Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA 2K13

More
03 Aug 2012 14:24 #110947 by Άγγελος Φασούλης
Επικεφαλής ο Jay-Z!

Ο διάσημος rapper θα είναι υπεύθυνος για το νέο NBA 2K!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο τραγουδιστής Jay-Z θα είναι ο νέος executive producer του NBA 2K13.

Ένας εκ των βασικών μετόχων της ομάδας Brooklyn Nets και (για όσους δεν το ξέρουν) γνώστης του μπάσκετ, ξεκινάει συνεργασία με την 2K Games για την νέα έκδοση του μεγαλύτερου basketball simulator στην αγορά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που εξέδωσε η 2K.

[youtube:1l8vwkce]
[/youtube:1l8vwkce]

To NBA 2K13 θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360, PS Vita, Wii U και Wii.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2012 21:30 #112960 by Μιχάλης Μητρόπουλος
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ! O Justin Bieber περιλαμβάνεται ως παίκτης στο πολυαναμενόμενο NBA 2K13. Και όχι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο Α ρε Jay-Z με τα κονέ σου... Για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω...

[youtube:2mbluo6j]
[/youtube:2mbluo6j]

More
08 Oct 2012 20:32 #113081 by Νικόλαος Μαντάς
Έχω το NBA 2K13 για PC και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν άρχισα το My Player mode του παιχνιδιού οι ποντοι που κερδίζω για τον παίκτη μου ήταν Virtual Currency ενώ αργότερα μετατράπηκαν σε Skills Points (όπως ήταν στο NBA 2K12).Επίσης στο online,ενώ μου έχει βρει μέχρι και τέσσερις πιθανούς αντιπάλους να παίξω quick match μαζί τους,δεν προχωράει στην επιλογή ομάδος.Τέλος, στο μενού του παιχνιδιού δεν έχω την επιλογή του νέου (όσο γνωρίζω) mode του παιχνιδιού My Team.Υπάρχει κάποια λύση πάνω σε αυτό το πρόβλημα;

More
09 Oct 2012 14:02 #113111 by Άγγελος Φασούλης
To παιχνίδι το έχεις αυθεντικό;

More
09 Oct 2012 14:43 #113115 by Νικόλαος Μαντάς
@draginfable: ναι.

More
10 Oct 2012 21:45 #113176 by Νικόλαος Μαντάς
Έψαξα για το πρόβλημα το οποίο προανέφερα για τα mode που λείπουν στο NBA 2K13 για PC και τελικά το έχουν οι περισσότερες εκδόσεις για το PC όπως και πολλά προβλήματα στο online. Απλά η 2K αποφάσισε,δυστυχώς,να αφαιρέσει κάποια mode από την έκδοση για PC.

More
10 Oct 2012 21:58 #113177 by Μάνος Γρυπάρης
Για το πρώτο δεν μου εχει ξανατυχει. Σου εγινε ολο το virtual currency skill points από μόνο του? Στειλε email στην ΕΑ αν εισαι σιγουρος.

Για το online απενεργοποιησε firewalls και antivirus. Σου εγινε μια φορα μονο? Επισης 1vs1 παιζεις κανονικα?

Για το MyTeam που όντως λείπει και όλες τις άλλες ελλείψεις στα PC δες το review.

edit: Με προλαβες. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Oct 2012 15:05 #113251 by Νικόλαος Μαντάς
Ναι ρε Μάνο και από ότι έχω διαβάσει γενικά η έκδοση για PC δεν έχει Virtual Currency.Επίσης δεν έχει τις επιλογές για αλλαγή ρούχων στο my Player (my Closet) αλλά ούτε online blacktop.Στο online ενώ μου βρίσκει 4 πιθανούς αντιπάλους δε προχωρά στην επιλογή ομάδας αλλά αρχιζει ξανά αναζήτηση για αντιπάλλους.Όταν στην αρχή του παιχνιδιού μου ζήτησε να ανοίξω το email που θα μου στείλουν,μέσα σε 24 ώρες για να επικυρώσω το λογαριασμό μου έγω δε το άνοιξα εκείνη τη στιγμή αλλά μπήκα στο online(όπου δε μπόρεσα να παίξω) αλλά δε μπόρεσα να παίξω ούτε την επόμενη μέρα που άνοιξα το email.Σε άλλα σχόλια που έχω διαβάσει, αντιμετώπιζαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα.Όσο αφορά το 1vs1 που λες δεν έχω παίξει ακόμη αν εννοείς με άλλο άτομο.Πάντως πιστεύω ότι η 2K έπρεπε να σεβαστεί τους PC gamers και να έχει ανακοινώσει τουλάχιστον τις διαφορές της έκδοσης για PC από αυτή για κονσόλες.

More
13 Oct 2012 16:02 #113253 by Άγγελος Φασούλης
Επιβεβαίωσες τον λογαριασμό σου και ακόμα δεν μπορείς να παίξεις;

More
13 Oct 2012 21:48 #113278 by Νικόλαος Μαντάς
@draginfable: Ναι,επιβεβαίωσα το λογαριασμό μου και ακόμα δεν μπορώ να παίξω.Πιθανόν φταίει το ότι τον επιβεβαίωσα την επόμενη ημέρα αφότου έφτιαξα το my Player account γιατί νομίζω ότι μου έλεγε να το κάνω μέσα σε 24 ώρες .Όταν όμως τον επιβεβαίωσα μου είπε οτι όλα έγιναν επιτυχώς. Γενικά όμως τα Downloads για τις ανανεώσεις των Roster γίνονται μια χαρά.