Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lucius

More
04 Jan 2011 21:12 #87209 by rafor
Replied by rafor on topic Lucius
Καταρχας το Left 4 Dead ειναι first person shooter και survival horror, οποτε ειναι αμφιροπο.Τελοσπαντων γιατι βγαινουμε εκτος θεματος.Αυτο που ηθελα και θελω να πω ειναι οτι θελει αρκετη βελτιωση στα γραφικα για να ειναι ολοκληρωμενος τιτλος και να μην υστερει σε τιποτα απο αλλα παιχνιδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2011 21:30 #87214 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Lucius

rafor wrote: Καταρχας το Left 4 Dead ειναι first person shooter και survival horror, οποτε ειναι αμφιροπο.Τελοσπαντων γιατι βγαινουμε εκτος θεματος.Αυτο που ηθελα και θελω να πω ειναι οτι θελει αρκετη βελτιωση στα γραφικα για να ειναι ολοκληρωμενος τιτλος και να μην υστερει σε τιποτα απο αλλα παιχνιδια.

Αν δεν κανω λαθος για horror game μιλαμε.Ασχετα με τις οποιες παραλληλες κατηγοριες και υποκατηγοριες.

More
05 Jan 2011 00:53 #87226 by guards54
Replied by guards54 on topic Lucius
Λέτε να είναι messiah (που το θημήθηκα) clone???

More
05 Jan 2011 01:31 #87228 by Aνέστης Αδαμίδης
rafor, τα παιχνίδια τρόμου είναι ήδη αρκετά δημοφιλή. Όλοι σχεδόν τρέχουν να αγοράσουν ή να νοικίασουν παιχνίδι το οποίο έχει μια νεκροκεφαλή στο εξώφυλλο. Και να σου θέσω το εξής ερώτημα: έχεις δει την ταινία The Punisher; Όχι αυτήν που διαφημίστηκε, την προηγούμενη που ήταν fan-made. Είχε τόσο ωμή βία που ήταν πραγματικά για πολύ περιορισμένο κοινό. Υπάρχουν βασικά μερικές σκηνές στο youtube. Όσον αφορά το παιχνίδι, πολλοί ήταν αυτοί(από τους γνωστούς μου τουλάχιστον) που έτρεξαν κυριολεκτικά για να το αγοράσουν. Όμως δεν άκουσα μια καλή κουβέντα γι' αυτό. Και δεν είναι τίποτα καυλ*μένοι με τον τρόμο. Οι περισσότεροι παίζουν Gran Turismo, FIFA/Pro και τίποτα GTA. Αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά βίαιο απ' όσο άκουσα.

Και γενικά, όλα τα horror games είναι αρκετά διαδεδομένα. Αν και δεν υπάρχουν τίποτα μυριάδες τίτλοι. Όλοι ξέρουν το Resident Evil. Το έχουν παίξει τουλάχιστον μια φορά. Οπότε δώσε και σε αυτό μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του(τώρα θα δω κι εγώ το βίντεο).

More
05 Jan 2011 03:21 #87230 by Νικολής Ασημάκης
Λίγο άτοπη η σύγκριση με το Punisher χάρε, γιατί το παιχνίδι δεν είναι τρόμου. Είναι απλά action με βίαιες σκηνές (και τα σπάει μιας και το αναφέραμε). Αυτό εδώ, αντιθέτως, έχει τα φόντα για ένα καλό horror αν και δεν μπορώ να σκεφτώ ακριβώς πόσο τρόμου μπορεί να είναι αφού χειριζόμαστε εμείς το δολοφόνο.

More
05 Jan 2011 19:59 #87261 by Lalo007
Κατσε ρε νικολη να μαθουμε πρωτα πως θα ειναι περιπου το gameplay.Φανταζομε θα ειναι καποια σειρα απο δολοφονιες που θα πρεπει να εκτελεστουν αθορυβα και να φανουν σαν ατυχημα.Αλλα ετσι πως θα ειναι horror? ](*,)

More
05 Jan 2011 21:45 #87266 by Aνέστης Αδαμίδης
Δηλαδή ρε Lalo ποιον ήθελες να χειρίζεσαι; Τα θύματα; Τώρα για το άλλο που είπες με τις δολοφονίες, μου θυμίζει λίγο Assassin's. Κι ένα άλλο παιχνίδι το οποίο έχω παίξει, αλλά μου διαφεύγει το όνομα. Πάντως κι εκεί έπρεπε να σκοτώσεις κάποιους χωρίς να πάρει μυρωδιά κανένας άλλος.

More
05 Jan 2011 23:17 #87276 by Lalo007
Αυτο εννοουσα δολοφονιες.

More
22 Nov 2012 05:32 #115436 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Lucius Review

[youtube:3whi4df4]
[/youtube:3whi4df4]

Φοβερό και τρομερό το Lucius, αλλά έχει προβλήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο review

More
08 Nov 2015 15:20 - 08 Nov 2015 15:30 #170795 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Lucius
Λοιπόν έχω Windows 8.1 Laptop Lenovo G50-70 με χαρακτηριστικά αρκετά πάνω απο τις ελάχιστες απαιτήσεις και το Lucius αφού το εγκατέστησα μέσω steam μου λέει preparing to lunch μετά την ένδειξη Running και δεν παίζει.

Εγκατέστησα drivers της κάρτας γραφικών μήπως φταίει αυτό και δεν είναι προεγκατεστημένοι μετά net framework πάλι τα ίδια...ξέρει κανείς τι γίνεται ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Nov 2015 15:30 by Blood Prince.