Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa Manager 2009

More
18 Nov 2008 14:06 #48946 by Giannis
Replied by Giannis on topic Fifa Manager 2009
sumfonw apolitos mono grafika alaksan kai metagrafes kai egine ligo pio diskolo.....
:?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2008 00:19 #48984 by Akis
Replied by Akis on topic Fifa Manager 2009
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα οσο τα λες Μανο..Αυτη φυσικα ειναι η αποψη σου και αυτη η δικη μου
Στο παραπανω site σε λιγες ημερες βγενει update και θα ειναι πολυ καλο.
Για την εξοδο απο το παιχνιδι στα windows υπαρχει το Windowς mode(γενικη κατηγορια-fifamanager09) με το οποιο δεν εχεις κανενα προβλημα
Λογοτυπα,γηπεδα,σωστα ονοματα ομαδων κτλ θα ερθουν σε λιγες ημερες

Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος δεν γνωριζει οτι υπαρχει και fifa manager μια που ολοι ξερουν το fifa..Aν η database βελτιωθει θα μιλαμε για ενα πολυ καλο manager games.

Οταν το fm βγαζει για αλλη μια φορα patch πριν βγει το παιχνιδι και οταν οι παικτες στον αγωνα κοιταει ο ενας τον αλλον και κανουν ασχετα πραγματα δεν ειναι 3d αυτο..
Η database του fm ειναι πολυ δυνατη και αυτο ειναι το μονο καλο.Δεν υπαρει τιποτα παραπανω δυστηχως..
Σε πολους δεν τους νιαζει καθολου τα γραφικα και γουσταρουν μονο την data.Δεκτο

More
20 Nov 2008 01:45 #48985 by arxontas12
Replied by arxontas12 on topic Fifa Manager 2009

Manos\ wrote: Όπως έγραψα και στο σχετικό review , δεν είναι τίποτε παραπάνω από την περυσινή έκδοση με ελαφρώς αλλαγμένο περιβάλλον. Πάνε οι καλές εποχές του Fifa Manager 07 με τα νέα χαρακτηριστικά που μας άρεσαν. Τώρα το παιχνίδι απλά ξαναβγάζει νεές εκδόσεις και τα προβλήματα στο gameplay παραμένουν.

Βλέποντας το link του Κριστιάνο κατέβασα το demo (τσάμπα ήταν)
παίζοντας το demo πήγα και αγόρασα το παιχνίδι Original για να μπορώ να το κρίνω και original.
Με μια βόλτα στο hellas manager μου λύνονται πολλές απορίες για το fifa manager μιας που είναι και το μονο (από ότι διάβασα)που είναι επίσημο site στην ελλάδα από την EA games (αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Παίζοντας και εγώ το παιχνίδι cm από την εποχή domark και τα kick racism στην Amigara θέλω να πω ότι έχω βαρεθεί τα text για το τι έκενε ο κάθε παίκτης και τα καπάκια από την έκδοση cm 4 να παίζουν μπάλα και είναι λογικό αυτό άλλο το 1993 και άλλο το 2009.
Η db του FM 09 είναι μεγάλη και πολύ καλή σε σχέση με του Fifa manager αλλα σε αυτό βοηθάνε τα forum σε όλο τον κόσμο και όχι στην δουλειά τις SI
Η δουλειά τις SI είναι η νέα 3d engine και είναι πραγματικά για γέλια να βλέπεις στα tactics 13 παίκτες στην ενδεκάδα ούτε ο "αλεφας" να ήτανε  δηλαδή,
Eπίσης είναι για γέλια η κινήσεις τον παικτών στο demo πχ ο GK έπιανε την μπάλα με το στήθος ενώ στο φουλ game κάνει και μπλονζόν αλλα περπατάει στα πλαγια....αν είναι δυνατόν  δηλαδή . Aλλα όπως το 2 αμυντικοί κοιτάνε την μπάλα και έρχεται από μακριά ο αντίπαλος και την παίρνει και βάζει goal....e αυτό είναι game play? έτσι θα καθίσω να παίξω στα 40 μου?
Καλή η data αλλα εγώ θέλω να παίζω 3d και να βλέπω παίκτες και όχι να γελάω με τις βλακείες οποιος θέλει περισσότερα σα πάει στο site τις SI να δει τι γέλιο πέφτει.

