Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 10

More
09 Sep 2009 22:03 #60599 by Darth_kospo
Replied by Darth_kospo on topic Fifa 10
Αύριο θα βγάλουμε επιτέλους τα πρώτα συμπεράσματα...

Tα περιεχόμενα του demo του FIFA 10.

Σύμφωνα με την ΕΑ, το επερχόμενo demo του FIFA 10 περιλαμβάνει τις Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille και Chicago Fire (MLS).
Επίσης, για πρώτη φορά σε demo τίτλου FIFA, σας δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσετε in-game videos στο EA Football World.
Το demo του FIFA 10 θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 2 Οκτωβρίου.

Το FIFA 10 είναι ίσως το πιο αναμενόμενο παιχνίδι στην ιστορία της σειράς. Αυτό γιατί αποτελεί τον διάδοχο του FIFA 09, που κατά πολλούς είναι το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η Konami έφαγε σφαλιάρα πέρσι και φέτος επιθυμεί να επιστρέψει στον θρόνο της με το Pro Evolution Soccer 2010, το οποίο έρχεται κι αυτό μέσα στον Οκτώβριο, πλήρως ανανεωμένο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Sep 2009 11:49 #60611 by Θεοφάνης Κερασίδης
Και τα δύο "ποδοσφαιράκια" κάθε χρόνο δίνουν τις μάχες τους οι οποίες είναι και πολύ σκληρές.Νικητής ακόμα δεν υπάρχει και μπορεί να μην υπάρξει και ποτε.Εγώ είμαι fan του PES και πιστεύω πως μπορεί πολύ εύκολα να ξεπεράσει το FIFA αν οι δημιουργοί του δουλέψουν σκληρότερα.Τα γραφικά είναι οπωσδήποτε καλύτερα αφού η KONAMI έχει καλύτερα γραφικά στα παιχνίδια της (π.χ.MGS,Silent Hill...).Αν δουλέψει και την κίνηση των παιχτών (γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα του PES) θα δούμε ένα άλλο "ποδοσφαιράκι".Το καλύτερο που θα έχει κυκλοφορήσει από το ξεκίνημα των παιχνιδομηχανών!

PSN ID:VegetaSSjd10

More
10 Sep 2009 20:26 #60629 by gkeeper1
Replied by gkeeper1 on topic Fifa 10
telika to demo einai diathesimo...??
den to vrisko pouthena stin selida tis ea...

betblog1.blogspot.com/

More
10 Sep 2009 22:12 #60633 by Darth_kospo
Όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει το demo ( Pc έκδοση ) από εδώ www.gamershell.com/news_83606.html

More
11 Sep 2009 21:43 #60687 by Darth_kospo
Πρώτες εντυπώσεις Fifa 10 ( demo )
Σήμερα το πρωί είχα την ευκαιρία να πάρω μία πρώτη γεύση από το Fifa 10 ( Ps3 version ).
Βάζω το παιχνίδι και μπαίνω στο αρχικό μενού. Το καλό είναι ότι η ταχύτητα του μενού έχει βελτιωθεί αισθητά.
Μπαίνω να παίξω και διαλέγω Bayern vs Barcelona. Το loading έχει σχεδόν μηδενησθεί .
Ξεκινάει το παιχνίδι και ταυτόχρονα ξεκινάει και η νέα εμπειρία του 360. Δεν προλαβαίνω να δώσω πάσα και ο επιθετικός της Barcas μου έχει ήδη κλέψει τη μπάλα.
Αν και έχοντας (εμπειρία) απ' το Fifa 09, ο αγώνας εξελίχθηκε δραματικά. Έχασα 1-3 (στο μεσαίο επίπεδο ). Η ταχύτητα έχει ανέβει αισθητά ( πολύ αισθητά ! ) με αποτέλεσμα το αργό ( και ωραίο ) σύστημα που χρησιμοποιούσα να μην αποδεικνίεται και τόσο αξιόπιστο. Η αλήθεια είναι ότι το 360 με δυσκόλεβε, αλλά είπα να δώσω στο παιχνίδι μια δεύτερη ευκαιρία..
Ξαναβάζω τις ίδιες ομάδες και αποφασισμένος να νικήσω τα δίνω όλα. Μαθαίνω να ελίσσομαι στον αγώνα με τις 360 μοίρες, κάνω πολύ δύσκολες προσπαιράσεις και μπαίνω στο ρυθμό του παιχνιδιού με γρήγορες πάσες και καλά κοψίματα. Σε μια φάση η μόνη ευκαιρία για να βάλω γκολ ήταν να κάνω σέντρα... ( έχοντας όμως κακό ιστορικό από το Fifa 9 δίστασα για λίγο ). Κάνω τη σέντρα και έκπληκτος βλέπω να πετάγεται ο επιθετικός και με μια κεφαλιά να σκοράρει.
Χωρίς να το καταλάβω είχα σταματήσει να θαυμάζω τα ωραία physix των παιχτών και τη φυσικότητα της κίνησης, άρχισα να εθίζομαι με μόνο στόχο να σκοράρω. Σε μια φάση βαράω σουτ χτυπάει δοκάρι ( το μοναδικό ευτυχώς στον αγώνα ), χτυπάει πίσω στο τερματοφύλακα και με σπόντα είναι έτοιμη να ξαναμπεί γκολ. Για κακή μου τύχη ο τερματοφύλακας δεν μένει αδιάφορος, πετάγεται στον αέρα όλος μέσα στο τέρμα και διώχνει τη μπάλα έξω...
Δεν χρειάστηκε και πολύ τελικά για να διαπιστώσω ότι το παιχνίδι έδινε ρέστα. Κατάφερε να δώσει σε ένα φοβερό τεχνικά gameplay το ρυθμό και τη διασκέδαση που του έλλειπε...

