Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager Graphics

More
24 Feb 2009 10:36 #50865 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, κανονικά.
Καλώς τον. Χρόνια και ζαμάνια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Aug 2009 01:51 #57916 by Frank
Replied by Frank on topic Football Manager Graphics
Βαρεθήκατε κατι στο παιχνίδι ? :roll:

Σας έχουμε την λύση ... εν αναμονή του νέου FM, σας ετοίμασα ενα αρχειακι, το οποίο θα μας ανανεώσει :wink:

το συγκεκριμένο αρχειακι, περιέχει κάποιες νεες διαφημίσεις, αυτες που εμφανίζονται γύρω απ το γήπεδο κατα την ωρα του αγωνα :wink:

φυσικα δεν εχω παρει δικαιώματα για να χρησιμοποιήσω αυτες τις διαφημίσεις, ιδεα δεν εχω αν χρειάζεται να το κανω αυτο (ας με ενημερώσει καποιος) :?

ολες αυτες οι διαφημίσεις που εβαλα, θα σας θυμιζουν gameworld - μανατζερ και φυσικα την στηλη ''Στον Παγκο'' :cool:

[img

(καντε click στο thumbnail για να δειτε τις διαφημίσεις)

Το link για να to κατεβασετε: (edit: απο το λινκ που δινει ο Μανος στο επομενο ποστ)

Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να κανετε extract το αρχειο rar που κατεβασατε και να τοποθετήσετε τον φακελο pictures στην παρακάτω τοποθεσία

C:\Documents and Settings\user\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\

Τελος δειτε και δυο screenshots μεσα απ το παιχνιδι, για να δειτε πως φαινονται τα νεα γραφικα
:wink:

[img
[img

More
06 Aug 2009 00:36 #57954 by Μάνος Γρυπάρης
Μπράβο, πολύ ωραίος! Αυτά είναι!

Προσθέσαμε το αρχείο και στα Downloads του site

GameWorld adboards

Κάντε το αρχείο Download από τον File Server μας χωρίς να περιμένετε :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Aug 2009 23:45 #58009 by Frank
Τι σας εχω σημερα ? Μα φυσικα ενα background ! :armata01:

ειναι το πρωτο background που φτιαχνω και ειναι πολυ απλο για να ξεκουραζει το ματι :wink:

[img

στη συνεχεια θα φτιαξω κι αλλα ωστε να μπουν ολα μαζι σε ενα rar για τα downloads :wink:

πως θα το χρησιμοποιήσετε ?

απλα καντε δεξι κλικ πανω στην εικονα και αποθηκεύστε το στον υπολογιστη σας με το ονομα ''default''.

Στη συνεχεια:
  • Αν θέλετε να το βαλετε στο default skin, πηγαίνετε στην παρακατω τοποθεσια
    (Τα εγγραφα μου/Sports Interactive/Football Manager 2009/graphics/background)
    και βαλτε το εκει
  • Αν θέλετε να το βαλετε σε ένα άλλο skin, πηγαίνετε στην παρακατω τοποθεσια
    (Τα εγγραφα μου/Sports Interactive/Football Manager 2009/Skins/Το σκιν που θελετε/graphics/backgrounds) και βαλτε το εκει

Αν ολα πανε καλα τοτε στο παιχνιδι θα ειναι καπως ετσι:

[img
[img

Τελος αν σας αρεσει μπορειτε να το βαλετε και ως ταπετσαρια στο pc σας, πατώντας δεξι κλικ στην εικονα και μετα ''Ορισμος ως ταπετσαρια''

Ακολουθουν κι αλλες εκπληξεις :wink:

More
11 Aug 2009 17:26 #58260 by Frank
Το πρωτο μου facepack ειναι γεγονος :P

[img

Παναθηναϊκος 2008/2009 :wink:

Απλα βαζετε τον φακελο ''Panathinaikos'' στην παρακατω τοποθεσια:

C:\Documents and Settings\user\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\faces\greece

Προσωρινο link, (σε λιγο θα εχετε και το link απ τα downloads του gameworld) :wink:

rapidshare.com/files/266200431/P ... s.rar.html

More
24 Aug 2009 15:36 - 24 Aug 2009 19:14 #58926 by Illusionarist
Παιδια μπορειτε να μου πειτε πως βαζω τα Facepacks? Μολις τα κατεβασα και ειμαι ασχετος :? . Αν μπορειτε βοηθηστε.
Last edit: 24 Aug 2009 19:14 by Velas.

