Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Λογικά θα διορθωθεί με patch.sithlorddante wrote: Μάνο, χθές εμένα μου έκανε ένα πρόβλημα στο PS4 και ανησύχησα.Πέραν του lag ανά τακτά χρονικά διαστήματα (το οποίο μπορεί να οφείλεται και στο ότι είναι συνεχώς ενωμένο με το psn ακόμα και αν παίζεις single player και χθές οι servers πρέπει να ήταν βαρυφορτωμένοι) μετά από 3 παιχνίδια και αφού σκόραρα,πάτησα το option button για να συνεχίσω.Μαύρισε η οθόνη και φαίνονται κάτι χρώματα πράσινα στο πάνω μέρος της οθόνης και ακουγόταν μόνο ο ήχος.Έκανα quit και το ξανάρχισα και ήταν οκ.Να ανησυχήσω ή είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί σε επόμενο Patch.Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση.
Ναι, δυστυχώς. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του MyClub ότι σου δίνει ό,τι παίκτη γουστάρει ο κάθε ατζέντης! Απλά επιλέγεις μόνο την θέση! Και καλά τέρμα και επίθεση, με τις αλλες θεσεις θα ειναι το προβλημα.steliosgiol wrote: Και οι υπολοιπες μεταγραφες θα ειναι random???Dηλαδη αμα ειναι ετσι τι σοι master leage ειναι??η πιο μεγαλη βλακεια που υπαρχει κατα την αποψη μου!!!!
Δεν έχει lag καθόλου στο 1v1, ειναι οπως στο PES 2013. Απλά στην έκδοση του PS4 ανά διαστήματα τα frames παγώνουν για λίγα δευτερόλεπτα και μετά όλα οκ.xRiS!! wrote: καλησπερα παιδες και απο εμενα....εγω θελω να ρωτησω τελικα με το online τι γινεται??εχει lag οπως τα προηγουμενα χρονια η το εχουν βελτιωσει??ειναι το μονο που με κολλαει και δεν το εχω παρει ακομα.