Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2008

More
29 Sep 2007 11:44 #37189 by Anestis
Replied by Anestis on topic Pro Evolution Soccer 2008
paidia 2 erwtiseis...katarxin ti einai h A.I????KAI DEYTERON

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
29 Sep 2007 11:47 #37190 by a Guest
Replied by a Guest on topic Pro Evolution Soccer 2008
AI= τεχνητή νοημοσύνη

More
29 Sep 2007 15:58 #37197 by Anestis
:( gia to demo tou ps3 kaneis?

More
29 Sep 2007 16:45 - 30 Sep 2007 22:46 #37206 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν γνωρίζω αν θα ανέβει στο PS Network αλλά δεν θα έχει ουσιαστικές διαφορές από τις άλλες εκδόσεις.

Στο Xbox Live έχει ήδη ανέβει.

Ανακοινώνουμε σε αποκλειστικότητα ότι στο περιοδικό Games Νοεμβρίου παιχνίδι του μήνα θα είναι το Pro Evolution Soccer 2008 σε ένα πολυσέλιδο αναλυτικό review.

Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια στις εκδόσεις Τερζόπουλος, χαίρομαι που αναλαμβάνω παιχνίδι του μήνα!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Sep 2007 22:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Sep 2007 20:44 #37241 by Νίκος Χιόνης
demo για PS3 δεν θα βγεί τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού και με βάση τα όσα έχει πει η ΚΟΝΑΜΙ

Ignorance Is Bliss

More
30 Sep 2007 22:39 #37246 by Anestis
SOVARA RE FILE????pantos kathe pempti ananeonete to ps store kai perimenw tin pempti twra...mano re si oso kai na peis tha xei mia pinelia parapanw to pro sto ps3

More
01 Oct 2007 00:07 #37255 by Νίκος Χιόνης

anestakos\ wrote: SOVARA RE FILE????pantos kathe pempti ananeonete to ps store kai perimenw tin pempti twra...mano re si oso kai na peis tha xei mia pinelia parapanw to pro sto ps3

σου γράφω τι δήλωσε η ΚΟΝΑΜΙ...κι άλλο ένα που δήλωσε είναι ότι όλες οι εκδόσεις θα είναι ακριβώς ίδιες...

Ignorance Is Bliss

More
01 Oct 2007 02:39 #37258 by Yannis Makridis
Θα ήθελα να εκφράσω την αποψή μου για το εν λόγω παιχνίδι...Κατέβασα και έπαιξα το demo και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το πρώτο πράγμα που με άφησε άφωνο ήταν τα γραφικά και το animation. Σε κάποιες φάσεις όπως πανηγυρισμοί, φάουλ, replay νόμιζα ότι έβλεπα κανονικό match ( 1280x1024, high settings )!!! Πραγματικά χάρηκα για αυτή την αλλαγή που πιστεύω οτί δίνει άλλη πνοή στη σειρά του τίτλου. Το μοναδικό πράγμα που με χάλασε ήταν το τελείωμα των φάσεων :( Πολύ απότομα και ψεύτικα τα σουτ καθώς επίσης και αδύνατο το να σημαδέψεις με το πληκτρολόγιο αλλά πιστεύω ότι με αναλογικό controller θα είναι καλύτερα. Ελπίζω μέχρι το final release στα καταστήματα να έχουν φτιαχτεί αυτές οι λεπτομέρειες στο gameplay... Όπως και έχει παραμένει το καλύτερο ποδοσφαιράκι!

Υ.Γ Δεν θα συμφωνήσω με τον headless...Το πλήθος είναι απίστευτα αληθοφανές!

More
01 Oct 2007 12:01 #37261 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

MrMatrix\ wrote:
σου γράφω τι δήλωσε η ΚΟΝΑΜΙ...κι άλλο ένα που δήλωσε είναι ότι όλες οι εκδόσεις θα είναι ακριβώς ίδιες...

Εγω πάντως στο GAMES διαβασα οτι όντως στην έκδοση για PS3 θα δώσουν περισσότερο βάρος... Μάνο, τι λες εσύ;  :D

More
02 Oct 2007 23:11 #37288 by Μάνος Γρυπάρης
Η έκδοση για PS3 θα είναι ελαφρώς καλύτερη από τις υπόλοιπες αλλά μόνο στα γραφικά.
Στο Gameplay και τον ήχο δεν έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές. Μάλιστα εμένα μου δίνεται η αίσθηση ότι η έκδοση του PC είναι σκέτο port από 360. Θα δούμε βέβαια όλες τις τελικές εκδόσεις για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)