σε κάθε νέο παιχνίδι η data βγάζει χιλιάδες νέους παίκτες αλλα προτιμώ να έχω από ακαδημία Χαλκίδα παρα να παίζω μονο 2 κατηγοριες και οι νέοι στο τέλος την χρονιας να τους διώχνουν οι ομάδες

όμως αν κάποιος δεν θέλει να είναι total manager επιλεγει από την αρχή trainer αν και ο προπονητής δεν μπορεί να αγοράζει παίκτες παρα να κάνει προτάσεις μονο άρα με αυτή την λογική ΚΑΝΈΝΑ παιχνίδι δεν είναι Manager γνήσιο
γιατί όλοι θέλουν να κάνουν και τον Κόκκαλη η Πατέρα όχι να είναι μονο προπονητές αυτό σημαίνει ότι θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι και σαν παιχνίδι κρίνω το FIFA manager ένα από τα κορυφαία. επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι οι περισσότεροι gamers θέλουν να παίζουν παιχνίδι με τέλεια γραφικά αυτό δείχνει και ότι τα πιο top 10 games είναι μονο με γραφικά τέλεια και σχεδόν ποτε κανένα manager.
Μου αρέσει να βλέπω review αλλα το review να είναι γραμμένο από κάποιον που θα το κρίνει για το game play και όχι κάποιον που θέλει και καλά να το συγκρίνει με το FM η CM γιατί νομίζω είναι 2 τελείως διαφορετικά παιχνίδια άσχετα με το ότι έχουν να κάνουν με το ίδιο θέμα  δηλαδή manager

Το window mode που είπε ο Ακης 13 είναι όντως
WINDOWED=1

Γενικά στα γραφικά οι τις SI πρέπεινα πάνε ξανά σχολειό να μάθουν το art of design

More
20 Nov 2008 08:43 - 20 Nov 2008 12:40 #48986 by Μάνος Γρυπάρης
Mε το Fifa Manager ασχολούμαι από την εποχή του Total Club Manager.

Περί βαθμολογίας. Στο Gamespot αυτή τη στιγμή μπήκα τυχαία να δω με πόσο έχουν βαθμολογήσει οι χρήστες το Fifa Manager 2009. Με 7.1 Κάντε κλικ εδώ να το δείτε . Κι όχι μόνο αυτό αλλά δεν έχω δει και κάποιο review του παιχνιδιού στο Internet σε αγγλική γλώσσα (το Gamespot δεν έχει κάποιο link) να πω ότι ασχολήθηκε κάποιος συντάκτης ρε αδερφέ. Gamespot, IGN και Eurogamer δεν έχουν γράψει τιποτα κι έχει κυκλοφορήσει από τα τέλη Οκτώβρη! Το να μην γράφει κάποιος review για σένα είναι ακόμα χειρότερο από το να γράφει και να σε θάβει. Σημαίνει ότι το παιχνίδι σου δεν έχει αξία.

Επίσης που είδες τα φοβερά γραφικά? Η μηχανή γραφικών είναι αυτή του Fifa, η οποία στην έκδοση για PC είναι κατά πολύ υποδεέστερη των κονσολών. Τα γραφικά είναι καλύτερα σε σχέση με το FM και αργότερα το CM (όπως δείχνουν τα screenshots τουλάχιστον). Αυτό δε σημαίνει ότι είναι τίποτα το τρομερό. Ένα απλό 3D τεχνολογίας τριετίας είναι. Επίσης οι περισσότεροι χρήστες θέλουν να παίζουν παιχνίδια με ΚΑΛΟ gameplay και ΜΕΤΑ με καλά γραφικά. Σε παραπέμπω στα αντίστοιχα γκάλοπ και αυτού αλλά και άλλων forums. Αν το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί και σου βγάζει το λάδι τι να τα κάνεις τα γραφικά?

