Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2014

More
14 Oct 2013 19:44 #133850 by Μάνος Γρυπάρης
Οταν συνδέεσαι στο παιχνίδι κάνει update από μόνο του.

Τραβηξε μια φωτογραφια με την ψηφιακη σου μηχανη και δειξε μας τι ακριβως λειπει για να καταλαβουμε τι εννοεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Oct 2013 20:28 #133855 by Γιάννης Ρέμας

Manos wrote: Οταν συνδέεσαι στο παιχνίδι κάνει update από μόνο του.

Τραβηξε μια φωτογραφια με την ψηφιακη σου μηχανη και δειξε μας τι ακριβως λειπει για να καταλαβουμε τι εννοεις.

update δεν έκανε μόνο του όταν το ανοίγω μου λέει να πάω στα στατιστικά και να πατήσω ενημέρωση πακέτου δεδομένων αλλα δεν το βρίσκω πουθενά :(

More
14 Oct 2013 23:40 #133863 by Μάνος Γρυπάρης
Οπως βλεπεις το κεντρικο μενου, κατω αριστερα εχει τρια πολυ μικρα τετραγωνα εικονιδια. Πατα το Statistics (στατιστικα) και μετά πάτα στην 2η επιλογή (Data Pack Update ή Αναβάθμιση πακέτου δεδομένων πρέπει να λέγεται στα ελληνικά).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Oct 2013 12:49 #133875 by Γιάννης Ρέμας
ναι το θέμα είναι πως κάτω αριστερά έχει μόνο 2 κουτάκια το πάνω είναι επιλογές και το κάτω έξοδος μπορώ να το βρω από άλλου να το κατεβάσω και να το βάλω μέσα?

More
15 Oct 2013 17:10 #133890 by Θεόδωρος Βασιλειάδης
Καλό το FIFA αλλα παλι Pro θα πάρω.

More
15 Oct 2013 17:11 #133892 by Μάνος Γρυπάρης

legend10 wrote: ναι το θέμα είναι πως κάτω αριστερά έχει μόνο 2 κουτάκια το πάνω είναι επιλογές και το κάτω έξοδος μπορώ να το βρω από άλλου να το κατεβάσω και να το βάλω μέσα?

Βασικα σου ειπα τι ισχυει για την εκδοση του PS3. Ψαξε καλα ολα τα μενου (επιλογες κτλ) για να το βρεις. Διαφορετικα ρωτα την Konami
us-support.konami.com/ics/suppo ... le=classic

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Oct 2013 18:22 #133942 by Δημήτρης Κρόμπας
Το έπαιξα λιγο το καινούργιο pro στο pc αλλα μου φάνηκε λιγο αργό σε σχέση με τα προηγούμενα ... δεν ξέρω αν ειναι η ιδέα μου η ειναι μονο στο pc ετσι , τεσπα θα το παίξω και στο ps3 και θα δείξει αν και μαλλον ειναι θέμα συνήθειας

More
17 Oct 2013 22:37 #134175 by Νίκος Γιαννακάκης
καλησπερα σε ολους ξερει καποιος να μου πει ποτε θα βγει αυτο το update του PES 2014 για ps3?

More
18 Oct 2013 01:43 #134184 by AlexMastermind
Ρε παιδιά σχεδόν κάθε φορά που νικάω στο Master League Online στα τελευταία λεπτά μου λέει οτι ο αγώνας διακόπηκε λόγο της σύνδεσης. Τι γίνεται;

More
18 Oct 2013 02:24 #134185 by Μάνος Γρυπάρης

ovelix77 wrote: καλησπερα σε ολους ξερει καποιος να μου πει ποτε θα βγει αυτο το update του PES 2014 για ps3?

Το update της Konami βγαίνει κάθε λίγες ημέρες.
Για ελληνικό πρωτάθλημα ρώτα στο WeHellas.gr στο forum τους καθώς εκείνοι το δημιουργούν.

AlexMastermind wrote: Ρε παιδιά σχεδόν κάθε φορά που νικάω στο Master League Online στα τελευταία λεπτά μου λέει οτι ο αγώνας διακόπηκε λόγο της σύνδεσης. Τι γίνεται;

Ενας απο τους δύο έχει θέμα με την σύνδεση ή πολύ απλά η Konami δεν έκανε τίποτα με τους cheaters. Εμένα πάντως και στο 0-0 μου αποσυνδέεται οπότε πιθανόν φταίνε οι συνδέσεις καθώς φέτος έχουμε ξανά lag δυστυχώς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)