Υ.Γ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ 360...?

More
11 Sep 2009 22:02 #60688 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
ΕΛΑ ΝΤΕ????ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ DARTH... :)

More
12 Sep 2009 01:29 #60695 by gkeeper1
Replied by gkeeper1 on topic Fifa 10
παιδια η ολοκληρωμενη εκδοση του ΦΙΦΑ στο pc θα είναι σαν αυτό το απαράδεκτο DEMO? Αν ναι, τότε είναι έτη φωτός πίσω από το βασιλιά προ... :armata-sunglasses:

More
12 Sep 2009 01:33 #60697 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Darth_kospo wrote: Υ.Γ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ 360...?

Πως θα παιζουμε να λες καλύτερα! Το δοκίμασε και εγώ σήμερα στο PS3. Δεν λέω η ντρίμπλες είναι ΠΟΛΥ πιο ακριβής, το ίδιο και οι πάσες. Όμως όπως είπες και εσύ, το παιχνίδι είναι γρηγορότερο με αποτέλεσμα αν είσαι σε κάποια δύσκολη φάση και υπό πίεση και κάνεις καμία απότομη κίνηση ο παίκτης θα ξεφύγει και θα βγεί αουτ, γιατί πρέπει να είσαι 100% ακριβής. 4 αγωνες - 4 ηττες

Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το οτι τα loading screens έχουν εξαφανιστεί εντελώς!

Ελπίζω το PES2010 να μην εχει φτιάξει πολυ καλα το 360 dribbling :|

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Sep 2009 07:59 #60704 by Frank
Replied by Frank on topic Fifa 10
Εγω ενα παιχνιδι μονο προλαβα να παιξω χτες (PC) αυριο θα εχω χρονο να ασχοληθω περισσοτερο.

Darth_kospo wrote: Βάζω το παιχνίδι και μπαίνω στο αρχικό μενού. Το καλό είναι ότι η ταχύτητα του μενού έχει βελτιωθεί αισθητά.
Μπαίνω να παίξω και διαλέγω Bayern vs Barcelona. Το loading έχει σχεδόν μηδενησθεί .

BigBoss wrote: Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το οτι τα loading screens έχουν εξαφανιστεί εντελώς!

συμφωνω και με τους δυο ... εμεινα έκπληκτος ...

Darth_kospo wrote: Δεν προλαβαίνω να δώσω πάσα και ο επιθετικός της Barcas μου έχει ήδη κλέψει τη μπάλα.
Αν και έχοντας (εμπειρία) απ' το Fifa 09, ο αγώνας εξελίχθηκε δραματικά.

και εμενα με δυσκολεψε αρκετα εχανα 0-3 (Barca - Μαρσειγ) και το εκανα 2-3 ... τιποτα περισσοτερο ... αυτο ομως με χαροποιει καθως πλεον θα ιδρωνουμε για την νικη ... τοσα χρονια ο υπολογιστης ηταν παντα υποδεέστερος αντιπαλος ... νικουσα παντα με ανετο σκορ :cool:

περισσοτερα αυριο-μεθαυριο που θα το καψω ... σιγουρα παντος εχει μεγαλη βελτιωση που δεν την περιμενα :wink:

More
12 Sep 2009 22:24 #60746 by Νίκος Κεφαλληνός
Παιδιά το παιχνίδι είναι ΤΡΟΜΕΡΟ !!! Η κίνηση 360 μοιρών λειτουργεί άψογα και έχει γίνει τρομερή δουλειά στα physics(ακόμα και ο διαιτητής επηρεάζεται αν καταλάθος σκοντάψεις πάνω του).Γενικά βελτιώθηκαν τα πάντα και ιδιαιέτερα οι σέντρες και ο τερματοφύλακας στον οποίο για να σκοράρεις πρέπει να ιδρώσεις.Το PES θα έχει πολύ δουλειά φέτος για να νικήσει τον αιώνιο αντίπαλο(κατι που πιστεύω θα δυσκολευτεί να κάνει).