Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa Manager 2009

More
20 Nov 2008 16:41 #49008 by kostas
Replied by kostas on topic Fifa Manager 2009
Gameplay>graphics
Database=Gameplay
Database>Graphics

απλα μαθηματικα :P

Γνωμη μου ειναι πως οι gamers που θελουν καλα γραφικα σε manager game ειναι κυριος οι "casual" manager gamers (σχετικο αυτο απλα το Fifa manager το θεωρο μια light εκδοση manager για gamers που δεν εχουν ξαναπαιξει manager game και δεν τους αρεσουν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2008 17:18 #49009 by Akis
Replied by Akis on topic Fifa Manager 2009
Φυσικα ο καθενας εχει την γνωμη του και αυτο δεν αλλαζει...καλη η κακη

Manos\ wrote: Αν λοιπόν εγώ κάτσω και γράψω στο review ότι το παιχνίδι είναι σούπερ (για να ασχοληθεί ο κόσμος όπως λες) τότε θα πάνε οι αναγνώστες να το αγοράσουν, θα δουν ότι δεν αξίζει για όσο του έβαλα και θα μου πούνε μετά "Μας δουλεύεις ρε φίλε"? Όσο αξίζει το κάθε παιχνίδι τόσο παίρνει.

Σαφως..Δεν σου ειπε κανεις το αντιθετο..Αλλα ουτε εγω ειπα να γραψεις οτι ειναι σουπερ!!Βαλτου 1..Ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει.

Αν καταλαβες μπηκα να αναφερω το site..Οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα site..Αρα δεν μπηκα για κανενα πολεμο και δισφημηση στο review σου..Αυτο θελω να καταλαβεις..Μπηκα απλα για ενημερωση..Και η κουβεντα πηγε καλα μεχρι που ειδα το review..Aρα δεν μπηκαμε για αυτο..Αυτο να καταλαβεις και ολα καλα.

More
20 Nov 2008 17:20 #49010 by HellasManager
Replied by HellasManager on topic Fifa Manager 2009
Αυτά τα περί συνενόησης δεν είναι τουλάχιστον του δικού μου ήθους και γενικότερα θέλω να πιστεύω του ήθους όσων ασχολούνται με Fifa Manager.'Ισως έχεις επηρεαστεί στην κρίση σου από τις μεθόδους άλλων παιχνιδιών και κλειστών κοινοτήτων που θυμίζουν περισότερο τέτοιου είδους μεθόδους

Ειδοποιήθηκα περί του review σου και μπήκα με όλη την καλή διάθεση να σχολιάσω. Πιστεύεις ότι έχω όλον αυτόν τον χρόνο διαθέσιμο για να πω - το λάθος ήταν ότι τα δύο παιδιά πόσταραν εδώ εξαρχής,ως νέοι στο Fifa Manager δεν είχαν νιώσει στο πετσί τους τι θα πει Έλληνας reviewer όπως εγώ - δεν ήξεραν την έπαθαν - ίσως όταν η ΕΑ καλεί τους Έλληνες reviewers κάθε χρόνο με δωρεάν ταξιδάκι για παρουσίαση στα κεντρικά και παίρνουν και το κατιτίς τους κάνοντας την database το βαθμολογήσουν καλύτερα (πιστεύω να καταλαβαίνεις τι ακριβώς εννοώ και πως δεν αφορά εσένα).

- Η γνώμη μου φίλε Μάνο την οποία έχω αναφέρει στον lead designer είναι πως το Fifa Manager θα φτάσει στην κορυφή πολύ απλά γιατί προσφέρει πράγματα που άλλα παιγνίδια δεν μπορούν να προσφέρουν,ενώ αυτά που οι ανταγωνιστές προσφέρουν (database) είναι εφικτό να γίνουν,τότε και μόνο τότε θα ειπωθούν πάρα πολλά από εμένα για τους Έλληνες reviewers και το βιολί που βαράνε αναλόγως από που τα παίρνουν,γιατί τότε πολύ απλά δεν θα χρειάζομαι και θα αποχωρίσω,εγώ βλέπεις όπως ξέρεις πριν και πάνω απ'όλα είμαι gamer ενώ κάποια παιδάκια αν τους δώσεις 100 ευρώ την βλέπουν επαγελματίες

- Η γνώμη σου καθώς και το review σου κάθε χρόνο για το Fifa Manager είναι σεβαστή,για να ξέρεις είναι και το μοναδικό που μεταφράζω αυτολεξεί και το στέλνω κάθε χρόνο (είχες λάβει κάποτε κι ένα e-mail από τον Gerald γι'αυτό) καθότι τα γραφόμενα σου είναι τα μοναδικά που θεωρώ ως αξιόπιστα

More
20 Nov 2008 17:40 #49012 by arxontas12
Replied by arxontas12 on topic Fifa Manager 2009
Δεν θα ξεκινήσω διάλογο για το ποιος και ποτε ξεκίνησε τα games η τα manager games η EA που ρώτησες επειδή αυτό το θεωρώ ΤΕΛΕΊΩΣ ανόητο dialogo.o λόγος
τέτοιες πληροφορίες τις βρίσκεις σε χρόνο μηδέν στο internet. :wink:

Και ξέρω να κρίνω μέσο demo αν το παιχνίδι είναι ικανό να με διασκεδάσει η όχι(Προσωπικά εμενα) άλλωστε για αυτό βγαίνουν τα demo πριν το παιχνίδι.

More
20 Nov 2008 18:33 - 20 Nov 2008 19:46 #49014 by Μάνος Γρυπάρης
Παίζω όλα τα αθλητικά Games: Football Manager, Pro, Fifa και πάει λέγοντας. Άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο. Χρόνια τώρα. Αν κάποιες community τις πειράζουν τα review μου it's ok.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 20 Nov 2008 19:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Nov 2008 00:09 #49207 by CTT
Replied by CTT on topic Fifa Manager 2009
Πλέον, υπάρχει διαθέσιμο στα downloads το patch του Fifa Manager 09. . Κατεβάστε το...