Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γ' Εθνική, Δ' Εθνική, Α' Τοπικό & Κύπρος στο FM

More
29 Oct 2009 23:08 #63655 by Μάνος Γρυπάρης
Γ' Εθνική, Δ' Εθνική, Α' Τοπικό και Πρωτάθλημα Κύπρου στο Football Manager 2010
Τα patches δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το Football-Manager.gr. Ειδικότερα, το patch Γ' Εθνικής έχει δημιουργηθεί εξ' ολοκλήρου από το Football-Manager.gr και τα άλλα δύο patches δημιουργήθηκαν μετά από δική μας παρότρυνση.

Γ' Εθνική
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής

Δ' Εθνική (Περιφερειακό)
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρωτάθλημα Δ' Εθνικής

Α' Τοπικό
κατεβάστε το Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα (Α' Τοπικό):
www.gameworld.gr/downloads/downloads-index/Sports/Football-M...νικό-Πρωτάθλημα-για-το-FM-2010

Κυπριακό πρωτάθλημα
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Κυπριακό πρωτάθλημα

Εγκατάσταση:
1)Ανοίξτε το αρχείο .xml και βάλτε το στον φάκελο C:\Documents and Settings\(Ονομα χρηστη)\Application Data\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data (Windows XP) ή C:\Users\(Όνομα χρήστη)\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data (Windows Vista ή Seven).
2)Όταν θα κάνετε Start New Game, στο Choose Database, εκεί που αναγράφει "Editor Data Files" πατήστε το Change και μετά το ΟΚ. Τέλος, επιλέξτε το αρχείο .xml που σας δώσαμε (αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι το βάλατε στον παραπάνω κατάλογο).

Αυτό θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε το πρωτάθλημα που θέλετε στο Football Manager 2010, αναλαμβάνοντας την ομάδα της επιλογής σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2009 04:35 #63728 by Wolftub
Γεια σας παιδιά να ρωτήσω κάτι?Πρόσθεσα τα πρωταθλήματα της Γ και της Δ εθνικής αλλά όταν πάω να αρχίσω καινούργιο παιχνίδι δε μου βγάζει κάποιο παραθυράκι για να διαλέξω database ούτε με αφήνει να επιλέξω πάνω αριστερά εκεί που εμφανίζεται ο wizard τα extra files.Τι πρέπει να κάνω?

More
31 Oct 2009 10:14 #63730 by lavezzi7
Πρώτον,όταν πας να αρχίσεις το game σου βγάζει ένα παράθυρο και σου λέει Choose database.Εκεί που λέει Editor Data Files,τικάρεις το Change.Μετά στην νέα εικόνα που θα σου εμφανίσει,θα έχει τικαρισμένα τα πρωταθλήματα που έβαλες,πατάς confirm.Αμέσως θα εμφανιστεί ο wizard.Το μόνο που έχεις να κάνεις πλέον είναι να κλείσεις τον wizard με την επιλογή Close Wizard(Πολύ απλό).Βάζεις τις χώρες και επιλέγεις τα πρωταθλήματα που θέλεις και εκεί που λέει Database Size βάζεις αυτό που επιθυμείς.

Ελπίζω να βοήθησα... \:D/

More
31 Oct 2009 16:13 #63772 by Wolftub
Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν με κατάλαβες.Δε μου εμφανιζει αυτό το παράθυρο που μου λες.Από την αρχή δηλαδή ξεκινάει αυτό το πρόβλημα.Δε μου εμφανίζει δηλαδή το παράθυρο που λες για να διαλέξω database άρα δε μπορώ να κάνω τίποτα.Moυ φορτώνει δηλαδή κατευθείαν την database χωρίς να μου εμφανίζει κάποιο παράθυρο πριν.

More
31 Oct 2009 16:53 #63775 by Croc
Γ εθνική εδώ

Cyprus Patch = Κυπριακο Πρωτάθλημα εδώ

:shock: :D

-> www.football-manager.gr - Football Manager Fan Site
-> www.techtips.gr - Βοήθηματα και τεχνολογικά νέα
-> www.web-expert.gr - Κατασκευή & φιλοξενία ιστοσελίδων & Joomla Development

More
10 Nov 2009 19:09 #64610 by Haris
Που ακριβώς βάζουλε το file?Το έβαλα στα documents/sports ineractive/football manager 2010/editor data.Δετ έκανα ξεζιπαρισμα.Αυτό που κατέβασα έβαλα. Ύστερα δεν το βρήκα το editor data files :-k :rolleyes:

More
10 Nov 2009 19:29 #64615 by lavezzi7

Wolftub wrote: Ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν με κατάλαβες.Δε μου εμφανιζει αυτό το παράθυρο που μου λες.Από την αρχή δηλαδή ξεκινάει αυτό το πρόβλημα.Δε μου εμφανίζει δηλαδή το παράθυρο που λες για να διαλέξω database άρα δε μπορώ να κάνω τίποτα.Moυ φορτώνει δηλαδή κατευθείαν την database χωρίς να μου εμφανίζει κάποιο παράθυρο πριν.

Ρε στην οθόνη όπου φορτώνεις τα πρωταθλήματα το έχει.Εκεί που τικάρεις ποια θέλεις να βάλεις και ποια όχι.Εκεί είναι το database size.Ψάξε λιγάκι καλύτερα.Πάτα Close Wizard και βρες το.Απλό. :cool:

More
10 Nov 2009 19:31 #64616 by Χρήστος Αρμυριώτης

DJHaris wrote: Που ακριβώς βάζουλε το file?Το έβαλα στα documents/sports ineractive/football manager 2010/editor data.Δετ έκανα ξεζιπαρισμα.Αυτό που κατέβασα έβαλα. Ύστερα δεν το βρήκα το editor data files :-k :rolleyes:

Μόλις το αποσυμπιέσεις θα αντιγράψεις το αρχείο .xml στο φάκελο editor data. Μετά ακολούθα τις οδηγίες όπως τις αναφέρει και ο Μάνος στο αρχικό post.

More
22 Nov 2009 16:14 #65343 by Μάνος Γρυπάρης
Δ' Εθνική (Περιφερειακό)
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρωτάθλημα Δ' Εθνικής

Αυτά είναι!
Πάμε και για τα τοπικά τώρα! :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2009 20:28 #65374 by kontinaki
Το rapid ειναι υπερφορτωμενο αν υπαρχει κανα alternative link να βαλετε θα ηταν ωραιο..

Jesus was a shaman - He came back from the dead, he could walk on water, he could cure the diseased.