- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
ακριβωςlavezzi7 wrote: Δηλαδή το Κυπριακό π.χ. ή την Γ' εθνική θα μπορούμε να την βάλουμε μέσω editor?
και τωρα γινεται ακριβός το ιδιο με τα logos, τα skins, τα faces κλπ ... ο καθενας βγαζει οτι θελει, ο καθενας επιλεγει να κατεβασει οτι θελει ...lavezzi7 wrote: Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα πολλοί θα το επιχειρήσουν θα μετά θα βγάλουν την database ως ένα είδους ''πατς''.Το θέμα είναι πόσο υποκειμενικά θα είναι τα διάφορα είδη database που θα βγουν,γιατί προβλέπω να βγάλουν διάφορα site,πχ:sortitoutsi,gameworld(?),fmgreece κτλ..
lavezzi7 wrote: Το θέμα δεν είναι πάντως να τα φτιάχνει κάθε χρήστης ξεχωριστά αλλά να αρχίσει να τα δημιουργεί σιγά σιγά η SI(μάλλον απίθανο καθώς θα τα είχε ενσωματώσει το παιχνίδι).
Απ την μια φανταζομαι πως αν τα εβαζε ολα το παιχνιδι θα γινοταν πολυ βαρυ ή θα ζητουσαμε συνεχεια νεα πρωταθληματα και μικροτερες κατηγοριες, απ την αλλη ποσοι νομιζεις οτι θελουν το Κυπριακο ? ελαχιστοι, μονο Ελληνες και Κυπριοι ... ψαχνοντας στο forum της SI ειδα οτι ειναι παρα πολλοι που ζητανε πρωταθληματα οπως Καταρ, Σκοπια, Κοσοβο, Αιγυπτος, κλπ οπου εμεις πχ δεν τα θελουμε και θα ''βαρεναν'' το παιχνιδι μας ασκοπα, οπότε με αυτον τον τροπο η SI λύνει αυτο το προβλημα ...Frank16 wrote:
- Δεν θα υπαρχουν νεα πρωταθληματα στο παιχνιδι,( πχ δεν θα εχει το Κυπριακο), θα εχουμε ομως την δυνατοτητα να βαλουμε εμεις, οποια θελουμε
Frank16 wrote: και τωρα γινεται ακριβός το ιδιο με τα logos, τα skins, τα faces κλπ ... ο καθενας βγαζει οτι θελει, ο καθενας επιλεγει να κατεβασει οτι θελει ...
π.χ. οταν κατεβαζεις ενα πακετο για logos εισαι ποτε σιγουρος οτι περιεχει ολα τα logos που λεει, ή αντιστοιχα για faces, οτι εχει και τους παικτες απ την μικρη ομαδα ?
βλεπεις τα screenshots που ανεβαζει ο δημιουργός και κρινεις
lavezzi7 wrote: Τουλάχιστον όταν κατεβάζω logo,skins,facepacks γνωρίζω τι έχει και τι όχι.Σε περίπτωση που έχω database που θα καταλάβω αν έχει πειράξει τα abilities,positions και εγώ δεν ξέρω τι άλλο?Θα ψάχνω τον editor να βρω αν ο x παίκτης έχει potential ability 160 και με το database έχει γίνει 170???Επίσης, πόσο υποκειμενικό μπορεί να είναι αν το βγάλει ένας οπαδός της Ανόρθωσης πχ και έχει βάλει στον Λεβακαμπέσι acceleration 19 και έχει θάψει τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ????????????Αναρωτίεμαι...
μακαρι να ειναι διαφορετικοι οι δυο editors οπότε δεν θα σχετιζονται τα abilities με τα πρωταθληματα ... ελπιζω να ειναι ετσι... ας περιμενουμε την επομενη ανακοινωση της SI για να μαθουμε ...anakoinwsi tis SI wrote: New Data Editor - including a brand new Competition Editor allowing you to add competitions and extra levels for leagues currently in the game
Tilion wrote: Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κι εγώ FM..
Frank16 wrote: Τελος σας παραθετω τα νεα λογοτυπα του παιχνιδιου:
Frank16 wrote:
Frank16 wrote: Σας εχω νεα εικονα απο FM10 :cool:
και σε μεγαλυτερο :cool:
Frank16 wrote:
Tilion wrote: Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κι εγώ FM..
ωραιος