Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lucius

More
08 Nov 2015 16:53 #170801 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Lucius

Prince of Persia 30 wrote: Λοιπόν έχω Windows 8.1 Laptop Lenovo G50-70 με χαρακτηριστικά αρκετά πάνω απο τις ελάχιστες απαιτήσεις και το Lucius αφού το εγκατέστησα μέσω steam μου λέει preparing to lunch μετά την ένδειξη Running και δεν παίζει.

Εγκατέστησα drivers της κάρτας γραφικών μήπως φταίει αυτό και δεν είναι προεγκατεστημένοι μετά net framework πάλι τα ίδια...ξέρει κανείς τι γίνεται ;

Κάνε restart, κλείσε κι άνοιξε το Steam και ξαναδοκίμασε. Περίμενε κάποια λετπά.
Αν δεν τρέξει τότε μίλησε με τους developers στο support@shivergames.com και στείλτους screenshot με το σημείο του Steam που σου κολλάει και τα specs του PC σου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2015 16:54 #170899 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Lucius

Manos wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Λοιπόν έχω Windows 8.1 Laptop Lenovo G50-70 με χαρακτηριστικά αρκετά πάνω απο τις ελάχιστες απαιτήσεις και το Lucius αφού το εγκατέστησα μέσω steam μου λέει preparing to lunch μετά την ένδειξη Running και δεν παίζει.

Εγκατέστησα drivers της κάρτας γραφικών μήπως φταίει αυτό και δεν είναι προεγκατεστημένοι μετά net framework πάλι τα ίδια...ξέρει κανείς τι γίνεται ;

Κάνε restart, κλείσε κι άνοιξε το Steam και ξαναδοκίμασε. Περίμενε κάποια λετπά.
Αν δεν τρέξει τότε μίλησε με τους developers στο support@shivergames.com και στείλτους screenshot με το σημείο του Steam που σου κολλάει και τα specs του PC σου.

Χθες το έκανα επανεκκίνηση και δεν γινόταν τίποτα.Σήμερα πήγα στο Action Center μετά στο user account settings και έβαλα never notify στο section choose when to notify about changes to your computer και προς ευχάριστη έκπληξη παίζει κανονικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.