Στο θέμα του gameplay. Αν εσείς πιστεύετε ότι το Fifa Manager 2009 μπορεί να παιχτεί τότε διαβάστε το review, δείτε τα bugs που έχει και τα προβλήματα στο περιβάλλον και πείτε μου τι κάνετε για αυτά. Τα στραβά μάτια? Τα links που δεν δουλεύουνε τα βλέπετε? Το ότι από την αρχή του παιχνιδιού δεν βλέπω ποιους παίκτες έβαλα στην Transfer List το γνωρίζετε? Τις νέες τακτικές που πρέπει να κάνω το βελάκι του ποντικιού mouse over για να δω τι γράφει από κάτω? Κι από εκεί και πέρα για ποια database να μιλήσουμε? Αμα δεν υπάρχουν ΟΥΤΕ ΚΑΝ οι ελεύθεροι παίκτες της αγοράς (Ronaldo και Davids) κι έχεις πρόβλημα για πάνω από μία πενταετία στο scouting και δεν το λύνεις, τι βαθμολογία περιμένεις να πάρει ως βαθμολογια.

Μετά έλα και πες μου ότι έχει και Γ' Εθνική ή ότι φτιάχνεις δικό σου σύλλογο. Μα προπέρσινα ξυνά σταφύλια είναι αυτά και στο Fifa Manager 07 είχα βάλει 9 γιατί το χάρηκα. Φέτος που μου έχουν αφαιρέσει μέχρι και την γρήγορη αναζήτηση (λες και είναι βαλτοί για να μου σπάσουν τα νεύρα) τι βαθμολογία θες να του βάλω? Το 7.6 μπήκε λίαν επιεικώς.

ΥΓ. Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει ότι υπάρχει Fifa Manager. Απλά πιθανότατα θα έχει ασχοληθεί μία μόνο φορά κι από τότε δεν θα το έχει ξανακουμπήσει. Το παιχνίδι στη Γερμανία είναι στα Top 10 των πωλήσεων (μια χρονιά είχε βγει και πρώτο) μιας και το φτιάχνει γερμανική προγραμματιστική εταιρεία. Στις υπόλοιπες χώρες απλά δεν υπάρχει. Θυμίζω επίσης ότι το sigames.com έχει ξεπεράσει πλέον τα 100.000 μέλη στο forum του. Ψάξτε και βρείτε μου ένα παιχνίδι που να έχει ξεπεράσει έστω τους 50.000 χρήστες community (για να μην αναφέρω τι παραρτήματα έχει σε όλες τις χώρες). Στο Fifa Manager το community είναι ανύπαρκτο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 20 Nov 2008 12:40 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Nov 2008 11:33 #48993 by HellasManager
Replied by HellasManager on topic Fifa Manager 2009
Οδός Ελλήνων...

για να τα πάρουμε απ'την αρχή και να πω και κάποια πράγματα που θα ειπωθούν για πρώτη φορά

- Μάνο το γεγονός οτί η ΕΑ δεν αγόρασε τελικά το Championship Manager την λίθινη εποχή δεν συνιστά απαραίτητα λάθος τους.

- Περί βαθμολογίας,έχεις κάθε δικαίωμα να του βάλεις αντί για 7.6, 3.6 ή 9.6 προσωπικά και το τονίζω προσωπικά νομίζω ότι είσαι σωστός με μια απόκλιση 0.4 (προς τα πάνω για εμέ - 8.0 δηλαδή,προς τα κάτω ίσως για εσέ και κάποιους άλλους 7.2 δηλαδή).Το τι γράφουν τα που αναφέρεις νομίζω δεν απασχολεί κανέναν μας και - προσωπική μου και πάλι άποψη - νομίζω ούτε κι εσένα μια και ξέρεις πως πρέπει να "λιγδωθεί το αντεράκι τους"

