Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fifa 13

More
31 Oct 2012 19:40 #114005 by Αντώνης Παντελιάς
πιος παιχτης πιστευτε οτι αδικειται στο FIFA13 σχετικα με τις εικανοτητες του ..πχ μερικο παιχτες ειναι πολυ αργοι σε αντιθεσημε την πραγματικοτητα που ειναι γρηγοροι κλπ κλπ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2012 22:48 #114036 by Βαγγέλης Βερβέρας
Συνήθως παραπονιέμαι οτι κάποιοι παίχτες είναι υπερτιμημένοι στο θέμα ταχύτητα...τα γνωστά ψέμματα που λέμε.

Γιατί όλοι επιλέγουν να φτιάxnουν pro players που είναι κάτι κοντούλικα, εκνευριστικά, με μπλε αφάνα και τρέχουν σαν να τους έχεις βάλει νέφτι στον πισινό;

More
01 Nov 2012 00:56 #114091 by Θανάσης Σιδηρόπουλος
φιλε Μανο εκανα αυτο που ειπες unistall το fifa με πηγε πινακα ελεγχου και το διεγραψα απο εκει μετα πηγαινω ξανα origin παταω πανω στο games δεν μου ζητουσε serial number και κανω ληψη μετα απο ωρες εγκαταστηθηκε δυστυχως ομως οταν μπηκα με το 360 το προβλημα ηταν το ιδιο να μου δειχνει το logo της εταιριας και να με πεταει στην επιφανεια

More
01 Nov 2012 05:09 #114108 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 13
Καταρχήν μας έχεις μπερδέψει. Την μία αναφέρεσαι στο Origin, την άλλη λες "μπήκα με το 360". Τελικά την έκδοση του PC ή του 360 έχεις?

Λες "Δεν ζητούσε serial number". Αυτό είναι λάθος. Όπως προείπα, κάνεις uninstall, ανοίγεις το Origin και μετά πας πάνω δεξιά στο γρανάζι και εκεί έχει μενού για να εισάγεις το serial number που λέει η συσκευασία. Τότε θα αρχίζεις να κατεβάζεις την τελική έκδοση. Υποθέτω ότι την 2η φορά ίσως και να κατέβασες το demo.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Nov 2012 15:30 #114166 by Θανάσης Σιδηρόπουλος
οταν αναφερω το 360 εννοω το χειρηστηριο 360 to βασικο προβλημα μου δηλαδη που δεν καταφερνει να λειτουργήσει / στον υπολογιστη εχω αγορασει το fifa πηγα origin κανω απεγκατασταση δεξι κλικ δηλαδη πανω στην εικονα του fifa με πηγενει στον πινακα ελεγχου και το σβηνω απο εκει επειτα ξαναπηγενω sto origin η εικονα του φιφα δεν εχει φυγει και κανω ληψη χωρις να βαλω τοcd αφου γεμισε μπενω και δυστυχως το προβλημα ειναι το ιδιο οταν βαζω το usb του ασυρματου χειρηστηριου 360 με πεταει οταν λες πανω δεξια που εννοεις εμενα στο origin πνω δεξια εχει το ονομα μου και τους φιλους δεν υπαρχει αλλη επιλογη//διευκρινιζω το gameδεν εχει προβλημα μπαινω κανονικα και με αλλο χειρηστηριο το θεμα ειναι με το περιφημο χειρηστηριο 360 γιαpc που δεν μπορει να το διαβασει το φιφα///στο demo 13 kai σε αλλα game δεν υπαρχει προβλημα

More
04 Nov 2012 21:51 #114517 by Θανάσης Σιδηρόπουλος
τελικα το βρηκα ηταν στην επιλογη εξαγορα κωδικου προοιντος βαζω εκει τον κωδικο της συσκευασιας δυστυχως ομως μου βγαζει μηνυμα επεβεβαιβεοση προιντος για και την διεύθυνση μου μετα παταω επομενο και μου βγαζει δυστυχως μηνυμα αυτος ο κωδικος εχει ηδη χρησιμοποηθει .FAQ και απο κατω μου λει να εισαγψ τον κωδικο ξανα παρακαλω οποιαδηποτε βοηθεια μηπως καταφερω να λυσω το προβλημα

More
08 Nov 2012 22:58 #114824 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Fifa 13
Όσοι γουστάρετε το φίφα είστε καλοδεχούμενοι www.facebook.com/fifagreece

More
16 Nov 2012 23:09 #115204 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fifa 13
Το τρέιλερ του Fifa 13 στο Wii.

[youtube:269jfyuq]
[/youtube:269jfyuq]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Nov 2012 17:41 #115510 by alex_82
Replied by alex_82 on topic Fifa 13
Παιδιά καλησπέρα. Εγώ παίζω απλώς πρωταθλήματα μέσω του Games Mode->Tournament και παρατήρησα κάτι (συγνώμη αν έχει ήδη ειπωθεί): Εκεί που έπαιζα για παράδειγμα με την Bayern στη Bundesliga, 1 αγωνιστική πριν το τέλος (33η) έχασα και μαθηματικά το πρωτάθλημα από τη Schalke (4 βαθμούς διαφορά) και ισοβαθμούσα με Dortmund στη 2η θέση. Καλά μέχρι εδώ. Όμως την ώρα που πάω να παίξω και τον τελευταίο αγώνα έτσι για να δω και τυπικά αν θα τερματίσω 2ος ή 3ος πατάω Advanced και μετά είχε επιλογή End Tournament! (Όπως επίσης να δω τα στατιστικά κτλ.). Μπορεί να έχει χιλιοειπωθεί, συγνώμη αλλά εγώ τώρα το παρατήρησα. Τι είναι αυτό τώρα, bug? Τόσο φοβερό είναι να μας αφήνει να παίζουμε όλα τα ματς έτσι για να δούμε σε ποια θέση τερματίζουμε? Επαναλαμβάνω παίζω απλά New Tournament από Game mode, δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα modes, μόνο να παίζω απλώς πρωταθλήματα με νοιάζει, ούτε career, ούτε seasons, ούτε ultimate team, τίποτα από αυτά. Θέλοντας να τσεκάρω το παραπάνω πρόβλημα πάω και παίζω Serie A Juventus από Game Modes-->Tournaments και επειδή το έκανα απλά για σχετικά συμπεράσματα κανω sim όλα τα ματς μέχρι που φτάνω και στο τέλος της 37ης αγωνιστικής όπου ήμουν (ως Juventus) με 2 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο που ήταν η Inter και εκεί ΠΑΛΙ μου βγάζει end tournament (δεν με άφησε για την τελευταία αγωνιστική που κρινόταν όλο το πρωτάθλημα...!!!). Δηλαδή εγώ νόμιζα ότι αυτό γινόταν όταν εξασφάλιζε μια ομάδα και μαθηματικά το πρωτάθλημα λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί και πριν καν δούμε ποιος το παίρνει! Αν είναι δυνατόν! Υπάρχει κάποιος που του έχει τύχει ή δει κάτι ανάλογο???? Ας μου πει please! Αυτό το πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει τόσα χρόνια που παίζω. Το παιχνίδι το έχω αυθεντικό σε PC. Ίσως ο Μάνος που έχει κάνει και το review να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει! Ευχαριστώ πολύ!

More
24 Nov 2012 13:16 #115545 by eliminator
Replied by eliminator on topic Fifa 13
Fifa 13 Video Review

[youtube:17i2oud9]
[/youtube:17i2oud9]

Το GameWorld TV, ο online εθισμός, η κόκκινη κάρτα και τα ματς του asmilon!

Δείτε τους αγώνες