Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager: Προπόνηση

More
16 Nov 2010 17:34 #84254 by eliminator

xites wrote: ο καθε προπονητης απο οτι καταλαβα πρεπει να προπονει ενα και μονο πραγμα, αν εχω περισσοτερους προπονητες σε κατι συγκεκριμενο θα κανω καλυτερη δουλεια η δεν παιζει ρολο?

Ένας για κάθε δουλειά πάντα. Αποδίδει το μέγιστο δυνατό.

Αν στον ίδιο τομέα π.χ. fitness έχεις 2 coaches δεν έχει σημασία είναι σαν να έχεις έναν γιατί υπερισχύει αυτός που αποδίδει τα περισσότερα αστέρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2010 10:30 #84367 by xites
ευχαριστω πολυ αδερφε, νομιζω ειδα φως στον οριζοντα

More
22 Nov 2010 13:20 #84696 by Μάνος Γρυπάρης
Αν έχεις δύο Coaches υπερισχύουν τα μεγαλύτερα στατιστικά. Αλλά σκεψου για παράδειγμα π.χ. σε GK Training, να έχεις δύο Coaches, έναν με Coaching Goalkeepers 18 κι έναν με 15, ο οποίος όμως (αυτός με το 15) θα έχει και Working with Youngsters μεγαλύτερο από τον πρώτο, άρα θα υπερισχύει αυτό.

Κατά βάση δεν αξίζει, γιατί όταν δίνεις στους Coaches περισσότερες προπονήσεις πέφτουν τα αστεράκια απόδοσής τους. Ένας σε κάθε πρόγραμμα λοιπόν. Αυτό είναι λογικό, γιατί κανείς δεν μπορεί να κάνει πάνω από μία προπόνηση ταυτόχρονα. Θα πρέπει να κοιτάει την μία στο ένα μισό του γηπέδου και την άλλη στο άλλο. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2010 14:52 #84702 by eliminator
Βέβαια είναι και το workload που παραμένει light....Δε ξέρω όμως αν επηρεάζει αυτό ή αν είναι καλύτερο να είναι light.

More
26 Nov 2010 18:55 #84931 by Sourmeniotis
ευχαριστουμε πολυ για τις οδηγιες ειναι πολυ χρησιμες γιατι η πρπονηση βελτιωνει πολυ την ομαδα