- Τα τρομερά γραφικά τα είδαμε τα βλέπουμε και θα τα βλέπουμε γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται,το Fifa Manager πάνω απ'όλα είναι σπουδαία γραφικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό που απλά τα γραφικά του είναι μάπα,το αν αυτό αρέσει ή όχι είναι καθαρά θέμα γούστου κι όχι κακού σχεδιασμού του παιχνιδιού,επέτρεψε μου να σου πω πως δυστηχώς λόγω έλειψης licenses για το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορείς να φανταστείς καν πόσo πιο όμορφο γίνεται το παιχνίδι όταν προστεθούν τα γραφικά,σε προτρέπω να χρησιμοποιήσεις το megapatch μας τον άλλο μήνα και μετά συζητάμε και για το 7.0 στο gameplay,είναι πραγματικά άλλο πράγμα να βλέπεις φωτογραφία της πόλης και του σταδίου που πρόκειται να παίξει η ομάδα σου πριν το match και να αφήνεις την φαντασία σου να οργιάζει,όπως επίσης να βλέπεις την εμφάνιση της ομάδας σου σε 3D με κάθε λεπτομέρεια και το Καραισκάκη να είναι Καραισκάκη με κάθε λεπτομέρεια κι όχι ένα μάπα generic stadium όπως του ανταγωνισμού.

- Στο θέμα gameplay καλώς η κακώς αυτό είναι,το συγκεκριμένο παιχνίδι όταν παίζεις non license league όπως Ελλάδα είναι ξινό αλλά αν προστεθούν όλα τα επιπλέον από patch τότε πολύ απλά φίλε μου δεν ξεκολάς

- Στο θέμα database,μέχρι τώρα αποφεύγω να μιλήσω,αλλά enough is enough,λοιπόν φίλε μου κι εσύ και οι άλλοι Έλληνες reviewers το 2007 πήρα ένα μπουρδέλο με καλύτερο potential παίχτη του Ελληνικού πρωταθλήματος τον Στάθη Ρόκα (για όσους δεν τον ξέρετε μια χαρά παίχτης είναι το παλικάρι,μέσος του Θρασύμβουλου,αλλά απέχει μακριά από το potential που του είχαν δώσει οι προηγούμενοι Έλληνες researchers).Ολόκληρη η ομάδα του Άρη ήταν της προηγούμενης σαιζόν και πολλά άλλα μαύρα (κατάμαυρα) κι άραχνα,αυτό που πετύχαμε μέσα σε 2 χρόνια είναι αυτή η database που βλέπεις,που σαφώς έχει λάθη αλλά τουλάχιστον τα στοιχεία των παιχτών είναι σωστά,τα historic results,τα all time tables και να μην το πολυκουράζω κατά την ταπεινή μου άποψη η database είναι βελτιωμένη 1000% (και που να έβλεπες αν ενέκριναν αυτή που ανεβάζουμε κάθε χρόνο σαν fanpatch).Αν θες να είσαστε ωραίοι ας σκίζατε την περίφημη database ανταγωνιστικού παιχνιδιού με πάνω από 30 Greek researchers που την χρονιά της μεταγραφής του Julio Cezar dos Santos στον Ολυμπιακό τον παρουσίασε ως Μεξικανό κι όχι ως Βραζιλιάνο ενώ ο άνθρωπος έπαιζε στο Μεξικό,ε λοιπόν φίλε Μάνο κανένας μα κανένας Έλληνας reviewer δεν το επισήμανε (μασονική σιωπή) όπως και πολλά άλλα λάθη του "τέλειου" παιχνιδιού,ενώ το Fifa Manager από την στιγμή που συμαζέψαμε (έστω και λίγο) την database το χτυπάνε όπου αλλού βρούνε μπόσικο.

