Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 15

More
29 Oct 2014 15:08 #151214 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic FIFA 15

Μέσι και Νεϊμάρ παίζουν... FIFA 15! :P

λύτερη διαφήμιση του νέου παιχνιδιού της EA Sports δεν θα μπορούσε να γίνει, με τα αστέρια της Μπαρτσελόνα να συγκεντρώνονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στη La Masia για να παίξουν το FIFA 15.

Οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ ήταν φυσικά στο επίκεντρο, ενώ τους πλαισίωξαν έξι συμπαίκτες τους: οι Μουνίρ, Ντάνι Άλβες, Ζεράρ Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Ίβαν Ράκιτιτς και Μαρκ Μπάρτρα.

Η καταλανική οκτάδα χωρίστηκε σε δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών και ξεκίνησαν την virtual μάχη τους πάνω στο χορτάρι, με τη μία ομάδα (με Μέσι και Νεϊμάρ) να διάλεγει τη Μπαρτσελόνα με την κλασική της εμφάνιση και την άλλη ομάδα (με Πικέ και Ράκιτιτς) τη Μπαρτσελόνα με την εκτός έδρας κίτρινη εμφάνισή της.

Για όσους θα ήθελαν να μάθουν το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν έχουμε πρόχειρη την απάντηση καθώς οι άνθρωποι της "Μπάρτσα" δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το ακριβές σκορ στη μάχη με τα... τηλεχειριστήρια που έδωσαν τα αστέρια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο FIFA 15 αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως έχει γίνει πιστή αντιγραφή ακόμα και του τρόπου με τον οποίο πανηγυρίζουν οι παίκτες με πιο χαρακτηριστικό αυτόν του Σαμουέλ Ετό: όταν σκοράρει πιάνει τη μέση του κάνοντας τον παππού, πανηγυρισμό που λάνσαρε για πρώτη φορά ως παίκτης της Τσέλσι την περασμένη σεζόν.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2014 18:45 #151779 by Αντώνης Κονδύλης
Παίδες στο PC παίζει κανείς ; Όλο PS4 βλέπω

More
08 Nov 2014 03:23 - 08 Nov 2014 03:33 #151805 by Christos Soudis
Replied by Christos Soudis on topic FIFA 15
Εδω δηλώνουμε για το Online

Κανε add εμενα αμα θες γιατι φτιαχνουμε ομαδα Pro Club Gameworld στο PC
chrisrolleyGR με λενε στο Origin
Last edit: 08 Nov 2014 03:33 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Nov 2014 17:34 #151821 by Αντώνης Κονδύλης
Mια χαρά νόμιζα ότι ήταν μόνο για το PS4

More
09 Nov 2014 17:57 #151859 by Δημήτρης Τσιντσίνης
Κάψιμο!

More
12 Nov 2014 08:00 #152013 by Αθανάσιος Κοτζαραπης
παρα πολυ ωραιο το career mode σε αντιθεση με το on line fut

More
12 Nov 2014 11:51 - 07 Dec 2014 05:58 #152021 by Γιαννης Μουσιος
Ναι το career mode είναι πολυ καλο.
Last edit: 07 Dec 2014 05:58 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Dec 2014 17:05 #154533 by Πάνος Σωτηριάδης aka Vallinor
Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα, αν ξερει κατι καποιος ας βοηθησει. :)
Ολα δουλευουν κανονικα οσο αφορα το online (FUT, seasons,pro clubs, co-op seasons) αλλα οταν προσπαθω να παιξω αντιπαλος με καποιο φιλο οποιος απο τους 2 και να πατησει accept στο invite μας βγαζει το εξης: Connection has been lost with your opponent.
Κι ενω με το ιδιο ατομο παιζουμε co-op seasons δεν μπορουμε να παιξουμε αντιπαλοι.

Assassins Creed Greece Team

More
24 Dec 2014 03:41 #154550 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 15

ventos wrote: Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα, αν ξερει κατι καποιος ας βοηθησει. :)
Ολα δουλευουν κανονικα οσο αφορα το online (FUT, seasons,pro clubs, co-op seasons) αλλα οταν προσπαθω να παιξω αντιπαλος με καποιο φιλο οποιος απο τους 2 και να πατησει accept στο invite μας βγαζει το εξης: Connection has been lost with your opponent.
Κι ενω με το ιδιο ατομο παιζουμε co-op seasons δεν μπορουμε να παιξουμε αντιπαλοι.

Σε τι format και με τι σύνδεση είστε ο καθένας? Μου κανει εντυπωση πως παιζει στο Co-Op Seasons και οχι εκει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Dec 2014 00:13 #154935 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
καλησπερα κ καλη χρονια να εχετε!θα ηθελα να ρωτησω-δεν ξερω αν γινεται -να ''βαλεις'' το
Seven Nation Army σαν συνθημα οπαδων μεσα στο gameplay?υπαρχει καποιος τροπος?