Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2015

More
14 Nov 2014 09:26 - 14 Nov 2014 09:26 #152165 by Γιώργος Κουνναφής
Μάνο, χθές εμένα μου έκανε ένα πρόβλημα στο PS4 και ανησύχησα.Πέραν του lag ανά τακτά χρονικά διαστήματα (το οποίο μπορεί να οφείλεται και στο ότι είναι συνεχώς ενωμένο με το psn ακόμα και αν παίζεις single player και χθές οι servers πρέπει να ήταν βαρυφορτωμένοι) μετά από 3 παιχνίδια και αφού σκόραρα,πάτησα το option button για να συνεχίσω.Μαύρισε η οθόνη και φαίνονται κάτι χρώματα πράσινα στο πάνω μέρος της οθόνης και ακουγόταν μόνο ο ήχος.Έκανα quit και το ξανάρχισα και ήταν οκ.Να ανησυχήσω ή είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί σε επόμενο Patch.Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση.
Last edit: 14 Nov 2014 09:26 by Γιώργος Κουνναφής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2014 09:58 #152167 by Στελιος Γιολδασης
Καλα ρε παιδια κανενας δεν εχει αρχισει το myclub?? Τεκικα μπορουμε να πςρουμε οποιο παιχτη θελουμε η οτι μας προτεινουν!??

More
14 Nov 2014 14:08 #152178 by Γιώργος Κουνναφής
Το άρχισα εγώ.Είναι random, δεν διαλέγεις.Εμένα μου έτυχε ο Μarco Reus

More
14 Nov 2014 14:24 #152179 by Μάνος Γρυπάρης

sithlorddante wrote: Μάνο, χθές εμένα μου έκανε ένα πρόβλημα στο PS4 και ανησύχησα.Πέραν του lag ανά τακτά χρονικά διαστήματα (το οποίο μπορεί να οφείλεται και στο ότι είναι συνεχώς ενωμένο με το psn ακόμα και αν παίζεις single player και χθές οι servers πρέπει να ήταν βαρυφορτωμένοι) μετά από 3 παιχνίδια και αφού σκόραρα,πάτησα το option button για να συνεχίσω.Μαύρισε η οθόνη και φαίνονται κάτι χρώματα πράσινα στο πάνω μέρος της οθόνης και ακουγόταν μόνο ο ήχος.Έκανα quit και το ξανάρχισα και ήταν οκ.Να ανησυχήσω ή είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί σε επόμενο Patch.Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση.

Λογικά θα διορθωθεί με patch.

Το MyClub μπήκε ξημερώματα Πέμπτης στις 03:00. Το ειχαν πει άλλωστε ότι το Online θα ξεκινήσει την Πέμπτη.
Επαιξα μεχρι το μεσημερι της Πεμπτης και καπου στις 15:00 οι servers βγήκαν offline για να μπει το πρωτο patch που οπως σχολιασατε στο review δινει +7 γηπεδα. 12+7 παμε στα 19 πλεον.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Nov 2014 14:57 #152186 by Στελιος Γιολδασης
Και οι υπολοιπες μεταγραφες θα ειναι random???Dηλαδη αμα ειναι ετσι τι σοι master leage ειναι??η πιο μεγαλη βλακεια που υπαρχει κατα την αποψη μου!!!!

More
14 Nov 2014 15:15 - 14 Nov 2014 15:16 #152189 by Μάνος Γρυπάρης

Pro Evolution Soccer 2015 : Εντυπώσεις
Όπως θα διαβάσατε ήδη στο σχετικό review , το PES 2015 είναι βελτιωμένο σε σχέση με πέρυσι. Του έβαλα 8,1 σε αντίθεση με το περυσινό 8 καθώς παρά τις βελτιώσεις στα γραφικά, την περιγραφή και το MyClub mode, αντιμετωπίζει τόσο παλιά όσο και νέα προβλήματα.

Καταρχήν το gameplay είναι στρωτό, κλασικό arcade. Arcade σουτ, σέντρες, μέχρι και πάσες. Το να μην μπορούμε βέβαια να ελέξουμε έναν παίκτη στην πορεία της μπάλας είναι κάτι που με ενοχλεί και αναγκάζει πολλούς να παίξουν με διαγώνιες σκαφτές μπαλιές αντί για την μπάλα κάτω! Το PES ευνοεί τις σέντρες κι εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει να παίζω με σέντρες! Σχετικά με τα σουτ μπαίνει γκολ εύκολα, αρκεί να έχετε την κατάλληλη δύναμη. Απλά διαλέγετε γωνία, το μπουμπουνάτε εντός περιοχής και συνήθως καταλήγει στα δίχτυα. Οι τερματοφύλακες στις εξόδους τους πάντως είναι πιο σταθεροί από το Fifa 15.

