Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 2014

More
07 Sep 2013 23:57 #131872 by Θοδωρής Κατοίκος
Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω από το νέο pro, τα τελευταία χρόνια η σειρά με έχει απογοητεύσει, διορθώνει τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς δημιουργώντας καινούργια. Έχω σταματήσει να χαλάω λεφτά για το pro και δύσκολα θα το ξανακάνω. Το μόνο που θα μου λείψει είναι το online.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2013 01:36 #131879 by AlexMastermind
Φέτος φαίνεται πάρα πολύ καλό, έχουν βελτιώσει πολύ το gameplay. Το μόνο κακό είναι οτι δεν θα έχει το ισπανικό πρωτάθλημα και τα ισπανικά γήπεδα. Η ΕΑ πήρε τα πάντα.

More
11 Sep 2013 17:24 #132112 by Βασίλης Καμακάρης
Ετοιμάστε τα PS3 καθώς το Demo του PES 14 θα είναι διαθέσιμο από σήμερα ενώ αύριο θα το έχουμε και στο xbox live σύμφωνα με την konami.

More
18 Sep 2013 20:03 #132421 by Φώτης
Μια φορά στη ζωή σου ρε Konami,πάρε τα δικαιώματα των ομάδων!Μέχρι τότε,γι' αυτόν και για πολλούς άλλους λόγους,ΜΟΝΟ FIFA!!

More
18 Sep 2013 23:35 #132433 by AlexMastermind
Το αγόρασα σήμερα το PES 2014. Είναι πραγματικά εκπληκτικό.

More
20 Sep 2013 14:05 #132487 by draminos4
Replied by draminos4 on topic Pro Evolution Soccer 2014
παιδες δυστηχως για μενα τερμα το προ φετος....τι να σε κρατησει? τα τρομερα lag στα μενου? η ανταποκριση των παιχτων που πρεπει να εχεις πατησει το σουτ κανα μισαωρω πριν και αυτο ΑΝ θα το κανει(γιατι ναι τρωει και τετοια κολληματα!!!)...το πολυ αργο τεμπο? το υπεροχο online που απλα δεν μπορεις να παιξεις?(τετοιο χαλια online ουτε στο 11)...τα ελαχιστα γηπεδα?(του χρονου αν θα παρει και την ιταλια η ea μονο το κοναμι stadioum θα εχει!!!)...τα faces με δωσεις?(πιο ερασιτεχνικη και οχι ετοιμο παιχνιδι δεν γινοταν,προχειροτητα)...ο σχολιασμος?(ασχολιαστο)....τα σουτ?(λες και κλωτσας μπαλονι χωρις νευρο και σε συνδιασμο με την οχι καλη αποκριση των σουτ..ΚΛΑΦΤΑ)....τα τρομερα bug στην διαρκεια του αγωνα?(μολις γινετε ενας χαμος στηνμικρη περιοχη ειναι τραγικο δεν υπακουν οι παιχτες εχει τρελο framerate και ειναι σαν να βλεπεις ενα προκαθωρισμενο replay)...αυτο που ευχαρηστηθηκα ηταν η προπονηση!!!! συγνωμη αγαπητη κοναμι αλλα κανε μια βολτα σε διαφορα forum και τα δικα σου και πολλα αλλα και απλα δες τι γινεται εχεις φαει τρελο κραξιμο(γιατι αραγε???)φετος θα διασυρθει το προ αν δεν το φτιαξουν...ως τοτε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΦΙΦΑ(ΔΥΣΤΗΧΩΣ)

More
20 Sep 2013 15:45 #132493 by Βασίλης Καμακάρης
Η Sony PlayStation Greece παρουσίασε μια εκδοσή του ps3 ειδικά για τους pes fans οπού περιεχέι ένα ps3 super slim 12gb και το pes 14.

More
20 Sep 2013 19:17 #132519 by AlexMastermind
Το PES 2014 είναι πάρα πολύ καλό, πολύ καλύτερο απο τα προηγούμενα. Τα μόνα προβλήματα που είδα εγώ ήταν κάτι ψιλοκολλήματα στα replay, αρκετό delay σε μερικά online match και καθυστέρηση στα σουτ, δηλαδή θέλει αρκετή ώρα για να σουτάρει και χάνονται έτσι πολλές ευκαιρίες. Ευτυχώς το τελευταίο κατάφερα και το διόρθωσα απο τις ρυθμίσεις. Το φετινό Pro έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσο αρνητικές κριτικές (έχω δει πάρα πολλές που λένε πολύ άσχημα λόγια).

Υ.Γ. Μια μικρή λεπτομέρεια που με ενοχλεί είναι τα πολλά δοκάρια, σε έναν αγώνα που έπαιξα είχα 3 στην ίδια φάση (!) ενώ έχω σίγουρα 2+ σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να είμαι απλά άτυχος και να μην είναι κάποιο bug.

More
21 Sep 2013 12:36 #132547 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Μάνος Γρυπάρης μας ετοίμασε για αγώνα το Review του Pro Evolution Soccer 2014 . Το παιχνίδι είναι με νέο αέρα από την Fox Engine και ποιο κοντά στην λογική ενός Arcade πάρα τα λίγα θέματα του.

More
21 Sep 2013 16:58 #132553 by giorgos13kl
παιδια το δοκιμασα σε ενα internet cafe αλλα τα γραφικα του κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ηταν αθλια
πως γινετε αυτο?
και επισης φαινοταν πολυ αργο...
δεν καταλαβαινω