Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager Graphics

More
24 Aug 2009 22:11 #59022 by Illusionarist
Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια και τον χρονο σου απλα για να καταλαβω. Το graphics/faces/... το φτιαχνω εγω ως διαδρομη η θα το βρω καπου? Ψαχνω αλλα δεν το εχω βρει. Ολα τα αλλα απολυτως κατανοητα. Απλα που να το φτιαξω.
(Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα τα ελληνικα τα βγαζει τετραγωνα μεσα στο Manager.)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2009 22:20 #59024 by Frank
Replied by Frank on topic Football Manager Graphics

Illusionarist wrote: Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια και τον χρονο σου

παρακαλω, δεν κανει τιποτα, χαρα μου που βοηθαω :wink:

Illusionarist wrote: Το graphics/faces/... το φτιαχνω εγω ως διαδρομη η θα το βρω καπου?

Τους φτιαχνεις εσυ τους φακελους, αν δεν τους εχεις ηδη απο προηγουμενα γραφικα που εχεις βαλει.

Illusionarist wrote: Απλα που να το φτιαξω.

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, οπου θες εσυ, αρκει να το ρυθμισεις μεσα απ τα preferences που σου ειπα παραπανω.

Illusionarist wrote: (Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα τα ελληνικα τα βγαζει τετραγωνα μεσα στο Manager.)

Δεν παιζει ρολο, απλα πρεπει να καταλαβεις τι ειναι αυτα τα τετραγωνα και να βαλεις την σωστη τοποθεσια. Πχ την ''επιφανεια εργασιας'' θα την εχει : ''[][][][][][][][][] [][][][][][][][]'' (καθε τετραγωνο = ενα γραμμα)

More
16 Nov 2009 03:07 #65023 by madman7
Replied by madman7 on topic Football Manager Graphics
ρε παιδια εχω μια απορια...πως μπορω να κανω εγκατασταση μερικα σκινς που εχω κατεβασει για το fm2010? :help:

More
16 Nov 2009 12:33 #65049 by Frank
Αρχικα τα ξε-zip-αρεις και μετα τα τοποθετεις στο My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins για να εμφανιστουν πρεπει να εχεις απενεργοποιημένη την επιλογή ''Use Skin Cache'' στα Preferences και να τικανεις το ''alwayes reload skin on confirm''

Τελος απ τα Preferences παλι καρτελα Display & Sound εκει που λεει skin, επιλεγεις αυτο που θες, πατας confirm και εισαι ετοιμος :wink:

More
26 Nov 2009 02:17 #65628 by Μάνος Γρυπάρης
FM 2010 Graphic Megapack

Σχεδόν ΟΛΕΣ οι φωτογραφιες παικτων και τα λογοτυπα των ομαδων. Ενα πακετο ανω των 4GB το οποιο πρεπει να κατεβασετε! Τα εχει ολα!

Οδηγίες Εγκατάστασης
Για να εγκαταστήσετε το facepack, κάντε extract τα περιεχόμενα του αρχείου rar στο φάκελο C:\Documents and Settings\(Όνομα χρήστη)\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players. Τους υποφακέλους graphics\pictures\players τους δημιουργείτε εσείς.

Μετά απ' όλα αυτά, τρέξτε το παιχνίδι, πηγαίντε στο μενού Preferences/Display & Sound, ξε-τσεκάρετε το Use Skin cache και τσεκάρετε το Always reload skin on confirm. Μετά φορτώνετε το save σας (δεν χρειάζεται start new game) κι είστε έτοιμοι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Nov 2009 01:04 #65811 by stormare
Replied by stormare on topic Football Manager Graphics
περιμενω πως και πως το τριτης εθνικης

More
29 Nov 2009 14:27 #65826 by Frank
θα αργησει σχετικα γιατι εχω ξεκινησει με Α τωρα ... αν θες να βοηθησεις για να το παμε ποιο γρηγορα, πολυ ευχαριστως.

More
30 Nov 2009 07:46 #65883 by stormare
Replied by stormare on topic Football Manager Graphics
δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο δυστυχώς πέρα από το να τα κατεβάζω τα facepack :P .μονο με ένα sound pack παλιότερα στο fifa και το pro είχα ψιλoσχοληθεί.

More
29 Dec 2009 14:28 #67305 by Frank
νέα Downloads για το Football Manager 2010:
Superleague Facepack
Gameworld Adboards

επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και τα παρακάτω Skins: Dominion Skin , Netbook Skin , Vitreous Skin , Vitreous Skin 2 , Steklo X Skin

More
20 Jan 2010 17:49 #68136 by Frank
Football Manager 2010: Τρία νέα skins

FM 2010: Neue 2 Skin

Κλικ για Download
Με αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε και του μωβ, το Neue 2 skin είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις για το Football Manager 2010! Αποτελεί την συνέχεια του Neue skin που είχε κυκλοφορήσει για το Football Manager 2009.

FM 2010: rd4 sk1n

Κλικ για Download
Ενα αρκετά ξεκουραστο στο ματι skin, με Blue Whale χρώμα στο background.

FM 2010: Xwild Skin

Κλικ για Download
Ένα πανέμορφο και ξεκούραστο στο μάτι skin, με καφέ χρώμα, ξύλινο χρώμα στο background. Το layout του παραπέμπει σε saloon, ενώ σίγουρα θα σας αρέσουν τα προσεγμένου σχεδιασμού εικονίδια (shortcuts) στα δεξιά της οθόνης.

[right:1lxlpcc3] manos @ gazzetta.gr [/right:1lxlpcc3]