Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 10

More
24 Oct 2009 13:33 #63160 by Nickgeo
Replied by Nickgeo on topic Fifa 10
Κι εγώ για FIFA 10 με βλέπω φέτος!! Το αγόρασα σχεδόν αμέσως με το που ήρθε Ελλάδα και έχω κολλήσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2009 16:43 #63176 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
παρολ' αυτα πολλοι κριτικοι και gamers θεωρουν ακομα οτι το προ ειναι μακραν καλυτερο....ειδικα στην ελλαδα...οποτε τι να πει κανεις....... [-X

More
24 Oct 2009 17:56 #63179 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 10
Οι gamers στην πλειοψηφία τους ναι. Ίσως λόγω WeHellas.gr που έχει τεράστιο κοινό και με τα patches σου δινει πρωτάθλημα Superleague, ίσως λόγω γραφικών (οι Έλληνες δίνουμε μεγάλη σημασία στην εικόνα) και για διάφορους λόγους.
Για τους κρητικούς δεν έχεις δίκιο. Και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, βγάλαμε φέτος το Fifa καλύτερο από το Pro.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Oct 2009 18:28 #63182 by Γεράσιμος Βαγγής
Οι κριτικοί αλλά και ο κόσμος από πέρσυ έχουν αναδείξει το fifa καλύτερο..σήμερα θα δοκιμάσω το pro 10 για να δω την διαφορά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις από το fifa ήταν εκπληκτικές

More
25 Oct 2009 00:37 #63243 by fforward72
Replied by fforward72 on topic Fifa 10
Παιδιά πάντως στο Pc δε λέει πολλά. Έχω ακούσει ότι έχει μεγάλη διαφορά στο ps3.

More
25 Oct 2009 00:49 #63250 by kostaras7
Replied by kostaras7 on topic Fifa 10
pezo fifa gia to porotiko online

More
25 Oct 2009 02:28 #63261 by ΤΣΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
OTI KAI NA KANEI H EA ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟ UA NAI 1o!!!

More
25 Oct 2009 03:41 #63271 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 10
[/quote]

Darth_kospo wrote: Επίσης όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει Reviews από διάφορα site εδώ: www.metacritic.com/games/platfor ... fasoccer10 , καθώς κι έναν συνολικό μέσο όρο αυτών.
Μάλλον οι προσδοκίες των δημιουργών του καινούργιου Fifa εκπληρώνονται, καθώς σε κανένα μέχρι στιγμής review δεν έχει πάρει κάτω από 90/100.

GameWorld.gr 8.9
GameInformer: 8.5
GameZone: 8.8
1UP: UP

Χαλάρωσε. Ούτε η EA Sports δεν θα έβγαζε τέτοια ανακοίνωση.
Τα reviews σε όλο τον κόσμο είναι συνήθως υπερβολικά. Οι μισοί reviewers παγκοσμίως είχανε βγάλει το Grand Theft Auto άριστο (10) που είχε τόσα θέματα με το gameplay. Επίσης το Fifa 10 πήρε κι αυτό 100/100 από το Eurogamer Ιταλίας, το περιοδικό Game Pro και το Total Video Games. Είναι παιχνίδι του 100%? Αφού για άλλη μια χρονιά έχει θέμα με τα γραφικά (η EA Sports παραδέχτηκε ότι τα βελτίωσαν μόλις 5%!) και διάφορα άλλα θέματα που τα αναλύω στο review. Άρα δεν μπορείς να βγάζεις σοβαρό συμπέρασμα όταν κάποιοι reviewers βάζουνε ότι θέλουνε.

Το συμπέρασμα είναι παίξτε μόνοι σας τα demo και όποιο σας αρέσει αγοράστε το. Και μην ασχολείστε με εμάς τους reviewers. Ολα υποκειμενικά είναι. Και τα reviews ακόμα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Oct 2009 14:17 #63328 by Nickgeo
Replied by Nickgeo on topic Fifa 10
Εγώ το έχω αγοράσει πάντως και δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου. Αντιθέτως πιστεύω οτι στο PS3 είναι εκπληκτικό. Δεν νομίζω οτι μπορείς να βάλεις σε κάποιο παιχνίδι 100/100 όλα θα έχουν κάποιο θεματάκι, είτε με τα γραφικά είτε με το gameplay, ωστόσο το Fifa 10 το θεωρώ αρκετά ολοκληρωμένο και το gameplay του σε ευχαριστεί αρκετά ώστε να παίξεις αρκετή ώρα!!

More
25 Oct 2009 16:03 #63362 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
ευχαριστω για τις πληροφοριες!