Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA 2K14

More
15 Dec 2013 08:51 #137162 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic NBA 2K14
Όσοι το έχετε παιξει σε ps3 και σε ps4,που θα μου προτείνατε να το αγορασω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Dec 2013 21:47 #137519 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Χαλαρά σε PS4 φίλε aims, είναι καλύτερο σε όλα, μην το σκέφτεσαι. Για μένα να σου πω να καταλάβεις είναι το καλύτερο game της νέας κονσόλας, με βάση και τις διαφορές που έχει από τα current-gen

More
20 Dec 2013 20:19 #137558 by Μάριος Μιχαηλίδης
Kαλησπέρα φίλοι μου και καλώς σας βρήκα..
Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής, μπήκα κι εγώ στην ουρά όπως πολλοί από εσάς για μία από τις λιγοστές κονσόλες του Ps4 που ήρθαν στην Ελλάδα και μαζί με αυτό αγόρασα το Fifa μαζί με το Nba2k14.Kαθώς ξεκίνησα λοιπόν το φρέσκο "κάψιμο" μου, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το Nba..
Πιο συγκεκριμένα, αφού εγκατέστησα τα δεδομένα των 44 gb και αφού κατέβασα το patch των 2,2 gb ξεκίνησα το παιχίδι.Χωρίς να έχω το παραμικρό κόλλημα σε loadings screens, framedrops κτλ όπως άκουσα από κάποιους, ξεκίνησα ένα quick game.Aυτό ήταν!Κάθε 20 με 30 δευτερόλεπτα είχα ένα σύντομο σπάσιμο στον ήχο.Ανησύχησα αφού στο Fifa δεν είχα το παραμικρό ελάττωμα όπως και σε όλα τα free online games που κατέβασα από το ps store (βλέπε πχ DC Universe online,Resogun) κι άρχισα να ψάχνω διεξοδικά στο internet μήπως και βρω κι άλλους παθόντες.Διάβασα λοιπόν σε κάποια αντίστοιχα ξένα fora πως υπήρχαν χρήστες με το ίδιο πρόβλημα με την διαφορά όμως πως όλοι τους είχαν συνδεδεμένη την κονσόλα τους μέσω optical.Kαλού κακού, άλλαξα κι εγώ δοκιμαστικά 3(!) Hdmi καλώδια με τις ίδιες επιπτώσεις που είχα αρχικά.Σε κάθε match τα σπασίματα ήχου ήταν υπαρκτά κάθε λίγο και πιο συγκεκριμένα όταν πανηγύριζε ο κόσμος μετά από κάποιο καλάθι.

Βρήκα κάποιον χρήστη που είχε αγοράσει κι εκείνος το ps4 με το Nba2k14 και ζήτησα την γνώμη του...Εκείνος αρχικά μου είπε πως αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα κι αφού έκλεισε το ps4 του αφήνοντας το σε standby mode, την επόμενη μέρα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.Θεώρησε κατά την γνώμη του πως το δικό του ps4 συνέχισε το installation και με προέτρεψε να κάνω το ίδιο αφού εγώ δεν το άφηνα ούτε σε standby mode αλλά το απενεργοποιούσα εντελώς.Αφού αρχικά ξαναέκανα εγκατάσταση, δοκίμασα κι αυτό που μου πρότεινε, αλλά τα προβλήματα του Nba2k14 συνέχισαν να υπάρχουν.Η γνώμη του φίλου ήταν πως δεν φταίει το ps4 μου αλλά η copy του Nba2k14 μου.

Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκα το κατάστημα απ' όπου αγόρασα την κονσόλα και τους είπα αναλυτικά όσα σας περιγράφω εδώ.Η γνώμη τους ήταν πως το πιθανότερο είναι να φταίει η κονσόλα μου (!) όπου και φρίκαρα.Λέω έπεσα σε κονσόλα της πρώτης παρτίδας που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα στην Αμερική και ήταν ελαττωματικές μόνο το 0,4%;Να παίξω τζόκερ τότε!Θεώρησαν πως καλό θα ήταν να δοκιμάσω το παιχνίδι σε κάποια άλλη κονσόλα για να ελέγξω αν συμβαίνει το ίδιο ή να νοικιάσω και κάποια άλλα παιχνίδια που όπως και το Nba2k14 καταναλώνουν μεγάλο χώρο στον σκληρό της κονσόλας για να ελέγξω αν παρουσιάσουν κι αυτά το ίδιο.Το πρόβλημα μου είναι πως ούτε δεύτερη κονσόλα βρίσκω για να δοκιμάσω το παιχνίδι μου αλλά και ούτε κάποιο video club κοντά μου που να έχει φέρει παιχνίδια για ps4.Να επισημάνω πως από τις ρυθμίσεις audio του ps4 δοκίμασα εναλλακτικά και τις 3 επιλογές που έχει χωρίς κάποια βελτίωση.Τα ερωτήματα μου λοιπόν, είναι τα εξής..:

-Χρειάζεται να ανησυχώ για σφάλμα της κονσόλας;
-Υπάρχει κι άλλος χρήστης με τα ίδια προβλήματα μετά από ακόμη και αρκετές ώρες ενασχόλησης;;

Πραγματικά έχω ξενερώσει απίστευτα...Έκανα αμάν για αυτή την κονσόλα και τώρα τη λούζομαι.Οποιαδήποτε βοήθεια σας είναι δεκτή και πολύτιμη.Σας ευχαριστώ πολύ..

Φιλικά Μάριος!

More
21 Dec 2013 02:30 #137573 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic NBA 2K14
Δεν είναι πρόβλημα του hardware μην αγχώνεσαι. Το κάνει σε αρκετούς αυτό με τον ήχο. Έχει να κάνει με το Dolby Digital. Η προσωρινή λύση είναι να μπεις στις ρυθμίσεις ήχου όταν στο κάνει και να επιλέξεις το "Linear PCM" και μετά πάλι Dolby/DTS. Από ότι ξέρω το κάνει και σε άλλα games σε μερικούς (Knack, Killzone), οπότε με κάποιο firmware update θα διορθωθεί.

More
21 Dec 2013 12:37 #137583 by Μάριος Μιχαηλίδης
Έχω δοκιμασει και τις 3 διαφορετικές audio options από το OS του ps4 χωρίς ν έχω κάποια βελτίωση..Ωστόσο έχω κατεβάσει όλα τα online games από το ps store χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα πλυν ενός crash στο DC universe online...

More
30 Dec 2013 07:36 #138262 by Vagelis Azariadis
Replied by Vagelis Azariadis on topic NBA 2K14
Παιδιά, ψήνεται κανείς για crew mode??

More
17 Jan 2014 02:48 #139269 by Κώστας Λάβαρης
Η next gen έκδοση, σε τομέα γραφικών και myplayer, είναι από άλλη διάσταση. Ειδικά στο myplayer που εξελίσσεται συγκεκριμένη ιστορία για τον παίχτη σου. Θα ήθελα όμως να έχει και το Lebron's Path to Greatness. Χαλλλλλλαρά το καλύτερο sports game που κυκλοφορεί. Ειδικά απέναντι σε Nba Live (πιο fail πεθαίνει)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
30 Jan 2014 14:12 #139772 by nasosmitro
Replied by nasosmitro on topic NBA 2K14
Εχω ερωτησεις για το online παιδια.. Θελω να αγορασω το παιχνιδι για να παιζω με ξαδελφια στην Αμερική. Πρέπει να είναι το παιχνιδι απο Αμερική; Εχει αλλους Servers;
Κ δεύτερον , αν εχει ο ενας PS4 κ ο αλλος PS3 γίνεται να παιξουν online;

More
30 Jan 2014 23:28 #139839 by Κώστας Λάβαρης

nasosmitro wrote: Εχω ερωτησεις για το online παιδια.. Θελω να αγορασω το παιχνιδι για να παιζω με ξαδελφια στην Αμερική. Πρέπει να είναι το παιχνιδι απο Αμερική; Εχει αλλους Servers;
Κ δεύτερον , αν εχει ο ενας PS4 κ ο αλλος PS3 γίνεται να παιξουν online;

Για την πρώτη ερώτηση, δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Μπορείς να παίζεις και με άτομα από Αμερική νομίζω. Το δεύτερο δε γίνεται. Πρέπει να είναι ίδιες οι κονσόλες.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
12 Feb 2014 20:57 #140442 by manolis1992
Replied by manolis1992 on topic NBA 2K14
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση μονο.....Γτ δν κυκλοφορει καποιο 2κ για ps vita?