2011 μήπως προστεθούν (ή κάποιο μελλοντικό patch με database update, αυτό που θα βγει τον Φεβρουάριο με τις μεταγραφές Ιανουαρίου ας πούμε).

doxitis wrote: Και ενα αλλο...γιατι δημιουργησατε "πρωταθληματακια" απο 6 ομαδες στον καθε ομιλο?

Αυτά τα προβλήματα θα διορθωθούν στο μέλλον. Απ' όσο γνωρίζω πολλές μικρές ομάδες από Ελλάδα δεν υπάρχουν καν στο παιχνίδι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jan 2010 00:55 #67427 by doxitis
Α ενταξει καταλαβα,ευχαριστω!

More
22 Mar 2010 14:54 #69609 by Γιάννης Ρέμας
ρε παιδια εχω παρει τον αιολικο δ εθνικη αλλα στη προπονιση μπορω να κανω μονο part time τι πρεπει να κανω εχω την εκδοση 10.3 :-k :-k :-k

More
25 Mar 2010 21:01 #69720 by lavezzi7

legend10 wrote: ρε παιδια εχω παρει τον αιολικο δ εθνικη αλλα στη προπονιση μπορω να κανω μονο part time τι πρεπει να κανω εχω την εκδοση 10.3 :-k :-k :-k

Δεν γίνεται,αυτό που ζητάς.Μόνο με part-time μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε τόσο χαμηλές κατηγορίες.Τι να την κάνεις την προπόνηση?Πάρε τον Γιαννάκη τον Λαζανά από Απόλλων Αθηνών να πετάξει καμιά 50αριά τεμάχια στην Δ' και άλλα 30 στην Γ' και μετά θα μπορείς στην Β' Εθνική να βάλεις την προπόνηση που θες.

Λαζανάς = Εγγύηση... :cool:

More
25 Mar 2010 21:24 #69724 by Γιωργος Βλαχος
θα μπορεσουμε να δουμε τωρα και σε live streaming τους μεγαλους παικτες του μεγαλυτερου πρωταθληματος της ευρωπης??

More
27 Mar 2010 19:35 #69844 by Γιάννης Ρέμας
παιδια ειμαι γ εθνικη εχω τον αιολικο προτινετε κανα παιχτη μπας και ανεβω στη β δεν εχω ουτε ενα euro

More
27 Mar 2010 20:08 #69845 by Frank

legend10 wrote: παιδια ειμαι γ εθνικη εχω τον αιολικο προτινετε κανα παιχτη μπας και ανεβω στη β δεν εχω ουτε ενα euro

Φιλε δες 1) εδω , 2) εδω και 3) εδω υπαρχουν αρκετες προτασεις για Β εθνικη, ισως μπορεσεις να φερεις καποιον και στην Γ'.

τελος δοκιμασε τους Giannis Lazanas, Arkadiusz Warzycha, Marios Agathokleous ειναι σιγουρες λυσεις για την επιθεση και ερχονται ανετα :wink: