Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 5

More
20 Sep 2005 03:25 #2994 by nikos
Replied by nikos on topic Pro Evolution Soccer 5
ναι ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το προηγουμενο . :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2005 16:01 #3022 by Κώστας Dante
Και το καλύτερο είναι ότι η δυσκολία δεν προέρχεται από το δυσνόητο gameplay αλλά από το πολύ καλό AI των εντιπάλων που κάνουν τη ζωή μας δυσκολότερη. :mrgreen:

More
20 Sep 2005 21:42 #3045 by nikos
Αυτο ακριβως !το ΑΙ ειναι τρομερο.Πως τα καταφερανε τα τσακαλια της ΚΟΝΑΜΙ .Μπραβο τους

More
20 Sep 2005 23:57 #3051 by Κώστας Dante
π.χ. παίζω στα 3 αστεράκια και μου είναι δύσκολο να βάλω γκόλ' ακόμη και στο PES4, στο 6ο επίπεδο δυσκολίας, τα γκόλ μπαίνανε πολύ-πολύ πιο εύκολα. Οι αντίπαλοι έχουν μάθει να παίζουν με σέντρες που βρίσκουν συνήθως κεφάλι, ανταλλάζουν γρήγορα πάσες κλπ. ωστόσο το κερασάκι είναι η πολύ καλή άμυνα που παίζουν αφού με θεαματικές ντρίπλες (μέχρι τώρα δηλαδή) δεν μου έτυχε να τους περάσω και να σκοράρω.

PES5 RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!! :D :D :P :mrgreen:

More
21 Sep 2005 19:40 #3100 by nikos
εμενα μου την σπαει λιγο που παιζουν τοσο καλη αμυνα ακομα και στα 3 αστερια.Ισως η δυσκολια αυτη να καλυπτεται με λιγη προπονηση αφου μου φαινεται πολυ πιο ευκολο να βρω διχτυα οταν βρισκομαι σε θεση για γκολ ή ακομα και αρκετα εξω απο την περιοχη

More
24 Sep 2005 17:08 #3244 by nikos
λοιπον για οσους δυσκολευονται να νικησουν στο επιπεδο με τα 3 αστερια ας δοκιμασουν να παιξουν στα 5 αστερια.
Εγω αν και σχεδον παντα ετρωγα γκολ στο 3 επιπεδο και εβαζα γκολ με το ζορι , στο 5 επιπεδο νικησα 2-0 .
Καποο λάθος εχουν κανει ή απατεωνια :?:

More
24 Sep 2005 20:35 #3252 by Κώστας Dante

Caniggia27 wrote: λοιπον για οσους δυσκολευονται να νικησουν στο επιπεδο με τα 3 αστερια ας δοκιμασουν να παιξουν στα 5 αστερια.
Εγω αν και σχεδον παντα ετρωγα γκολ στο 3 επιπεδο και εβαζα γκολ με το ζορι , στο 5 επιπεδο νικησα 2-0 .
Καποο λάθος εχουν κανει ή απατεωνια :?:

8O 8O 8O Για να δούμε....

More
28 Sep 2005 00:46 #3390 by Πέτρος
Replied by Πέτρος on topic Pro Evolution Soccer 5
Το προηγούμενο Σ/Κ το έλιωσα κυριολεκτικά το demo :P Πολύ καλό, τρίκαλο μη σας πω και κλάσεις ανώτερο του PES 4. Για FIFA ούτε λόγος... Πιστεύω πως είναι πάνω κάτω στα ίδια σε θέμα δυσκολίας με το PES 4 αφού στα 5 αστέρια και άντε να χάσω 1-0 στο ημίχρονο, 2-1 ή μία φορά θυμάμαι 2-0. Θα δείξει πάντως. Πολύ καλή δουλειά σε θέματα ρεαλισμού, συμπεριφοράς (παικτών και μπάλας), Α.Ι. αλλά και επιτέλους του κοινού!

Πάντως αναμένουμε με αγωνία την τελική έκδοση όπου και πολλά λάθη, bugz, προβληματάκια και ατέλειες θα έχουν διορθωθεί αλλά και λογικά η database θα έχει ανανεωθεί.

Ίδωμεν!

More
29 Sep 2005 16:54 #3449 by John Dimitriou
Λοιπόν το PES5 κυκλοφόρησε για PS2 στα "γνωστά" μαγαζία... :wink:

Μέχρι στιγμής μου φαίνεται αρκετά διαφορετικό και δυσκολότερο.
Αλλά όπως πάντα βασιλιάς στο gameplay!!!

Αν τα video-games όπως το Pacman επηρέαζαν τα παιδιά, τότε όλοι σήμερα θα τρώγανε μαγικά χαπάκια μέσα σε σκοτεινές αίθουσες ακούγοντας επαναλαμβανόμενη μουσική!!!

More
29 Sep 2005 19:20 #3460 by Αντώνης Κατρής
Ξέρουμε καθόλου αν έχουν αγοράσει τα δικαιώματα για όλες τις χώρες?