- Επί προσωπικού κάποτε πήρες συνέντευξη για το GAMES από τον δημιουργό του Fifa Manager Gerald Kohler,αν θυμάσαι - που εγώ θυμάμαι - τον ρώτησες για την Ελληνική συμετοχή στο παιχνίδι και σου απάντησε ότι "Ο μεγαλύτερος Έλληνας fan του παιχνιδιού ήδη συνεργάζεται μαζί μας",αν υπήρχε περίπτωση αύριο το πρωί να σταματήσω να ασχολούμαι με ότι έχει σχέση με το Fifa Manager θα ήμουν περήφανος για δύο πράγματα,το πρώτο είναι το unicode που σου επιτρέπει να γράψεις (και να δεις εντός παιχνιδιού) τα πάντα στα Ελληνικά και το δεύτερο η Κυπριακή database,κι όλα αυτά σε 3 μόλις χρόνια,άλλοι φίλε Μάνο σε πολύ "μεγαλύτερα και καλύτερα" παιχνίδια όπως υσχιρίζεστε όλοι σας φιλάνε κατουρημένες ποδιές επί 10ετίες κι Ελληνικά ανάθεμα αν δούνε ποτέ,οι πωλήσεις βλέπεις...ενώ το Fifa Manager που πουλάει τρελλά στην Ελλάδα...

- Τέλος εξακολουθώ να σε θεωρώ τον πιο τίμιο και δίκαιο Έλληνα reviewer σε ότι αφορά το Fifa Manager,καταλαβαίνω ότι δεν το αγαπάς και δεν εμβαθύνεις σ'αυτό (αν το έκανες θα ήξερες τα παραπάνω features) αλλά δεν παύει πάντα να κρατάς τις επιφυλάξεις σου όλα αυτά τα χρόνια με θετική άποψη/τροπή κι όχι αρνητική,θεωρώ τον μέσο όρο της βαθμολογίας σου σωστό και τίμιο,διαφωνώ ριζικά ως προς τα επιμέρους ratings καθώς και με αρκετά από τα σχόλια σου στο review.

- Ένα προσωπικό σχόλιο/ερώτημα αυτοί που κατακρίνουν το Fifa Manager για την database και θεωρούν ως άριστα 10 αυτήν ανταγωνιστικού παιχνιδιού τι λένε όταν αντιστραφεί η ερώτηση και χρειαστεί να συγκρίνουν τις δύο 3D engines?Μήπως ψάχνουν λάκο για να κρυφτούν?

Υ.Γ. δικό μου κι όχι δικό σου - scrive manin - το Fifa Manager forum είχε 52.786 registered members πριν να "κλείσει" και να μεταφερθουμε στο καινούριο - παραθέτω σχετικά links

board.fm06.de/

board.fm09.de/

Παναγιώτης

More
20 Nov 2008 11:43 - 20 Nov 2008 13:08 #48995 by Μάνος Γρυπάρης
+1 για τα γραφικά αλλά καθαρά αντικειμενικά μπορείς να φέρεις έναν 3D designer και να σου πει την άποψή του για την ποιότητά τους. Δεν μπορεί να παίζεις και να βλέπεις τον Καραγκούνη να έχει άλλο ύψος και άλλη μάπα. Ζούμε στο 2008 και σύγχρονα γραφικά στα ποδοσφαιράκια μπορείς να αποκαλέσεις μόνο αυτά του Pro Evolution Soccer κατά την γνώμη μου. Η EA Sports μπορούσε να καταφέρει πολύ περισσότερα.

Δεν είπα πιο πάνω ότι δεν έχεις "ματώσει" τη φανέλα για το παιχνίδι. Φαντάζομαι εμένα στη θέση σου και σκέφτομαι για ένα λεπτό πόσο δύσκολο εγχείρημα θα ήταν. Είσαι σχεδόν μόνος κι αυτό το εκτιμάμε. Αλλά όταν γράφουμε ένα review υπάρχει αντικειμενικότητα. Αυτά που λέω περί database είναι αλήθεια. Κι άλλοι researchers σαν εσένα είναι μόνοι τους. Και ξέρεις γιατί? Γιατί το gameplay είναι τέτοιο που "αποκρούει" κάθε χρήστη που θέλει να ασχοληθεί άρα ΚΑΤ' ΕΠΕΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ στην database του Fifa Manager. Μην ξεχνάμε ότι όλοι οι scouters του Football Managers είναι και παίκτες του.

