Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Γενική συζήτηση

More
10 Nov 2009 20:13 #64624 by Kiriakos
O mikeribo που ειναι να κάνει host? Εγώ έχω κάνει παλαιότερα host εδώ και ξέρω καλά ότι δεν φταίνε αυτοί που κάνουν host αλλά αυτοι που δηλώνουν, παίζουν 2 φορές και μετά δεν ξανά πατάνε...
Τεσπά.. εγώ πάντως είμαι μέσα.. αν με βολέυουν οι ώρες θα παίξω αλλιώς θα πω απο την αρχη οτι δεν μπορώ..

!!!!Κάτι αλλο.. επειδη έχω προβλημα με το online παιχνίδι... Στο φετινό μάνατζερ ξέρει κανείς ποιές πορτες ανοίγουμε? !!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2009 14:00 #64684 by stormare
το καλύτερο fm που έχει βγει από την ώρα που ονομάστηκε fm.imo.

More
13 Nov 2009 19:02 #64887 by Maldino
Παιδιά συγγνώμη που θα βρίσω αλλά θα βρίσω...Ξέρω πως πάει το μανατζερ αλλα δεν αντέχω αλλο την κοροιδία... Να παίζω με λεβαδιακό και να χάνω 1-0 και να έχει 3 λεπτά καθυστέριση και να το τελειώνει κατευθείαν ενώ όταν νικάω εγώ με 1-0 2-1 κλπ κλπ βλέπουμε όσο δεν είδαμε ολο τον αγώνα... ΕΛΕΟΣ!

More
13 Nov 2009 21:18 #64891 by Frank
Για όποιον ενδιαφέρεται, το πρώτο τουρνουά για το FM10 ειναι πλέον γεγονός: Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

το ζητήσατε, το υλοποιήσαμε :wink:

More
07 Mar 2010 01:55 #69122 by lavezzi7
Μόλις τελείωσα την δεύτερη χρονιά με τον Ολυμπιακό και έχω κατακτήσει ισάριθμα κύπελλα και πρωταθλήματα,φθάνοντας και ως τους 8 του Τσου Λου την 2η χρονιά.Μου έκανε πρόταση και η Παλέρμο αλλά δύσκολα θα την αποδεκτό παρ' ότι μου δίνει 1,1 εκ. τον χρόνο( :mrgreen: ) και κοντά στα 19 εκ. μπάτζετ για μεταγραφές(και 36 εκ. για μισθούς).Αυτό που με κάνει να μην θέλω να πάω είναι ο περιορισμός που υπάρχει στο καμπιονάτο,μια ομάδα να μπορεί να αγοράσει μέχρι 2 ξένους(δίχως διαβατήριο) παίκτες κάθε χρόνο... :( .Αν είχα πάντως ίδια πρόταση από την Γερμανία,θα την είχα αποδεκτεί ασυζητητί!

More
05 May 2010 19:12 #71622 by Γιάννης Ρέμας
παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας σχετικα με τα crash dump δεν αναφερω πολλες λεπτομεριες γιατι πιστευω οσοι παιζουν τους το εχει βγαλει γιαυτο ξερει κανεις τι πρεπει να κανω εχω παιξει πανω απο 8 σεζον με τον αιολικο και αυτη τη χρονια πηγαινα για ανοδο στη α εθνικη τι πρεπει να κανω?? ζητω συγνωμη αν εχει αναφερθει παρομοιο μηνημα στο forum :( :( :(

More
09 May 2010 16:00 #71773 by Μάνος Γρυπάρης
Oπως σου απαντησα και στο Facebook, απ' τη στιγμη που δεν το εχεις αυθεντικο...κατι τετοια ειναι λογικο να παιζουν!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 May 2010 18:04 #71785 by Γιάννης Ρέμας

Manos wrote: Oπως σου απαντησα και στο Facebook, απ' τη στιγμη που δεν το εχεις αυθεντικο...κατι τετοια ειναι λογικο να παιζουν!

κριμας γιατι πηγαινα για ανοδο δεν πειραζει ελπιζω το 11 να εχει ελληνικα για να το αγορασω αληθεια εχει ξεπερασει τις πωλησεις σχετικα με το 9??? :-k :-k :-k

More
09 May 2010 21:14 #71794 by Μάνος Γρυπάρης
Εχω να δω δημοσίευση για πωλησεις του Football Manager από την εποχή του FM 2005 (που πούλησε 1.1 εκ. αντίτυπα). Η Sega δεν τα αποκαλύπτει, εκτός κι αν καταφέρεις να βρεις κανένα ψαγμένο άρθρο από "έγκυρες πηγές".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Jul 2010 16:49 #75794 by lavezzi7
Εγώ είχα δει πάντως πως αν οι πωλήσεις ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο νούμερο(δεν το θυμάμαι ακριβώς) στην Ελλάδα,το FM θα έχει και ελληνικά από του χρόνου. :D