Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NBA 2K13

More
13 Oct 2012 22:58 #113279 by Νικόλαος Μαντάς
Πήγα να παίξω και το online association και μου λέει ότι δε μπορεί να συνδεθει με τους servers του παιχνιδού.Άρα κατά πάσα πιθανότητα φταίει το ότι δεν άνοιξα το email που μου έστειλαν,για να μπορώ να παίζω online,μέσα στις 24 ώρες που έλεγε.Ήθελα να ξέρα σε τι χρησιμεύουν αυτά τα διαδικαστικά.Πάντως από ότι έχω διαβάσει πάνω στο θέμα μεγάλο μέρος των κατόχων της έκδοσης του NBA 2K13 για PC αντιμετωπίζουν προβλήματα με το my player account γιατί το παιχνίδι δε δίνει τη δυνατότητα για δημιουρία δεύτερου τέτοιου account καθώς επίσης επειδή για να διαγράψεις το υπάρχων my player account σου πρέπει να περιμένεις 24-48 ώρες ώστε η 2K να το κάνει(κάτι το οποίο ποτέ δε γίνεται μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο αλλά διαρκεί πάνω από μία εβδομάδα βάσει τους περισσότερους που το προσπάθησαν).Εγώ απεγκατέστησα το παιχνίδι και το ξαναεγκατέστησα αλλά το my Player account υπήρχε και δε μου ζητήθηκε να φτιάξω καινούργιο.Πάλι καλά που τις ανανεώσεις στα Roster τις κάνει με επιτυχία.Τέλος πάντων δε πειράζει. :cool:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Oct 2012 13:29 #113303 by eliminator
Replied by eliminator on topic NBA 2K13
NBA 2K13 review

Ο Jay-Z rapάρει και μανατζάρει!

Review

Μάνος Γρυπάρης

More
21 Oct 2012 19:59 #113557 by Νικόλαος Μαντάς
Τελικά μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα να μπω και να παίξω στο Online του NBA2K13. :D

More
07 Nov 2012 19:34 #114737 by Παντελής Δασκαλέλος
ΝΒΑ 2Κ13 Dynasty Edition

Η 2Κ Sports αποκάλυψε το περιεχόμενο της συλλεκτικής έκδοσης.

Διαβάστε περισσότερα

More
14 Nov 2012 22:21 #115085 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Για δείτε λίγο το παιχνίδι στο Wii U και την χρησιμότητα του pad σ' αυτό και πείτε μας γνώμη.

[youtube:15whrrfo]
[/youtube:15whrrfo]

More
25 Jun 2013 02:13 #126597 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
παιδια μια ερωτηση πως ρυθμιζω τα ροστερ ωστε να εχουν τους αρχικους παιχτες,,,ας πουμε τωρα ο bryant k o rondo ειναι τραυματιες, πως μπορω να παιξω κ με αυτους>?

More
26 Jun 2013 23:44 #126811 by Μάνος Γρυπάρης
Υπαρχει live ενημέρωση για τα ρόστερ οπότε δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι τέτοιο. ΕΚτός κι αν παίξεις online με την αρχική έκδοση χωρίς να κατεβάσεις patch κάτι που στο PS3 θα απαιτήσει να αποσυνδέσεις τελείως την κονσόλα σου (ακόμη και ασύρματα) από το PSN.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jun 2013 00:14 #126817 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ
βασικα κλεινω τ ιντερνετ απ το ps3 πριν το ξεκινησω και τους εχει ολους κανονικα!ευχαριστω γ την απαντηση!

More
02 Jul 2013 16:01 #127254 by Vagelis Azariadis
Replied by Vagelis Azariadis on topic NBA 2K13
Κατέβασε το τελευταίο ρόστερ από την 2Κ. Έχει όλες τις ομάδες κανονικά πλέον, από Ρόουζ μέχρι Νας-Κόμπι-Ροντο κλπ.

More
30 Dec 2013 20:46 #138272 by Παναγιωτης Κοκκόσης
για σας εχω βρει καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να βρω πως κανει αλει ουπ...ξερει κανεις?