Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέλω παίχτες για Inter 2η χρονιά

More
16 Apr 2006 12:44 #11056 by Αντώνης Κατρής
Ρε αγόρι μου τον Kompany τι να τον κάνεις? Είναι πανάκριβος και έχει συγκριτικά μειονεκτήματα όπως το ψηλό παιχνίδι. ’κου με και κλείσε ένα Barzagli!!! Είναι η νεανική εκδοχή του Materazzi στο πιο γρήγορο και έχει και ένα potential 182 (ή μήπως 186)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2006 12:48 #11057 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ε να μωρέ γιατί πολλοί λένε ότι είναι τρομερός μέσα στο παιχνίδι κλπ.

More
16 Apr 2006 16:11 #11074 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΜANCHESTER UNITED ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ALAN SMITH ΓΙΑ ΤΟΝ DAVID PIZZARO ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ???

More
16 Apr 2006 20:28 #11078 by Αντώνης Κατρής
Μα και βέβαια ΟΧΙ!!!!!!! Είσαι τρελός? Ο Pizzaro παίζει και DM και ακόμα καλύτερα MC και θα τον δώσεις? Όσο για τον Kompany όντως στο παιχνίδι αποδίδει καλά αλλά κατά τη δική μου άποψη ένας αμυντικός που δε μπορεί να παίξει σχεδόν καθόλου στον αέρα δε νομίζω ότι έχει θέση στην ομάδα μου και σίγουρα δε θα έδινα τόσα πολλά λεφτά όταν μπορώ να βρω πολύ καλύτερες λύσεις

More
17 Apr 2006 18:57 #11109 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Καλά εγώ είπα ναι στην Manchester αλλά ο PIzarro δεν δέχτηκε το συμβόλαιο. Καμιά προπονησούλα έχετε να μην τραυματίζονται οι παίχτες πολύ?

More
17 Apr 2006 19:31 #11110 by Αντώνης Κατρής
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... Απλά θα πρέπει το workload ναι μην είναι μεγαλύτερο από medium (άντε heavy για πολύ μικρά χρονικά διαστήματα) και θα πρέπει πάντα να έχει strength ώστε να ανεβάζουν το natural fitness οπότε και περισσότερα παιχνίδια θα παίζουν μέσα στη χρονιά αλλά και εξ'αιτίας της μυϊκής ενδυνάμωσης θα έχεις σχετικά λιγότερους μυϊκούς τραυματισμούς... Τώρα αν σπάσουν κανά πόδι τι να σου κάνει και η προπόνηση? Πάντως κατέβασε την προπόνηση που θα βρεις στα downloads μας. Είναι πολύ καλή αλλά πάνω απ'όλα δοκιμασμένη

More
22 Apr 2006 12:32 #11249 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Θέλω μία ακόμη βοήθεια. Έβγαλα τον Handanovic σε δημοπρασσία όποιος τον θέλει να τον πάρει και μου έκαναν καμιά δεκαριά ομάδες προσφορά. Να τον δώσω ή να τον κρατήσω? Πάντως ήδη έχω κλείσει Jefferson από Trabzonspor. Πεστε μου :roll:

More
22 Apr 2006 13:09 #11251 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ρε συ AK πες το σχήμα σου γιατί δεν τραβάει το 4-1-3-2. Ολοκληρωμένο όμως.

More
22 Apr 2006 19:02 #11267 by ribogio
Δοκιμασε αν θες το δικο μου το συστημα το 4-1-2-1-2

More
22 Apr 2006 19:26 #11269 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
OK τώρα το τσεκάρω που παίζω με Atalanta