Επί της ουσίας στο gameplay μηδέν βελτίωση. Σαν να πήραμε το Fifa Manager 09 και να του "πειράξαμε" λίγο τα μενού. Τίποτα άλλο. Ειλικρινά λυπάμαι αλλά θυμάσαι ότι στην έκδοση 07 είχα βάλει εάν βαρβάτο 9άρι γιατί πολύ γούσταρα αυτά που είχαν προστεθεί τότε (δεκάδες αναβαθμίσεις). Τώρα δυστυχώς επί 2 χρονιές παίζουμε το ίδιο παιχνίδι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 20 Nov 2008 13:08 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Nov 2008 12:06 #48997 by HellasManager
Replied by HellasManager on topic Fifa Manager 2009

Manos\ wrote: +1 για τα γραφικά αλλά καθαρά αντικειμενικά μπορείς να φέρεις έναν 3D designer και να σου πει την άποψή του για την ποιότητά τους. Δεν μπορεί να παίζεις και να βλέπεις τον Καραγκούνη να έχει άλλο ύψος και άλλη μάπα. Ζούμε στο 2008 και σύγχρονα γραφικά στα ποδοσφαιράκια μπορείς να αποκαλέσεις μόνο αυτά του Pro Evolution Soccer κατά την γνώμη μου. Η EA Sports μπορούσε να καταφέρει πολύ περισσότερα.

Δεν είπα πιο πάνω ότι δεν έχεις "ματώσει" τη φανέλα για το παιχνίδι. Φαντάζομαι εμένα στη θέση σου και σκέφτομαι για ένα λεπτό πόσο δύσκολο εγχείρημα θα ήταν. Είσαι σχεδόν μόνος κι αυτό το εκτιμάμε. Αλλά όταν γράφουμε ένα review υπάρχει αντικειμενικότητα. Αυτά που λέω περί database είναι αλήθεια. Κι άλλοι researchers σαν εσένα είναι μόνοι τους. Και ξέρεις γιατί? Γιατί το gameplay είναι τέτοιο που "αποκρούει" κάθε χρήστη που θέλει να ασχοληθεί άρα ΚΑΤ' ΕΠΕΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ στην database του Fifa Manager. Μην ξεχνάμε ότι όλοι οι scouters του Football Managers είναι και παίκτες του.

Επί της ουσίας στο gameplay μηδέν βελτίωση. Σαν να πήραμε το Fifa Manager 09 και να του "πειράξαμε" λίγο τα μενού. Τίποτα άλλο. Ειλικρινά λυπάμαι αλλά θυμάσαι ότι στην έκδοση 07 είχα βάλει εάν βαρβάτο 9άρι γιατί πολύ γούσταρα αυτά που είχαν προστεθεί τότε (δεκάδες αναβαθμίσεις). Τώρα δυστυχώς επί 2 χρονιές παίζουμε το ίδιο παιχνίδι.

τα παιδιά ήρθαν πρόσφατα στο Fifa Manager περνώντας απέναντι (πιστεύω ότι καταλαβαίνεις) έχουν πλήρη γνώση και εικόνα άλλων παιχνιδιών μια κι έπαιζαν αυτά (όπως κι εγώ άλλωστε - και εσύ) από την γέννηση τους.Πάγια τακτική μου - αποδεδειγμένη - είναι να μην διαλαλώ το Fifa Manager παρά να δουλεύω για το βελτιώνω,έτσι δικαιολογούνται και τα λίγα posts σε άλλα forum ακόμα και στο δικό μας έχω λιγότερα από άλλους,σαν καινούριοι κι ενθουσιώδεις προσπάθησαν να το προωθήσουν, ο λάθος τρόπος συζητήσιμος,το αντιεπαγγελματικό ατυχής χαρακτηρισμός εκ μέρους σου
το gameplay έχει τεράστια βελτίωση από το γεγονός και μόνο ότι υπάρχει καινούρια 3D engine καθώς και ότι μπορείς να γράψεις στην database και στο παιχνίδι σε οποιαδήποτε γλώσσα,αυτό και μόνο το καθιστά πρωτοποριακό και θα έπρεπε να είχε επαινεθεί ήδη γι'αυτό

More
20 Nov 2008 12:16 #48998 by Μάνος Γρυπάρης
Η 3D engine κατ' εμέ "πλασάρεται" ως καινούργια γιατί δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από την προηγούμενη. Μπήκαν μερικές κάμερες, τα replays κι αυτό είναι όλο.

