Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2008

More
18 Oct 2007 20:37 #37974 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
στο fifa δεν χρειαζεται να σημαδέψεις, πατας το σουτ και μπαίνει γκολ!!!

Ενταξει, τωρα να μην μπλέξουμε με τα υπερ και τα κατα του καθε ενα. Είπες την προσωπικη σου άποψη, και εγω είπα την δική μου! Γούστα είναι αυτά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2007 12:44 #37995 by nickos
Replied by nickos on topic Pro Evolution Soccer 2008
Ρε παιδια τιποτα για την εκδοση του Wii;
(οτι του φανει του λολωστεφανη αλλα εμενα αυτο με καιει...!) :roll:

More
24 Oct 2007 23:50 #38179 by Νίκος Χιόνης
Δυστυχώς η Ps3 version κι εγώ που την έπαιξα κι ο υπόλοιπος κόσμος την βρίσκει απαράδεκτη...η 360 version έχει αρκετά προβλήματα κι αυτή σαφώς λιγότερα όμως ενώ η PC version είναι η καλύτερη όμως προϋποθέτει και δυνατό υπολογιστή!

Ignorance Is Bliss

More
26 Oct 2007 13:56 #38235 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Αγόρασα το PES 2008 και μπορώ να πω ότι μόνο το name με έκανε να καταλάβω ότι πραγματικώ παίζω Pro. επειδή όμως και φέτος ουκ εισίν δικαιώματα τηι ΚΟΝΑΜΙ, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κανένα patchάκι για προσωπάκια, ονοματάκια, σηματάκια και τα γνωστά γενικότερα real names.

More
27 Oct 2007 02:11 #38267 by Κωνσταντής Νικολάου
Μόλις πηρα το PS3 (Μανο ετοιμασε παιχνιδια χαχα) και είχε μέσα το Pro 2008. Δεν μπορώ να πω πολy καλο με πολλές αλλαγές αλλα ένα πρόβλημα: στις φάσεις με πολύ animation και παίχτες το frame rate πέφτει αηδιαστικά σε σημείο να ζαλίζομαι από τα καρέ-καρέ. Βρήκα κάποιες πληροφορίες στο internet όπου πολλοί παραπονιούνται. ’λλοι λένε πως το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται σε όλες τις κονσόλες+pc

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Oct 2007 02:53 #38269 by a Guest
Replied by a Guest on topic Pro Evolution Soccer 2008
Αν το κάνεις install στον σκληρό σου κάπως μειώνεται, αλλα σε καμία περίπτωση δεν εξαφανίζεται. Για να μην αναφέρω για το τι γίνεται στο online, απλώς unplayable...

More
27 Oct 2007 03:05 #38271 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ηθελα να αναφέρω και εγω το θέμα με το frame drop. Οντως πολύ ενοχλητικό!
Στο PS2 πάντως είναι ενα ρετουσαρισμένο 6 αν και δεν το έπαιξα (ακομά) σε βάθος!!!

More
27 Oct 2007 14:25 #38282 by Kiriakos
Replied by Kiriakos on topic Pro Evolution Soccer 2008
Ναι έχω και έγω το ίδιο πρόβλημα στο PC. Γινεται να διορθώθει? Δεν γίνεται να παίζουμε ετσι ολοκληρη χρονιά! :evil:

More
27 Oct 2007 20:54 #38290 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εμενα δε μαρεσει 8O

More
28 Oct 2007 08:36 #38297 by Κωνσταντής Νικολάου
Το πρόβλημα όντως υπάρχει σε όλες τις κονσόλες όπως έχει ήδη παραδεχτεί η KONAMI. Επίσης τόνισε πως κάνουν ότι είναι δυνατόν για να το επιλύσουν με ένα patch. Η γνώμη μου είναι βεβαια πως έχουμε όλοι βαρεθεί και ταυτόχρονα νευριάσει. Υπάρχουν πολλοί φίλοι μας εκεί έξω που αγόρασαν το ps3 μονο και μονο για το

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)