Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager: Προπόνηση

More
07 Nov 2005 00:27 #5045 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχάς απενεργοποίησε το Caps Lock και γράφε με μικρά γράμματα!
Το νέο σύστημα προπόνησης είναι τελείως διαφορετικό από το παλιό. Συγκεκριμένα ο προπονητής απλά σημειώνει τα είδη των ασκήσεων στα οποία θα δώσει έμφαση καθώς και πόσο θα προπονήσει τους παίκτες του.

Πέρα από αυτό, πάντοτε φτιάχνω συστήματα προπόνησης τα οποία είναι επιπέδου πρωταθλητών Ελλάδος (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ δηλαδή) μέχρι Lower League Management. Δηλαδή θα δεις αποτελέσματα μέχρι και με ομάδες της North & South Conference.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2005 08:42 #5048 by Kostis Kalaitzoglou
Κύριοι η συζήτηση για την προπόνηση δεν έχει νόημα.Δοκίμασα την cheat και η διαφορά είναι προφανής. Οι παίχτες φτάνουν αμέσως το PA και βελτιώνουν αφάνταστα τα νούμερα τους.Κρίμα που κάποιοι χαλάνε την ομορφιά του παιχνιδιού.

"Time is precious when you don't have enough of it"
Vladimir Kramnik World Chess Champion 2000-2007

More
07 Nov 2005 20:13 #5066 by Σταύρος
Egw epeidh panta variomoun na asxoloume thn proponhsh(pera apo to CM01/02 h to 02/03 an thumame kala) thelw na rwthsw kati.

An ta afhsoume opws einai (dhl General,reserves ktl) kai apla paroume proponhtes wste ola ta asteria sthn proponhsh na einai 4 h 5 tha exw veltiwsh? Etsi paizw mexri stigmhs kai den vlepw kaka apotelesmata

More
07 Nov 2005 21:39 #5073 by Γιώργος Γκούμας
Arkei na baleis ton ypey8ino assistant kai na exei kala stoixeia ....Egw den exw dei kamia kaki eikona...

More
08 Nov 2005 03:06 #5091 by Μάνος Γρυπάρης
Κι έτσι θα έχεις βελτίωση. Τα προγράμματά μου όμως βελτιώνουν τους παίκτες κυρίως στα χαρακτηριστικά της θέσης τους. Δηλαδή οι αμυντικοί μπορεί να μην μάθουν ποτέ να σουτάρουν, θα μαρκάρουν όμως άψογα. Αντίστοιχα οι επιθετικοί δεν θα μπορούν να μαρκάρουν καλά, θα έχουν όμως σουτ φαρμάκι. Έτσι δρω και στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Είμαι της ατομικής προπόνησης :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
08 Nov 2005 08:32 #5097 by Kostis Kalaitzoglou
Σωστά είναι αυτά που λες αλλά χρειάζεται και η ομαδική προπόνηση για να μεταδώσει ο προπονητής την αγωνιστική φιλοσοφία του στους παίχτες του. Αυτο λειπει απο το FM 2006.

"Time is precious when you don't have enough of it"
Vladimir Kramnik World Chess Champion 2000-2007

More
08 Nov 2005 16:51 #5125 by Μάνος Γρυπάρης
Η άποψή μου είναι ότι έχει μεγαλύτερη σημασία ο επιθετικός σου να σουτάρει άψογα από το να αμύνεται έστω και σε μικρό βαθμό. Κι αντίστοιχα ο αμυντικός να μαρκάρει άψογα από το να μάθει να σουτάρει. Όσο για τους τερματοφύλακες πρωί μεσημέρι βράδυ κάτω από τα δοκάρια τους αλλά και φυσική κατάσταση. Τίποτα άλλο. Ούτε χρειάζεται να δώσουν πάσα ακριβείας, ούτε να σουτάρουνε στην εστία. Αυτά θα τους τύχουν 10-15 φορές σε όλη την καριέρα τους.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Nov 2005 20:06 #5245 by Vagelis
dokimasa na dinw sautous pou einai sthn apostolh kathe agwna mia hmera rest meta ton agwna(kalo einai h entolh na dinetai thn mera tou agwna giati douleuei apthn epomenh mera).Etsi h omada htan panta freskia+oi traumatismoi epesan kata polu.

Epishs stous Gk kalo tha htan kata thn gnwmh mou na kanoun+ligaki set pieces parapanw wste na einai kaluteroi sta penalnti.

More
11 Nov 2005 00:00 #5264 by Μάνος Γρυπάρης
Το Set Pieces βελτιώνει : Corners, Crossing, Free Kicks, Long Throws, Penalty Taking
Είναι καθαρά για Outfield παίκτες. Η απόκρουση των πέναλτι συμπεριλαμβάνεται στο Goalkeeping

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Nov 2005 12:10 #5281 by Vagelis

Manos wrote: Το Set Pieces βελτιώνει : Corners, Crossing, Free Kicks, Long Throws, Penalty Taking
Είναι καθαρά για Outfield παίκτες. Η απόκρουση των πέναλτι συμπεριλαμβάνεται στο Goalkeeping

Dikio exeis to eida xtes to bradu...koitwntas ta susthmata proponhshs pou eixes vgalei gia to Cm4.Grapse lathos! :roll: