Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
DoUzOs wrote: Αν εννοείς να αγοράσεις Fifa Points για να παίρνεις πακέτα με κάρτες(=παίκτες), τότε όχι. Με υπομονή και αρκετά παιχνίδια, μπορείς να μαζέψεις coins και να αγοράζεις καλούς παίκτες για να φτιάξεις δυνατές ομάδες. Δε χρειάζεται, πάντα, να αγοράζεις τους υπερπαικταράδες και να φτιάξεις κάποια dream team. Αν συνδυάσεις το chemistry (παίκτες από ίδια ομάδα-πρωτάθλημα-χώρα) με κάποιες θέσεις που θέλουν καλούς παίκτες (κυρίως κεντρικούς αμυντικούς, παίκτες στα άκρα, strikers και φυσικά τερματοφύλακα) θα φτιάξεις γρήγορα μια καλή ομάδα που θα αντέξει μέχρι να μαζέψεις περισσότερα coins και την ανανεώσεις.
Geonick wrote: καλησπερα,μην αφηνεις διπλο ή τριπλο reply αλλα κανε edit το παλιο σου μηνυμα.
τρεχεις τουλαχιστον αλλα 10 games στο laptop να μας πεις αν υπαρχουν θεματα με τον ηχο? Για να δούμε αν ειναι μόνο στο Fifa.
DoUzOs wrote: Φίλε Prince of Persia 30, από τη στιγμή που οι servers είναι ανοιχτοί, νομίζω πως θα βρεις αντιπάλους.
Prince of Persia 30 wrote: Εχω παρατηρήσει πως ακόμα και το World Class το κερδίζω με Assistant χωρίς να δυσκολευτώ ιδιαίτερα,αλλά manual και semi pro σερνόμουν.Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει το manual.Αν μπορεί κάποιος να μου πει.
Πιστεύω λογικά και online θα τα πάω καλά τώρα που έβαλα assistant τον χειρισμό.
Ntallaris wrote:
Prince of Persia 30 wrote: Εχω παρατηρήσει πως ακόμα και το World Class το κερδίζω με Assistant χωρίς να δυσκολευτώ ιδιαίτερα,αλλά manual και semi pro σερνόμουν.Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει το manual.Αν μπορεί κάποιος να μου πει.
Πιστεύω λογικά και online θα τα πάω καλά τώρα που έβαλα assistant τον χειρισμό.
Η διαφορά τους είναι ο βαθμός που σε υποβοηθάει το PC ή η κονσόλα στις πάσες και τα σουτ. Δηλαδή το assistant σε βοηθάει πολύ στο να πάει η μπάλα εκεί ακριβώς που θες. Το semi σε βοηθάει λίγο λιγότερο (δηλαδή μπορεί ο μοχλός να μην δείχνει ακριβώς εκεί που θες να πάει η μπάλα αλλά λίγο δίπλα αλλά και πάλι θα γίνεται αυτό που θες) ενώ το manual στέλνει την μπάλα ακριβώς στην μεριά που πας τον μοχλό (άρα και πιο δύσκολο).