Το gameplay το ξαναλέω, πιστεύω ότι δεν έχει καμία βελτίωση και ΚΑΜΙΑ σχέση με την 3D engine. Η 3D engine είναι τα γραφικά. Τι σχέση έχει η γλώσσα ρε Παναγιώτη? Δηλαδή για να καταλάβει ο κόσμος, αυτό θεωρείς εσύ πρωτοποριακό gameplay? Έγραψα 10 πράγματα στο προηγούμενο post μου για όλες τις πατάτες του φετινού gameplay. Δες ακριβώς τι έγραψα και απάντησέ μου σε αυτά αν έχεις κάτι. Αν μπερδεύομαι εγώ που πλέον έχω κλείσει 20 χρόνια στα manager games, φαντάσου ο άλλος που ξεκίνησε να ασχολείται πέρυσι τι πακέτο τρώει όταν ασχολείται με ένα τέτοιο παιχνίδι και προσπαθεί τουλάχιστον να το συνηθίσει. user-unfriendly θα το χαρακτήριζα!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Nov 2008 15:27 #49006 by Akis
Replied by Akis on topic Fifa Manager 2009
Στο  review που εκανες αν το δεις καποιος που δεν το γνωριζει το παιχνιδι,ουτε που θα το δοκιμασει...Αρα εχουμε και εμεις την αποψη μας χωρις να θαφουμε το fm μια που εχουμε την καλυτερη σχεση με τα παιδια που κανουν αυτη την φοβερη δουλεια για το fm
Στο football manager οσο βοηθησα βοηθησα με τον τροπο μου.Ολα τα βασικα στελεχη του fmgreeece τα γνωριζω πολυ καλα και οτι προσπαθω να βοηθησω στο fifa δεν το κανω επειδη σταματησα ξαφνικα να γουσταρω το fm αλλα ειναι πολυ καλο να εχουμε δυο πολυ δυνατα μανατζερ γκειμς..

Παντα φιλικα και παντα για το καλο όλων μας που γουσταρουμε αυτο του ειδους games

More
20 Nov 2008 15:57 #49007 by Μάνος Γρυπάρης
Το θέμα εδώ είναι ότι δεν συμμετείχατε στο forum του GameWorld και μπήκατε συνενοημένοι ξαφνικά (ο ένας δηλαδή είδε το review κι ειδοποίησε τους άλλους δύο) για να αποδείξετε ότι το review είναι λάθος. Ως admins του Fifa Manager community. Μάλιστα.

Στο review που εκανες αν το δεις καποιος που δεν το γνωριζει το παιχνιδι,ουτε που θα το δοκιμασει

Αν λοιπόν εγώ κάτσω και γράψω στο review ότι το παιχνίδι είναι σούπερ (για να ασχοληθεί ο κόσμος όπως λες) τότε θα πάνε οι αναγνώστες να το αγοράσουν, θα δουν ότι δεν αξίζει για όσο του έβαλα και θα μου πούνε μετά "Μας δουλεύεις"? Όσο αξίζει το κάθε παιχνίδι τόσο παίρνει.

Μπήκατε ως παρέα τριών ατόμων (και why not μπορείτε να φέρετε κι άλλα μέλη της κοινότητας αργότερα κατόπιν συννενόησης) με μόνο στόχο όχι την συμμετοχή στο forum μας αλλά να υποστηρίξετε ότι το review ήταν λάθος. Τα replies σας άλλωστε έχουν διαφορά λίγης ώρας.

Για τα 10 πράγματα που είπα πιο πάνω για το gameplay ακόμα περιμένω απάντηση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)