Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θέλω παίχτες για Inter 2η χρονιά

More
15 Apr 2006 17:17 #11007 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Όπως καταλάβετε και από τον τίτλο θέλω να μου προτείνετε καλούς παίχτες για την Inter. Παίζω δεύτερη χρονιά και οι μόνες μεταγραφές παιχτών που έχω κάνει είναι: Espen Johnsen, Samir Handanovic, Miroslav Matusovic,
Svjezdan Misimovic, Manuele Blasi. Fabio Grosso, Leonardo Talamonti, Nigel De Jong, Mista. Ακούω προτάσεις ποιοι να φύγουν, ποιοι να μείνουν, ποιοι να έρθουν!!! :!: :!: :!: :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Apr 2006 18:05 #11009 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν δώσε βάση. Διώχνεις με τη μία Mista και Johnsen (καλός αλλά όχι για την Inter) και από τα λεφτά που θα πάρεις συν ότι δώσει ο πρόεδρας κλείνεις Zaccardo (περίπου 8.5-9Μ), Barzagli (8.5Μ), Akinfeev (σίγουρα πάνω από 12Μ) και Palladino (καμιά 4άρα θα σου στοιχίσει). Επίσης αν δεν τον έχει πάρει καμία άλλη ομάδα τσίμπα και έναν Niko Kranjcar με 1.8Μ και είσαι άρχοντας

More
15 Apr 2006 20:22 #11010 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Από τους υπολοίπους παππούδες ποιους να διώξω?

More
16 Apr 2006 01:22 #11023 by ribogio
Σου προτεινω να παρεις αυτους τους παικτες.
Τερμα κασπερ σμαιχελ
Στην αμυνα kompany,van de borre,chivu,mascherano
Στο κεντρο kallstrom,nilmar
Στην επιθεση podolski,fred,adu

More
16 Apr 2006 11:33 #11040 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ωρέ παιδιά δεν έχω τόσα λεφτά, τα χάλασα όλα για να πάρω τον Akinfeev. Θα δώ για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Τώρα είμαι στο καλοκαίρι του 2007 και έχω 492.000 ευρώ μόνο. Προσπάθησα να κελίσω τον Kompany με δόσεις αλλά δεν μπόρεσα. Να τον κλείσω για το επόμενο καλοκαίρι γιατί τον κυνηγάνε Manchester, Chelsea, Liverpool και άλλες ομάδες??? Α άλλαξα την ομάδα για δείτε την τώρα που είναι καινούρια, πείτε μου και σχήμα επί τη ευκαιρία!

More
16 Apr 2006 11:56 #11045 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν κάνε ένα retrain position στον Blasi για να γίνει WB/R οπότε άλλη μια χρονιά τη βγάζεις με Zanetti, Blasi. Δώσε Figo (γέρασε πλέον), Portillo (καλός αλλά είπαμε έχουμε Inter), και κράτα Solari που εμένα τουλάχιστον παίζει πολύ καλά και δοκίμασε ξανά να πάρεις Barzagli για να φουλάρεις την άμυνα. Τώρα για σύστημα εγώ παίζω με ένα μυστήριο 3-6-1 με τον Adriano μοναδικό προωθημένο (50 αγώνες / 59 goal τη δεύτερη χρονιά)

More
16 Apr 2006 12:04 #11046 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ανακεφαλαίωση. Έχω κάνει προσφορά για τον Kompany και όπου να 'ναι έρχεται απάντηση. Τον Zanetti πού θα τον βάλω? Ο Blasi θα γίνει WB R και τέλος το σχήμα που είπαμε??? Κανέναν misimovic ή Matusovic να διώξω?

More
16 Apr 2006 12:17 #11050 by ribogio
Eγω φιλε μου θα σου προτεινα το σχημα 4-1-2-1-2 αυτο που παιζω συνηθως
Εχουμε και λεμε,τερμα akinfeev,αμυνα σεντερ μπακ samuel και de jong/kompany αριστερο μπακ wome και δεξι μπακ blasi.Αμυντικο χαφ cambiasso.Αριστερο χαφ solari και δεξι miccoli/stankovic.Και επιθεση adriano και martins.Το αμυντικο χαφ θα εχει βελακι προς τα πισω ενω τα χαφ θα εχουν βελακι προς τα μπροστα.

More
16 Apr 2006 12:24 #11051 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Γαμώτο μου λέει συνέχεια ότι δεν μπορεί να έρθει ο Kompany γιατί δεν έχω πολλά λεφτά. Κι όμως του κάνω ρποσφορά μικρότρη από τα λεφτά που έχω και δεν έρχεται

More
16 Apr 2006 12:30 #11053 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ρε παλικάρια να προτείνω κάτι? Ας τα λέμε από τον msn για να εφαρμόζω αμέσως τις προτάσεις σας και αν γίνεται τίποτα να σας ενημερώνω. Τι λέτε? Η διεύθυνσή μου στον msn είναι jimisballjohn@yahoo.gr . Βάλτε με στην λίστα σας και θα τα λέμε από 'κει!!!!!