More
24 Aug 2009 15:42 #58929 by Frank
πχ αν εχεις κατεβασει το facepack του παναθηναικου απο εδω

Απλα βαζεις τον φακελο ''Panathinaikos'' στην παρακατω τοποθεσια:

C:\Documents and Settings\user\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2009\graphics\faces\greece

More
24 Aug 2009 15:49 #58931 by Illusionarist
Το εχω αποθηκευμενο σε εξωτερικο δισκο και δεν βρισω τον φακελο Graphics. :( :( Βασικα δεν εχει Documents and Settings.

More
24 Aug 2009 19:12 #59001 by Frank
Αααα πεστο ετσι, δεν ειμαι στο pc σου για να το ξερω :wink:

ακου τι θα κανεις:
  1. Πας Options -> Preferences -> General
  2. κατω κατω θα βρεις αυτο:

[img
  3. Θα το αλλαξεις απο εκει
  4. και μετα θα βαλεις τα γραφικα:
    στην τοποθεσια που θα εχεις εκει \graphics\faces\greece

More
24 Aug 2009 20:24 #59009 by Frank
Λοιπον το FM 2010 ερχεται σε 66 μερες, πρεπει λοιπον εμεις να ειμαστε ετοιμοι ...
Τι εννοω ? Να εχουμε ετοιμα τα οπλα μας ... Ποια ειναι τα οπλα μας ? Τα γραφικα του παιχνιδιου φυσικα :wink:

Απο φετος θα εχετε την δυνατοτητα να κατεβασετε απο το Gameworld.gr οσα περισσοτερα γραφικα καταφερουμε να ετοιμασουμε. Τα γραφικα θα ονομαζονται Gameworld Graphics γιατι θα ειναι αποκλιστικα απο τα μελη του Gameworld και μονο (τουλαχιστο για τα περισσοτερα απο αυτα). Ας ζησουμε και αυτην την εμπειρια λοιπον, απο προσωπικη αποψη εχω να σας πω πως οταν τελειωσουμε και τα βαλουμε στο παιχνιδι, θα τα ευχαριστιομαστε πολυ περισσοτερο μιας και θα ειναι δικη μας δημιουργία και οχι καποια ετοιμη λυση :wink:

Απο αυριο εχουμε 65 μερες, οτι πρεπει δηλαδη ! Εγω ξεκιναω με τα πρωτα γραφικα του FM10, θα χρειαστω ομως την βοηθεια σας. Ολων εσας, μηδενός εξαιρουμενου (οσων ενδιαφερεστε φυσικα να βοηθησετε) :wink:

Τι θελω απο εσας ? Το πρωτο βημα θα ειναι τα facepacks επομενως θα χρειαστουμε φωτογραφιες των παικτων αρχικα των ελληνικων ομαδων και εν συνεχεια των υπολοιπων. Προσοχη ! Οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι μεσα απ το γηπεδο, να βρισκονται δηλαδη οι παικτες σε κινησει και να μην ειναι στημενοι στον φακο. Πρεπει να ειστε σιγουροι πως οι παιχτες φορουν τις φετινες εμφανισεις των ομαδων τους, και να ειναι οσο το δυνατων μεγαλυτερες σε μεγεθος (π.χ.) . Τελος μαζι με την φωτογραφια θελω και το ονοματεπωνυμο των συγκεκριμένων παιχτων.

Οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει ας μου στειλει ενα pm (οχι απο εδω) ωστε να κανονισουμε το ποια ομαδα θα ''παρει''. Τις φωτο των παιχτων θα μου τις στελνετε με pm με τιτλο πχ Facepack Παοκ

Για οποιαδήποτε απορια σχετικα με το συγκεκριμένο εγχειρημα, ευχαριστως να σας την λυσω :wink:

Την ιδεα να ξεκινησω απο τωρα τα faces μου την έδωσε ενα φιλαρακι (που ηδη αρχισε την δουλεια για το δικο του site), τον οποιο και ευχαριστω.