Το νέο πρόβλημα που προσωπικά με ενόχλησε πολύ είναι το lag ή πιο συγκεκριμένα τα frames που παγώνουν ακόμα και στο Single-player mode. Το 1080p, 60 frames δεν το σηκώνει το PS4 καθώς η Kojima engine είναι πολύ βαριά και θέλει optimization! Το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί οπωσδήποτε γιατί σε συνδυασμό με το Lag του Online mode θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ωστόσο παραδέχομαι ότι φέτος δεν συνάντησα ποτέ Lag όσες φορές κι αν έπαιξα online κι αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο! Από το PES 2013 είχαμε να παίξουμε χωρίς lag κι αυτή ήταν η μόνη φορά.

Προς το παρόν λιώνω στο MyClub αν και με έχει δυσαρεστήσει η μη δυνατότητα αγοράς παικτών που θέλουμε. Μας δίνει παίκτες random μέσα από ατζέντηδες. Δηλαδή έχουμε που έχουμε λίγα πρωταθλήματα, αυτό αποτελεί κερασάκι στην τούρτα (αρνητικό) για την όλη εμπειρία. Ακόμη, το Master League το offline είναι επίσης πώρωση καθώς παίζω με Παναθηναϊκό στο Ολλανδικό πρωτάθλημα στο τελείως δύσκολο και προσπαθώ να την παλέψω. Ισως κάνω restart και δοκιμάσω το Ιταλικό καθώς έκανα μεταγραφές χωρίς να ελέγξω Speed.

Δείτε εδώ τα πρώτα gameplay videos μας.

Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

PES 2015: Live 1

PES 2015: Live 2

steliosgiol wrote: Και οι υπολοιπες μεταγραφες θα ειναι random???Dηλαδη αμα ειναι ετσι τι σοι master leage ειναι??η πιο μεγαλη βλακεια που υπαρχει κατα την αποψη μου!!!!

Ναι, δυστυχώς. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του MyClub ότι σου δίνει ό,τι παίκτη γουστάρει ο κάθε ατζέντης! Απλά επιλέγεις μόνο την θέση! Και καλά τέρμα και επίθεση, με τις αλλες θεσεις θα ειναι το προβλημα.
Μα να μου τύχει Peter Crouch σε high level ρε πούστη μου? Πιο άχρηστο δεν είχε?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 14 Nov 2014 15:16 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Nov 2014 16:02 #152193 by Στελιος Γιολδασης
K
Ειλικρινα Μανο σαν μεγαλος οπαδος του master leage online δεν μπορω να σου περιγραψω την οργη μου και το ξενερωμα μου!!!Οποτε το σταματαω το online!! Μονο σε κανα twitch οταν παιξουμε με το gameworld! Nα κανεις κανενα live Μανο!!!!

More
14 Nov 2014 16:04 #152194 by Νίκος Χονδροκούκης
Από το λίγο που έπαιξα, σε σχέση με το FIFA, η ουσιαστικότερη διαφορά που είδα εγώ σε επίπεδο gameplay (που είναι κ το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου) είναι ότι στο FIFA, ειδικά φέτος, ακόμα κ ένας αρχάριος με λίγη τύχη κ γρήγορους παίχτες μπορεί να κάνει παπάδες ενώ στο PES αυτό δε γίνεται με τίποτα.

(Peter Crouch σε high level = Όσκαρ γκαντεμιάς)

More
16 Nov 2014 14:38 #152304 by xris kar
Replied by xris kar on topic Pro Evolution Soccer 2015
καλησπερα παιδες και απο εμενα....εγω θελω να ρωτησω τελικα με το online τι γινεται??εχει lags οπως τα προηγουμενα χρονια η το εχουν βελτιωσει??ειναι το μονο που με κολλαει και δεν το εχω παρει ακομα.

More
17 Nov 2014 16:10 #152369 by Μάνος Γρυπάρης

xRiS!! wrote: καλησπερα παιδες και απο εμενα....εγω θελω να ρωτησω τελικα με το online τι γινεται??εχει lag οπως τα προηγουμενα χρονια η το εχουν βελτιωσει??ειναι το μονο που με κολλαει και δεν το εχω παρει ακομα.

Δεν έχει lag καθόλου στο 1v1, ειναι οπως στο PES 2013. Απλά στην έκδοση του PS4 ανά διαστήματα τα frames παγώνουν για λίγα δευτερόλεπτα και μετά όλα οκ.
Δεν το δοκίμασα με πολλούς παίκτες γιατί έχω να το παίξω απ' το launch που δεν ειχε πολυ κοσμο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)