Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
alex_82 wrote: Παιδιά καλησπέρα. Εγώ παίζω απλώς πρωταθλήματα μέσω του Games Mode->Tournament και παρατήρησα κάτι (συγνώμη αν έχει ήδη ειπωθεί): Εκεί που έπαιζα για παράδειγμα με την Bayern στη Bundesliga, 1 αγωνιστική πριν το τέλος (33η) έχασα και μαθηματικά το πρωτάθλημα από τη Schalke (4 βαθμούς διαφορά) και ισοβαθμούσα με Dortmund στη 2η θέση. Καλά μέχρι εδώ. Όμως την ώρα που πάω να παίξω και τον τελευταίο αγώνα έτσι για να δω και τυπικά αν θα τερματίσω 2ος ή 3ος πατάω Advanced και μετά είχε επιλογή End Tournament! (Όπως επίσης να δω τα στατιστικά κτλ.). Μπορεί να έχει χιλιοειπωθεί, συγνώμη αλλά εγώ τώρα το παρατήρησα. Τι είναι αυτό τώρα, bug? Τόσο φοβερό είναι να μας αφήνει να παίζουμε όλα τα ματς έτσι για να δούμε σε ποια θέση τερματίζουμε? Επαναλαμβάνω παίζω απλά New Tournament από Game mode, δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα modes, μόνο να παίζω απλώς πρωταθλήματα με νοιάζει, ούτε career, ούτε seasons, ούτε ultimate team, τίποτα από αυτά. Θέλοντας να τσεκάρω το παραπάνω πρόβλημα πάω και παίζω Serie A Juventus από Game Modes-->Tournaments και επειδή το έκανα απλά για σχετικά συμπεράσματα κανω sim όλα τα ματς μέχρι που φτάνω και στο τέλος της 37ης αγωνιστικής όπου ήμουν (ως Juventus) με 2 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο που ήταν η Inter και εκεί ΠΑΛΙ μου βγάζει end tournament (δεν με άφησε για την τελευταία αγωνιστική που κρινόταν όλο το πρωτάθλημα...!!!). Δηλαδή εγώ νόμιζα ότι αυτό γινόταν όταν εξασφάλιζε μια ομάδα και μαθηματικά το πρωτάθλημα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί και πριν καν δούμε ποιος το παίρνει! Αν είναι δυνατόν! Υπάρχει κάποιος που του έχει τύχει ή δει κάτι ανάλογο???? Ας μου πει please! Αυτό το πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει τόσα χρόνια που παίζω. Το παιχνίδι το έχω αυθεντικό σε PC. Ίσως ο Μάνος που έχει κάνει και το review να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει! Ευχαριστώ πολύ!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
eliminator wrote: Μήπως είναι bug που δεν διορθώθηκε; Αποκλείεται να το κάνει μόνο σε σένα πάντως...
eliminator wrote: Εγώ το έπαιξα όταν πρωτοβγήκε μόνο και αν θυμάμαι καλά νομίζω μου το έκανε στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Τα είχα κάνει όλα simulate και νομίζω θυμάμαι δε με άφησε να παίξω κάποιους αγώνες στο τέλος, δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να το έκανε. Εγώ το έπαιξα στο PS3.