- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Βλέποντας το link του Κριστιάνο κατέβασα το demo (τσάμπα ήταν)Manos\ wrote: Όπως έγραψα και στο σχετικό review , δεν είναι τίποτε παραπάνω από την περυσινή έκδοση με ελαφρώς αλλαγμένο περιβάλλον. Πάνε οι καλές εποχές του Fifa Manager 07 με τα νέα χαρακτηριστικά που μας άρεσαν. Τώρα το παιχνίδι απλά ξαναβγάζει νεές εκδόσεις και τα προβλήματα στο gameplay παραμένουν.
Manos\ wrote: +1 για τα γραφικά αλλά καθαρά αντικειμενικά μπορείς να φέρεις έναν 3D designer και να σου πει την άποψή του για την ποιότητά τους. Δεν μπορεί να παίζεις και να βλέπεις τον Καραγκούνη να έχει άλλο ύψος και άλλη μάπα. Ζούμε στο 2008 και σύγχρονα γραφικά στα ποδοσφαιράκια μπορείς να αποκαλέσεις μόνο αυτά του Pro Evolution Soccer κατά την γνώμη μου. Η EA Sports μπορούσε να καταφέρει πολύ περισσότερα.
Δεν είπα πιο πάνω ότι δεν έχεις "ματώσει" τη φανέλα για το παιχνίδι. Φαντάζομαι εμένα στη θέση σου και σκέφτομαι για ένα λεπτό πόσο δύσκολο εγχείρημα θα ήταν. Είσαι σχεδόν μόνος κι αυτό το εκτιμάμε. Αλλά όταν γράφουμε ένα review υπάρχει αντικειμενικότητα. Αυτά που λέω περί database είναι αλήθεια. Κι άλλοι researchers σαν εσένα είναι μόνοι τους. Και ξέρεις γιατί? Γιατί το gameplay είναι τέτοιο που "αποκρούει" κάθε χρήστη που θέλει να ασχοληθεί άρα ΚΑΤ' ΕΠΕΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ στην database του Fifa Manager. Μην ξεχνάμε ότι όλοι οι scouters του Football Managers είναι και παίκτες του.
Επί της ουσίας στο gameplay μηδέν βελτίωση. Σαν να πήραμε το Fifa Manager 09 και να του "πειράξαμε" λίγο τα μενού. Τίποτα άλλο. Ειλικρινά λυπάμαι αλλά θυμάσαι ότι στην έκδοση 07 είχα βάλει εάν βαρβάτο 9άρι γιατί πολύ γούσταρα αυτά που είχαν προστεθεί τότε (δεκάδες αναβαθμίσεις). Τώρα δυστυχώς επί 2 χρονιές παίζουμε το ίδιο παιχνίδι.
Αν λοιπόν εγώ κάτσω και γράψω στο review ότι το παιχνίδι είναι σούπερ (για να ασχοληθεί ο κόσμος όπως λες) τότε θα πάνε οι αναγνώστες να το αγοράσουν, θα δουν ότι δεν αξίζει για όσο του έβαλα και θα μου πούνε μετά "Μας δουλεύεις"? Όσο αξίζει το κάθε παιχνίδι τόσο παίρνει.Στο review που εκανες αν το δεις καποιος που δεν το γνωριζει το παιχνιδι,ουτε που θα το δοκιμασει