Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2015

More
02 Dec 2014 15:18 #152925 by Dimitris Barlas
Τι παιχνιδάρα είναι αυτή, ρε παιδιά;! Από την ημέρα που το αγόρασα δεν έχω παίξει άλλο παιχνίδι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Dec 2014 12:06 #154042 by xris kar
Replied by xris kar on topic Pro Evolution Soccer 2015
καλημερα παιδες..προχθες αγορασα το προ με τν προσφορα που ειχε,το κατεωασα εβαλα να παιξω αλλα με αφηνει να παιξω μονο το super cup(real vs sevillia).ξερει κανεις τι παιζει?μονο αυτο το παιχνιδι ηταν?

More
11 Dec 2014 12:09 #154043 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικα απ' οτι ειδα δεν εχει κατεβει ολοκληρο το παιχνιδι. Οποτε απλα περιμενεις καμποσες ωρες με την κονσολα ανοιχτη. Αν κανεις Hlight to PES 2015 στο κεντρικο μενου και πατησεις Options νομιζω οτι θα σου πει ποσο χρειαζεται ακομα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jan 2015 13:20 #155446 by Βασίλης
Μανο το lag στο offline game το διορθωσαν?εχεις ξαναπαιξει απο τοτε offline?

More
12 Jan 2015 14:43 #155449 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν εχει πλεον lag ουτε offline, αλλα ουτε και online!

Βγαζεις 90 λεπτα κανονικα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Jan 2015 21:32 #155466 by Βασίλης

Manos wrote: Δεν εχει πλεον lag ουτε offline, αλλα ουτε και online!

Βγαζεις 90 λεπτα κανονικα.

Eυχαριστω πολυ!!!

More
10 Mar 2015 23:57 #157845 by Tasos Georgos
Είχα διαβάσει ότι την περασμένη Δευτέρα 9/3/15 θα έβγαινε το update για το Pro το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, data update Κλπ.
Ωστόσο στο PS4 δεν μου έχει γίνει Update.

Ξέρει κάποιος κάτι ;;;

More
19 Mar 2015 12:23 - 19 Mar 2015 16:53 #158222 by Βασίλης
Καθοτι απογοητευμενος απο το φετινο φιφα(συμφωνω απολυτα με την αποψη του Μανου πως το Φιφα14 ηταν ανωτερο),τις τελευταιες 2 εβδομαδες ελιωσα στο pes2015..
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ..
που να πρωτοσταθω?ενταξει για τα δικαιωματα των ομαδων κλπ ειμαστε συνηθισμενοι..
αλλα φτιαχνεις ενα ποδοσφαιρακι χωρις καν παρουσιαση των ομαδων πριν τον αγωνα?με τοσο μεγαλα Loading?την αθλια περιγραφη (πχ που πρωτα μπαινει γκολ κ μετα απο 10δευτερολεπτα το φωναζουν)?που να πρωτοσταθεις...λαθη που παραπεμπουν σε παιχνιδια περασμενης δεκαετιας..

arcade παιχνιδακι κ καλο για να παιζεις με φιλαρακια αλλα δυστυχως απεχει παρα παρα πολυ απο το φιφα..
οφειλω να ομολογησω πως το gameplay μου θυμισε αρκετα το πολυ καλο pes 6 αλλα ως εκει.
Σε ολα τα αλλα ειναι αιωνες πισω απο το φιφα..
Δυστυχως, γιατι η ΕΑ με τις εξωφρενικες πωλησεις που κανει,εχει καβαλησει το καλαμι κ φετος παρουσιασe χειροτερο παιχνιδακι απο οτι το περσινο της..
Last edit: 19 Mar 2015 16:53 by Βασίλης .

More
19 Mar 2015 15:31 #158261 by Μάνος Γρυπάρης

TMND wrote: Είχα διαβάσει ότι την περασμένη Δευτέρα 9/3/15 θα έβγαινε το update για το Pro το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, data update Κλπ.
Ωστόσο στο PS4 δεν μου έχει γίνει Update.

Ξέρει κάποιος κάτι ;;;

Κυκλοφορεί από την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Mar 2015 10:40 - 25 Mar 2015 10:41 #158491 by Βασίλης
Ενταξει η ΚΟΝΑΜΙ μας τρολαρει με το ελληνικο σπικαζ των αγωνων..
Κερδιζεις στον τελικο και λεει "μια μεγαλη προκριση",βαζεις το 5ο πεναλτι στην διαδικασια των πεναλτι στον τελικο του cl και κερδιζεις κ λεει "τωρα η ομαδα εχει το προβαδισμα"..
Σουταρεις στον γαμο του καραγκιοζη και λεει "ηταν υποθεση μερικων εκατοστων",σου κανουν φαουλ λιγο μετα το κεντρο του γηπεδου και λεει " ειναι φαουλ,μπορει και πεναλτι!!"
Και αυτες ειναι μονο ελαχιστες απο τις τρολιες που ακους απο τον Σωτηρακοπουλο κ τον Θαναηλακη..
Απιστευτα πραγματα, πραγματικα..

Μετα απο πολυ εντατικη ενασχοληση και με το φετινο προ εχω να γραψω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΦΑ.Το φιφα 15 ειναι πολυ χειροτερο απο το Φιφα 14 αλλα και παλι δεν το φτανει με τιποτα το φετινο pes..Δυστυχως γιατι πρεπει να υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος και οχι τρολιες απο την πλευρα της ΚΟΝΑΜΙ.προς το παρον το pes ειναι παιχνιδακι arcade για γιαπωνεζακια..
Οχι πως δεν ειναι διασκεδαστικο αλλα αν εισαι για χρονια φτιαγμενος με το simulation στυλ του Φιφα,δυσκολο να σε κερδισει το arcade style του pes..
Last edit: 25 Mar 2015 10:41 by Βασίλης .