Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
el_sak wrote:
afostinis wrote:
el_sak wrote: Το πρόβλημα με τον ήχο εγώ δεν το έχω μετά από 2 εβδομάδες που έχω στην κατοχή μου το 2K14. Όσον αφορά με τα loading μην ξεχνάμε ότι ο όγκος των δεδομένων που έχει να διαχειριστεί είναι μεγάλος ( Δε ζούμε και σε εποχές 2K9 κτλ).
Αυτό με την έναρξη όμως ναι το έχω.. αργεί να μπει στο εισαγωγικό..
Τώρα, όσον αφορά το να το αφήσω στην άκρη προσωπικά δεν το έκανα για αυτά τα θέματα.. παίζω και καίγομαι κανονικά όσο μπορώ (και μου επιτρέπει η σχολή). Αξίζει και το PS4 και το 2K!
Είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι και δε μπαίνω καν στο κόπο να το συγκρίνω με το NBA Live... Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και από τα πολλά modes που έχει αλλά και με gameplay και γραφικά. Είναι ένα παιχνίδι που δεν μετάνιωσα στιγμή που το πήρα!
Θα συμφωνήσω μαζί σου μιας κι εγώ δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα τον τελευταίο 1,5 μήνα που παίζω, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και το PS4 είναι ένα μηχάνημα φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει φυσιολογικά τέτοιο όγκο δεδομένων. Τώρα οι λόγοι που μπορεί να καθυστερεί ο καθένας είναι πολύ και ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εγκατάσταση (οικιακή και μη) που έχει ο κάθε gamer στην διάθεση του.
Μωρέ ναι δε λέω απλά από την πρώτη στιγμή είχα έναν ενδοιασμό... γιατί δεν μπήκε SSD!?Και πιστεύω ότι αυτά με τα loading είναι από τον σκληρό θέματα!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
el_sak wrote: Σωστός ο παίχτης Sony άκουσε μας και βάλε SSD στο μέλλον να τα σαρώσεις όλα !